2024 HAZİRAN AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Canım ben bazı hareketlerini tam kasıgımda hissediyorum baya asagı gibi, hatta o yüzden endişeleniyorum, normal mi acaba
ben de öyle hissediyorum ve normalmiş, doktor bakarken de baya aşağıya bakıyor hatta. ama daha da büyüdükçe daha yukarıda hissediliyor dedi bir arkadaşım

Canım ben cok zorlanmaya basladım ya yatarken falan reflü ve öksürük var , son bir ayda hızla büyüdü karnım, senin de ikizdi degil mi , sen de durumlar nasıl
Aynıyız kuzum evet
resmen yaşadıklarımı yazmışsın
Mide yanmam zirvede lansora başladım hiç birşey kesmiyor
Hareketlerim kısıtlandı.Karnım da büyüdü.Rabbim kolaylığını versin inşallah

Amin tatlım, daha şimdiden böyleysek ilerisi beni korkutuyor ya , insallah zamanında dogarlar saglıkla bebeklerimiz

Amin tatlım, daha şimdiden böyleysek ilerisi beni korkutuyor ya , insallah zamanında dogarlar saglıkla bebeklerimiz
Ben de aynısınız diyorum vallahi neyse yarısından fazlasını geçirdik Allahın izniyle sağlıkla vaktinde gelir inşallah kızlarımız kuzum

Sen çalısıyor musun canım, çalısıyorsan ne zaman izne ayrılmayı düşünüyorsun
Kuzum ben kamuda hemşireyim en başından beridir heyet raporu hakkımı kullanıyorum
Hiç riske atmak istemedim normal vakti zamanı gelince de doğum iznine ayrılacağım

Kuzum ben kamuda hemşireyim en başından beridir heyet raporu hakkımı kullanıyorum
Hiç riske atmak istemedim normal vakti zamanı gelince de doğum iznine ayrılacağım
Cok iyi etmissin canım 30. haftada izin hakkım baslayacak ama sanırım ben de yavastan rapor meselesine girecegim , cunku cok zorlanmaya basladım, surekli yatma hissim var

Kızlar bebeğinizin hareketlerini hangi bölgede hissediyorsunuz? Ben göbek deliğimin baya aşağısında hissediyorum normal mi acaba
Benim kızlar altlı üstlü duruyolar ondan galiba birini alt karnımda birini neredeyse kaburgalarimda hissediyorum canım. Bu ara coştular iyice bazen uykumdan uyandırıyorlar

Kızlar napiyosunuz yaa nerelerdesiniz :)) bos kaldi haziran grubu hangi haftalardasiniz bebişe hazirliğa basladinizmi neler aldiniz nereden aldiniz biraz fikirleselim hastane çıkışı va yaptirdinizmi mesela birde gogus pompası almayi düşünüyormusunuz yoksa ihtiyac halindemi alacaksınız ben göğüs ucum ciksin diye alayim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…