- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.701
Bekliyorum son 1 saat dua edin erken biliyorum ama belki belli olurHadi bakalım hayırlısı az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum son 1 saat dua edin erken biliyorum ama belki belli olurHadi bakalım hayırlısı az kaldı
Darısı başıma sevin 2 gün sonra tekrar ver yükselirse sağlıklı gebelikKızlar.. Beta HCG 7ci gün 40 çıktı. İyidir inşallah. Birde gelen hafta kan vericem. Doktorum oyle söyledi . Sevineyim mi? Bilemedim yaaa
İnşallah vardır canım dualarım seninleBekliyorum son 1 saat dua edin erken biliyorum ama belki belli olur
Hayırlı olsun gözün aydın 2 gün sonra tekrarla yükseliş önemliKızlar.. Beta HCG 7ci gün 40 çıktı. İyidir inşallah. Birde gelen hafta kan vericem. Doktorum oyle söyledi . Sevineyim mi? Bilemedim yaaa
Caan inşallah. İsteyen her kes sevinsin inşallah.Darısı başıma sevin 2 gün sonra tekrar ver yükselirse sağlıklı gebelik
Hadi inşallah sende güzel haber ver bizlere..Bekliyorum son 1 saat dua edin erken biliyorum ama belki belli olur
Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlı olur. Ben yurt dışında yaşıyorum burda her istedikce veremeiyorum kan malasef. Gelen pazartesi gel kan alicaz dedi doktor.Hayırlı olsun gözün aydın 2 gün sonra tekrarla yükseliş önemli
İnşallah canım benimde bıgün7. Gün 25 de oldum hepimizin kucakları dolsun inşallahHadi inşallah sende güzel haber ver bizlere..
Ay canım bebeklerimiz olursa aynı aralıkta doğacaklar. Bende 24 Haziran'da transfer oldum. Hadi inşallah dualarım seninle.İnşallah canım benimde bıgün7. Gün 25 de oldum hepimizin kucakları dolsun inşallah
İnşallah canımAy canım bebeklerimiz olursa aynı aralıkta doğacaklar. Bende 24 Haziran'da transfer oldum. Hadi inşallah dualarım seninle.
Sen evde test yaptın mı hiç?İnşallah canım benimde bıgün7. Gün 25 de oldum hepimizin kucakları dolsun inşallah
MAALESEF NEGATİF OLDUUmarim sonucunuz pozitiftir
Canim cok sevindim! Allah kolaylikla gecirtsin hamileligini evde test yapmis miydin kandan once?İnşallah canım benimde bıgün7. Gün 25 de oldum hepimizin kucakları dolsun inşallah
Allah en kısa zamanda sevindirsin sizi..MAALESEF NEGATİF OLDU
Yaptım ama çıkmadıSen evde test yaptın mı hiç?
Kana daha erken geçiyor hormon diye biliyorum. Umudunu kaybetme. İnşallah hayırlı cevap alırsın.Yaptım ama çıkmadı
Ben 3cu günden test yaptım. 6ci güne kadar çıkmadı. Sonra digital test aldım.onda çıktı.Yaptım ama çıkmadı
Bende yurtdısında yaşıyorum. O yüzden sonucum belli olana kadar gitmek istemedimÇok teşekkür ederim. İnşallah hayırlı olur. Ben yurt dışında yaşıyorum burda her istedikce veremeiyorum kan malasef. Gelen pazartesi gel kan alicaz dedi doktor.
Bende yanımda dijital test getirmistim 5. Gün yaptım onda çıktı sonra kan vermistimBen 3cu günden test yaptım. 6ci güne kadar çıkmadı. Sonra digital test aldım.onda çıktı.
Siz de mi Cem hocadasınız. Ben de onun tedavisindeyimSiz Cem hocada tedavi görmüştünüz transfer sürecinde rahim hazırlanırken hangi ilaçları günde kaç kere alıyordunuz sürekli kan veriyormuydunuz o süreçte