- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.681
Bugün 7. Kan verdim erken mi acaba ?Transfer günü sayılmıyor. Çok belirti arama kendinde hiç belirtisiz hamile kalanlarda var. Herkesin bünyesi farklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 7. Kan verdim erken mi acaba ?Transfer günü sayılmıyor. Çok belirti arama kendinde hiç belirtisiz hamile kalanlarda var. Herkesin bünyesi farklı
O zaman daha dördüncü günümdeyim su an. Transfer gunu batma gibi agrilarim vardi sonraki günlerde yok oldu bende burada bakiyorum iste belirti olan var mi yok mu diye. İnsallah hayirla saglikla olsun isteyen herkesinTransfer günü sayılmıyor. Çok belirti arama kendinde hiç belirtisiz hamile kalanlarda var. Herkesin bünyesi farklı
Bende 5. Günde hem idrarda hem kanda cıkmıstı. Ama dediğim gibi herkesin embriyosu tutunması bünyesi farklıBugün 7. Kan verdim erken mi acaba ?
Teşekkür ederimprogestan ve rahim kalınlığına göre
Transfer günü vajinal işlem yaptırdığımız icin o ağrılar normal diyorlar. İnşallah sağlıkla tutunur sana.O zaman daha dördüncü günümdeyim su an. Transfer gunu batma gibi agrilarim vardi sonraki günlerde yok oldu bende burada bakiyorum iste belirti olan var mi yok mu diye. İnsallah hayirla saglikla olsun isteyen herkesin
İnşallah bugün belli olur belim çok ağrıyorBende 5. Günde hem idrarda hem kanda cıkmıstı. Ama dediğim gibi herkesin embriyosu tutunması bünyesi farklı
Sonucun inşallah güzel çıkar canım haber bekliyorumİnşallah bugün belli olur belim çok ağrıyor
4 ye e nabızda düşecekmiş içimde bir heyecan var inanıyorum bebeğim benimleSonucun inşallah güzel çıkar canım haber bekliyorum
Umarim sonucunuz pozitiftir4 yumurta 4 sperm
3 tane döllenmisti
Ama 4. Güne 1 tane kaldı
O da transfer oldu
Eşim azosperm (yani sperm çıkışı yok sperm ameliyat ile arama yapılıyor ve 5. Ameliyatı oldu)
O yüzden başka şansımız yok ne yazikki
Gözün aydın canımm ben bile heyecanlandım. Hiç kötüyü düsünme hamileliğinin keyfini cıkar. Darısı bize inşallah bizde duyarız kalp atıslarını dua et bizler icindeKızlar kalbimiz gümbür gümbür atıyor, 6+5 ile uyumlu. Kanamalardan korkma dedi. Ek olarak kan sulandırıcı iğne verdi sadece bende pıhtılaşma bozukluğu vardı çünkü. Yarım rahimli olduğun için kolay bir gebelik olmayacak erken doğum riski var ama ben artık bugünden itibaren hiçbir olumsuz senaryoya odaklanmayacağım. Rabbim bana kalbinin sesini duymayı nasip etti. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Mucizelere şnanıyorum artık
Hadi bakalım hayırlısı az kaldı4 ye e nabızda düşecekmiş içimde bir heyecan var inanıyorum bebeğim benimle
Hayırlı olsun inşallah güzel şekilde tutunurKızlar transfer oldum eve geldim
Haziran bereketi ile geldi hepiniz yaşayın inşallah bu duyguyuGözün aydın canımm ben bile heyecanlandım. Hiç kötüyü düsünme hamileliğinin keyfini cıkar. Darısı bize inşallah bizde duyarız kalp atıslarını dua et bizler icinde
İnşallah canımHaziran bereketi ile geldi hepiniz yaşayın inşallah bu duyguyu
Ayy canimm heycanini burdan hissettim valla bin kere maşallah darisi bize kalp atisinida duydun cok şükür hepimizin yuregimiz agzimizda bekledigi yazilari okuyorum da .. bin şükür rabbimeKızlar kalbimiz gümbür gümbür atıyor, 6+5 ile uyumlu. Kanamalardan korkma dedi. Ek olarak kan sulandırıcı iğne verdi sadece bende pıhtılaşma bozukluğu vardı çünkü. Yarım rahimli olduğun için kolay bir gebelik olmayacak erken doğum riski var ama ben artık bugünden itibaren hiçbir olumsuz senaryoya odaklanmayacağım. Rabbim bana kalbinin sesini duymayı nasip etti. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Mucizelere şnanıyorum artık
Hepinizin adina seviniyorum yuregim kut kut... insallah benimlerde tutunmustur.Haziran bereketi ile geldi hepiniz yaşayın inşallah bu duyguyu
Çok sevindim kuzum sağlıkla gelsin minikKızlar kalbimiz gümbür gümbür atıyor, 6+5 ile uyumlu. Kanamalardan korkma dedi. Ek olarak kan sulandırıcı iğne verdi sadece bende pıhtılaşma bozukluğu vardı çünkü. Yarım rahimli olduğun için kolay bir gebelik olmayacak erken doğum riski var ama ben artık bugünden itibaren hiçbir olumsuz senaryoya odaklanmayacağım. Rabbim bana kalbinin sesini duymayı nasip etti. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Mucizelere şnanıyorum artık