- 3 Eylül 2023
- 1.107
- 886
- 30
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.141
Bana 10. Gün ver dediler. İçim içimi yedi 5. Gün verdim. 2 sonra testi yenileyin dediler ama ben yarın yaptırcam inşallah yükselme görürüm. Çünkü 2 gün sonra yine verin diyecekler o zamanda 10. Günümü doldurmus olucam asıl test sonucum o olmus olacakBenim 12 gün sonra dediler ayın 1 i ama bugün 10. Günüm
sagoll kuzumm ins senin de çift tutmustur, canım 14. gün yaptırdım en son, onda da değer olarak net rakam yazmamışlardı, 1000 den büyük diye sonuç çıktıAyyyy cok sevindim canımm masallah yaasenin değerlerin kacti peki ?
Aminn inşallahÇook şükür canım inşallah güzelce sağlıkla ilerler. İnşallah mor kalbimizi aldıkkucağımızada almak nasip olur inşallah
Ben transfer gununude saydim 8. Gün 119 10. Gun 403 cikmisti tek bebek gibi sanirimsagoll kuzumm ins senin de çift tutmustur, canım 14. gün yaptırdım en son, onda da değer olarak net rakam yazmamışlardı, 1000 den büyük diye sonuç çıktı
Ya bence senin degerlerin de yüksek , ikiz gibiBen transfer gununude saydim 8. Gün 119 10. Gun 403 cikmisti tek bebek gibi sanirim
Ayy bilmiyorum ki heycanlandim simdiYa bence senin degerlerin de yüksek , ikiz gibizaten benim mantıgım şuydu, biri tuttuysa diğeri neden tutmasın, zaten cift emriyo konulan arkadaslar hep çift sonuc aldı , öyle fark ettim ben
Ahahahaha cokk hossunAyy bilmiyorum ki heycanlandim simdizaten sana bakip gaza gelmis test vermiştim simdi keseyi nasil beklicem bennnn
Vajinal ultrasonla bakıldı . Bu şekilde görünür diye düşünüyorum. Benim 2 tane transfer edilmişti. Bir tane kese göründü .Doktor 2.nin sonradan görünme ihtimali de var dediSizin kese karindan mi goruldu?
Benim de transferim 15 haziran. Acaba yarin gozukur mu?
İlk transferimde yapmıştım negatif olmuştu doktor test gününe kadar ilaçlarına devam et demişti iki kere hayal kırıklığına uğradım o yüzden bekleyeyim diyorum benimle aynı gün transfer olanlar bakmış ama ben cesaret edemedimTest yapabilirsiniz 7 . Günde belli oluyor
Evet öyleymis malesef ikiz gebelik biraz zor bence daha stresli geciyor ama nasip isteAhahahaha cokk hossundoktor da dedi zaten cok erken gelmissin diye , ama doktorların ikiz bebek yorumları hos degil malesef, cok zor ve komplikasyonlu diyorlar , dün de oyle dediler hep
Aminnn canımmm benim, hep beraber sevinelim insallah, Allah isteyen herkese saglıkla nasip etsinEvet öyleymis malesef ikiz gebelik biraz zor bence daha stresli geciyor ama nasip istegüzel dusunmek lazım güzel olsun hersey hic kalbine sıkıntı sokma Allah ikisinide korusun ikisinide sağ salim kucagina al insallahhhhh
Muhtemelen bana da diyecekler ama Salı günü bakmıştım baya gün geçti o kadar dayanamayacağımBana 10. Gün ver dediler. İçim içimi yedi 5. Gün verdim. 2 sonra testi yenileyin dediler ama ben yarın yaptırcam inşallah yükselme görürüm. Çünkü 2 gün sonra yine verin diyecekler o zamanda 10. Günümü doldurmus olucam asıl test sonucum o olmus olacak
Masallah masallah kuzumm saglıkla gelsin minnoslarımızbenimki de 'ler' miş
Yok hiç Bir belirti yok. Çok heyecanlıyımVar mı belirtiniz
Ben 4. Günden sonra her gün yapmıştım koyulaşma takip etmiştimİlk transferimde yapmıştım negatif olmuştu doktor test gününe kadar ilaçlarına devam et demişti iki kere hayal kırıklığına uğradım o yüzden bekleyeyim diyorum benimle aynı gün transfer olanlar bakmış ama ben cesaret edemedim
Teşekkür ederimMedicana hastanesinde 70.000 TL civarı toplama transfer tahliller süreci , ilaçlar 20.000 TL civarı dondurma yapıldı bende 6 embriyo 7000 civarı ilaçlar kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum..
Amin canımMasallah masallah kuzumm saglıkla gelsin minnoslarımız
Yok kuzum ankaradayım ben , dün sehir hastanesine gittim, ordakiler cok memnunmus , ama ben sanırım kendi tüp bebek doktorumda devam edicem, biraz pahalı muayene ucretleri maalesef, o biraz canımı sıkıyor ama hekimlik konusunda oldukca basarılı , guven sagladı , sen karar verdin mi canım, bi de bu ilacları kac haftaya kadar kullanıcaz acaba yaAmin canımistanbul da mıydın sen? Doktor baktın mı?
Ben keseleri dün gördüm, kalp atışı için ayın 10 unda gideceğim. İlaçlara devam et dedi magnezyum ekledi. Yavaş yavsş bıraktıracaklardır ama bence 12. Haftaya kadar devam edeceklerimiz olacak..Yok kuzum ankaradayım ben , dün sehir hastanesine gittim, ordakiler cok memnunmus , ama ben sanırım kendi tüp bebek doktorumda devam edicem, biraz pahalı muayene ucretleri maalesef, o biraz canımı sıkıyor ama hekimlik konusunda oldukca basarılı , guven sagladı , sen karar verdin mi canım, bi de bu ilacları kac haftaya kadar kullanıcaz acaba ya