- 3 Eylül 2023
- 1.092
- 857
- 30
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #6.281
Teşekkür ederim içim rahatladı salı günü randevum var ama dakikalar gecmiyordu resmenTam 11. Haftada 3-4 gün üstüste oldu bana canım sonra geçti. Rahim genişlediği için oluyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim içim rahatladı salı günü randevum var ama dakikalar gecmiyordu resmenTam 11. Haftada 3-4 gün üstüste oldu bana canım sonra geçti. Rahim genişlediği için oluyormuş
Teşekkür ederim rahatladım bunları duyuncaRahim büyüdüğü için oluyormuş bende aynı şeyleri yaşıyorum zaman zaman doktorum öyle söyledi
Çok normal bence neredeyse bütün hamileler bu durumdan şikayetçi ve korkuyor bende de 7. hafta çok fazla vardı adet dönemi daha da sık yaşadım şu an 11. haftadayım hala ara ara oluyorKizlar hayirli aksamlar. Benden daha tecrubelisiniz 11. Haftada olan arkadaslar sormus ama ben 7.haftadayim ve bugun meme agrilarim az bununla birlikte sol alt karnimda ve kasigimda inanilmaz agrilar oluyor. Hafta basinda yogun bi kanamam olmustu. Kontrollerde herhangi bir problem yok dediler. Suan agrim var baya korkuyorum. Normal mi bu agri 7.haftada
Dönüşün için çok teşekkür ederim. agrilarim biraz daha azaldi. Rahatladim. Pazartesi kontrolden sonra daha cok rahatlayacagimÇok normal bence neredeyse bütün hamileler bu durumdan şikayetçi ve korkuyor bende de 7. hafta çok fazla vardı adet dönemi daha da sık yaşadım şu an 11. haftadayım hala ara ara oluyor
Cok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Ben kontrollere de aslında transferi yapan doktorumla devam ediyorum ama ikili tarama yapmıyoruz dedi sadece hiçbir açıklama yapmadı. Siz perinatoloji bölümüne özele mi gittiniz devlete mi sevk mi almam gerekiyor.Merhaba bende 12 haftalık hamileyim ikizlerime doktorum 8 hafta da perinatoloji bölümüne gonderdi riskli hamilelik diye onlar bakıyor ilaçlarımı onlar kesti devlet hastanesine gittiğim de beni resmen kapıdan kovdu ikiz olduğu için bana bakamicaklarini söyledi ikili taramayi perinatolji bölümünden randevu alın onlar yapıyor ikiz olduğu için ben dün yaptırdım herseyleri normal çıktı gayet sağlıkçılar dedi transfer yapan doktorunuz bununla ilgili bilgilendirme yapabilirdi
Yaptırdınız mı fetal dna testini. Doktorum aslında çok iyi biri ama bazen böyle ben sormadan yeterli açıklama yapmıyor. Açıkçası devlet hastanelerinde ki yoğunlukta gözümde büyüyor iyi bir doktor bulup özelde doğum paketi alicam galiba.Canım merhaba ben de ikiz gebeyim , doktorum muayene etti ve fetal dna testini önerdi, ikili taramaya göre daha guvenilir oldugu için
Rica ederim ben tüp bebeği çapa üniversite hastanesi nde yaptım ve doktorum çapa daki perinatoloji bölümüne yönlendirdi ilaclari da onlar karar verdi hersey temiz çıktı cok şükür çok sağlıkları ama yine de siz bilirsiniz isterseniz fetal dna da yaptırabilirsiniz dedilerCok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Ben kontrollere de aslında transferi yapan doktorumla devam ediyorum ama ikili tarama yapmıyoruz dedi sadece hiçbir açıklama yapmadı. Siz perinatoloji bölümüne özele mi gittiniz devlete mi sevk mi almam gerekiyor.
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebislerimiziRica ederim ben tüp bebeği çapa üniversite hastanesi nde yaptım ve doktorum çapa daki perinatoloji bölümüne yönlendirdi ilaclari da onlar karar verdi hersey temiz çıktı cok şükür çok sağlıkları ama yine de siz bilirsiniz isterseniz fetal dna da yaptırabilirsiniz dediler
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahRabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebislerimizi
Kizlar hayirli aksamlar. Benden daha tecrubelisiniz 11. Haftada
Canım evet yaptırdım testi dün kan verdim sonuc bekliyorum , maalesef benim doktorum da asırı yogun ve acıklama noktasında ben de bazen eksik buluyorum, ama bu testi önerdi , ikili taramanın zaten guvenilirliği cok yuksek degil, bu test yuzde 99 a yakın guvenilir oldugunu soyledi doktorum, eger imkanın varsa bence yaptırmalısın fetal dna yıYaptırdınız mı fetal dna testini. Doktorum aslında çok iyi biri ama bazen böyle ben sormadan yeterli açıklama yapmıyor. Açıkçası devlet hastanelerinde ki yoğunlukta gözümde büyüyor iyi bir doktor bulup özelde doğum paketi alicam galiba.
Hayırlı olsun canım benim doktor sag olsun cinsiyeti sorduğum halde odaklanıp bakmadı , bu gruptan hep kız haberi geldi sanırım ben de cok merak ediyorum cinsiyetlerini , saglıkla gelsin hepimizin bebekleriKızlar ben de perşembe günü fetal DNA yaptırdım sonucumu bekliyorum.. iki doktor da cinsiyeti gördü benim de Allahın izniyle bir kızım oluyor nereden nereye geldik burada, uzun zaman bekledik pozitif olacak mı kalp atışı duyulacak mı diye, şimdi cinsiyetleri bile öğreniyoruz çok şükür
selam canım benim de ikizMerhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum ama ara ara konuşmalarınızı toplu şekilde okuyorum. Benim gibi ikiz hamile olan var mı ? Neredeyse mesajların hepsini okumuşumdur ama hiç göremedim. Perşembe kontrolüm vardı benimde 12+1 oldu minnoslar gayet sağlıklılar çok şükür. Ben hem ikiz hemde 6. haftada kanama geçirdiğim için 10 günde bir gittim kontrollere öyle istedi doktor. Son gitmemde de ilaçları kesti kan ilaclarina baslicaz onu devletteki doktoruna git o yazsın dedi. Asıl aklima takılan ikizlerde ikili tarama yapmıyoruz bebekleri ayırt edemediğimiz için dedi böyle bişey duyan var mı kafam çok karıştı
Canım senin ikizlerin cinsiyetlerini soyledi mi doktorunselam canım benim de ikiz
ve evet ıkızler de ıkılı test doğru sonuca tam olarak ulaştıramıyormuş Allah korusun sorun çıkması halinde hangisinde sorun oldugunu anlayamıyorlarmış o nedenle fetal dna dediler bu testte yanlış bilmiyorsam 13-14. haftalara kadar yapılıyor ben de geçtiğimiz perşembe yaptırdım sonucunu bekliyorum. sen de beklemeden onu yaptır bence
Merhaba elinizde hala prolutex iğne var mı acaba ? Varsa bana gönderebilir misiniz ?Kızlar merhabalar elimde prolutex iğne duphaston estroferm folix tro var ihtiyacı olan var ise ücretsiz gönderebilirim
Evet var gönderebilirim bana özelden yazınMerhaba elinizde hala prolutex iğne var mı acaba ? Varsa bana gönderebilir misiniz ?
Yazamıyorum bir engeliniz var galibaEvet var gönderebilirim bana özelden yazın