- 13 Haziran 2024
- 523
- 366
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #6.661
Canım ben bazı hareketlerini tam kasıgımda hissediyorum baya asagı gibi, hatta o yüzden endişeleniyorum, normal mi acabaKızlar bebeğinizin hareketlerini hangi bölgede hissediyorsunuz? Ben göbek deliğimin baya aşağısında hissediyorum normal mi acaba
Merhaba şuan hangi aşamadasınızBende önümüzdeki ay medipol mega gonca hanımla tüp bebek sürecine başlayacağım inşallah toplamda 73.000 TL + 18.000 embriyo dondurma 91.000 denk geliyor kızlar hayirlisi olsun inşallah
Bende çok nadir bazen göbek deliğimin biraz üstünde genelde aşağdaKızlar bebeğinizin hareketlerini hangi bölgede hissediyorsunuz? Ben göbek deliğimin baya aşağısında hissediyorum normal mi acaba
Ben de öyle hissediyorum ondan sordum heralde normalCanım ben bazı hareketlerini tam kasıgımda hissediyorum baya asagı gibi, hatta o yüzden endişeleniyorum, normal mi acaba
ben de öyle hissediyorum ve normalmiş, doktor bakarken de baya aşağıya bakıyor hatta. ama daha da büyüdükçe daha yukarıda hissediliyor dedi bir arkadaşımCanım ben bazı hareketlerini tam kasıgımda hissediyorum baya asagı gibi, hatta o yüzden endişeleniyorum, normal mi acaba
Ayy saglıkla kucaklarımıza alsaydık zamanında , her sey korkutuyor insanıben de öyle hissediyorum ve normalmiş, doktor bakarken de baya aşağıya bakıyor hatta. ama daha da büyüdükçe daha yukarıda hissediliyor dedi bir arkadaşım
Limoncum hareketlerini hissetmek ne güzel mutluluk değil miAyy saglıkla kucaklarımıza alsaydık zamanında , her sey korkutuyor insanı
Kesinlikle tatlım en guzel yanı gebeliğinLimoncum hareketlerini hissetmek ne güzel mutluluk değil mi
Canım ben cok zorlanmaya basladım ya yatarken falan reflü ve öksürük var , son bir ayda hızla büyüdü karnım, senin de ikizdi degil mi , sen de durumlar nasılKesinlikle tatlım en guzel yanı gebeliğin
Aynıyız kuzum evetCanım ben cok zorlanmaya basladım ya yatarken falan reflü ve öksürük var , son bir ayda hızla büyüdü karnım, senin de ikizdi degil mi , sen de durumlar nasıl
Amin tatlım, daha şimdiden böyleysek ilerisi beni korkutuyor ya , insallah zamanında dogarlar saglıkla bebeklerimizAynıyız kuzum evet
resmen yaşadıklarımı yazmışsın
Mide yanmam zirvede lansora başladım hiç birşey kesmiyor
Hareketlerim kısıtlandı.Karnım da büyüdü.Rabbim kolaylığını versin inşallah
Sen çalısıyor musun canım, çalısıyorsan ne zaman izne ayrılmayı düşünüyorsunAynıyız kuzum evet
resmen yaşadıklarımı yazmışsın
Mide yanmam zirvede lansora başladım hiç birşey kesmiyor
Hareketlerim kısıtlandı.Karnım da büyüdü.Rabbim kolaylığını versin inşallah
Ben de aynısınız diyorum vallahi neyse yarısından fazlasını geçirdik Allahın izniyle sağlıkla vaktinde gelir inşallah kızlarımız kuzumAmin tatlım, daha şimdiden böyleysek ilerisi beni korkutuyor ya , insallah zamanında dogarlar saglıkla bebeklerimiz
Kuzum ben kamuda hemşireyim en başından beridir heyet raporu hakkımı kullanıyorumSen çalısıyor musun canım, çalısıyorsan ne zaman izne ayrılmayı düşünüyorsun
Aminn kuzucummBen de aynısınız diyorum vallahi neyse yarısından fazlasını geçirdik Allahın izniyle sağlıkla vaktinde gelir inşallah kızlarımız kuzum
Cok iyi etmissin canım 30. haftada izin hakkım baslayacak ama sanırım ben de yavastan rapor meselesine girecegim , cunku cok zorlanmaya basladım, surekli yatma hissim varKuzum ben kamuda hemşireyim en başından beridir heyet raporu hakkımı kullanıyorum
Hiç riske atmak istemedim normal vakti zamanı gelince de doğum iznine ayrılacağım
Benim kızlar altlı üstlü duruyolar ondan galiba birini alt karnımda birini neredeyse kaburgalarimda hissediyorum canım. Bu ara coştular iyice bazen uykumdan uyandırıyorlarKızlar bebeğinizin hareketlerini hangi bölgede hissediyorsunuz? Ben göbek deliğimin baya aşağısında hissediyorum normal mi acaba