- 13 Haziran 2024
- 523
- 366
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #6.401
Benim de son gunlerde asırı sacım dökülüyor ve sürekli ucuk cıkıyor dudaklarımdaKızlar merhabalar bağışılık sisteminiz için özel kullandığınız vitamin varmı ben çok sık hastalanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de son gunlerde asırı sacım dökülüyor ve sürekli ucuk cıkıyor dudaklarımdaKızlar merhabalar bağışılık sisteminiz için özel kullandığınız vitamin varmı ben çok sık hastalanıyorum
Benimde saçlarımda aynı sıkıntı var. Genelde evdeyim ama kendiliğinden hasta oluyorum burnum yanıyor hapşırıyorum iyileşiyorum tekrar yanı şeyleri yaşıyorum bağışıklığimız çok zayıfBenim de son gunlerde asırı sacım dökülüyor ve sürekli ucuk cıkıyor dudaklarımda
Evet canım bebekler bütün depolarımızı somuruyorlar, canları sağolsunBenimde saçlarımda aynı sıkıntı var. Genelde evdeyim ama kendiliğinden hasta oluyorum burnum yanıyor hapşırıyorum iyileşiyorum tekrar yanı şeyleri yaşıyorum bağışıklığimız çok zayıf
selamlar, benim de aynı 15. hafta ama his yok:) kabızlık var baş ağrısı var, mide bulantısı kusma devamHerkese merhaba. Nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor. Bebislerinizi hissediyor musunuz artık. Biz 15 haftalik olduk hala hareketlerini hissetmediğim icin hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Sizde durumlar nasıl.
Evet demir ilacindan dolayı kabizlik bende de var. Bel ağrısı boyun ağrısı var onun dışında başka bisey yok bende. Bugünde kontrolüm var çok korkuyorum inşallah bebis iyidir.selamlar, benim de aynı 15. hafta ama his yok:) kabızlık var baş ağrısı var, mide bulantısı kusma devam
Canım kac kilo aldın toplamdaselamlar, benim de aynı 15. hafta ama his yok:) kabızlık var baş ağrısı var, mide bulantısı kusma devam
galiba 2 kilo aldım ama o da tartıldığımda gün ortasıydı ve bugünlerde çokça kabızım onunda etkisi olmuş olabilir yoksa aldığımı hissetmedim zaten. Ama ben çok kustum belki ondan da olabilir sen?Canım kac kilo aldın toplamda
Canım ben cok aldım ya , aktif kusma yok ben de , aç hissetmemem lazım yoksa bulantı geliyor , o yuzden surekli yedim 5 kilo aldımgaliba 2 kilo aldım ama o da tartıldığımda gün ortasıydı ve bugünlerde çokça kabızım onunda etkisi olmuş olabilir yoksa aldığımı hissetmedim zaten. Ama ben çok kustum belki ondan da olabilir sen?
bundan sonrasında dikkat edersin olsun :) cinsiyetler belli miydi seninde?Canım ben cok aldım ya , aktif kusma yok ben de , aç hissetmemem lazım yoksa bulantı geliyor , o yuzden surekli yedim 5 kilo aldım
Belli canım iki kız geliyor seninkiler erkekti degil mibundan sonrasında dikkat edersin olsun :) cinsiyetler belli miydi seninde?
Hayır canım daha cikmadi bekliyorum halacanım sonucun çıktı mı? Poncikss
evet erkek gözün aydınBelli canım iki kız geliyor seninkiler erkekti degil mi
güzel çıkacak merak etme haberlerını beklıyorumHayır canım daha cikmadi bekliyorum hala
Bugun aradilar verdigim kan sonuclandirilmamis tekrar kan örnegi vericem bugungüzel çıkacak merak etme haberlerını beklıyorum
o ne demek ya neden sonuçlandırılmamış kan sulandırıcı kullanmıyorsun di mi canım kan verdiğin gün kan sulandırıcıları kesmiş olman lazım 1 gün öncesinden demişlerdi bana o yüzden olabilir mi?Bugun aradilar verdigim kan sonuclandirilmamis tekrar kan örnegi vericem bugun
Sagol canım senin de gözün aydın , saglıkla gelsin kuzucuklarımızevet erkek gözün aydın
Kan vermeden önceki akşamki ignemi vurmadim ama oglen coraspirin ilacimi ictim sabah 9da da gittim kan verdim bende bilmiyorum ki olabiliro ne demek ya neden sonuçlandırılmamış kan sulandırıcı kullanmıyorsun di mi canım kan verdiğin gün kan sulandırıcıları kesmiş olman lazım 1 gün öncesinden demişlerdi bana o yüzden olabilir mi?
Bana hiç ilac kullanma demediler akşam 10 dan sonra yiyecek icecek olmayacak ama ilacını suyla icebilirsin dediler. Tüm ilaclarımıda kullanıyordum. Sonuc yanlıs cıkabilir mi bu yüzden acaba kafam karıştıo ne demek ya neden sonuçlandırılmamış kan sulandırıcı kullanmıyorsun di mi canım kan verdiğin gün kan sulandırıcıları kesmiş olman lazım 1 gün öncesinden demişlerdi bana o yüzden olabilir mi?