- 12 Mayıs 2020
- 119
- 85
- 33
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.881
Çok güzel değer hayırlı olsun çift embriyo mu transferınızÇok şükür inşallah güzel şekilde ilerler Rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel değer hayırlı olsun çift embriyo mu transferınızÇok şükür inşallah güzel şekilde ilerler Rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder
Belkide bizim için erkendir dahaa benim ilki 9. Günde silik çıkmıştıBenimde sizinle transfer günüm aynı bende 6.günü sabah yaptım çıkmadı
Tek embriyo transfer edildi. Normalde çiftti ama biri gelişime devam etmedi dediler. Sonuc çok mu düşük diye düşünüyorum şimdi deÇok güzel değer hayırlı olsun çift embriyo mu transferınız
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ikisi de tutmuş muMerhaba herkese ben 6 Haziran'da transfer oldum 2 emriyo konuldu 10. Gün pozitif gördüm beta 56.5 2gun sonra tekrarla dedi doktorum 151 beta doktorum artış güzel dedi 15 gün sonra ultrosanla bakabiliriz dedi. Şimdi bekliyorum pazartesi gidicem doktora çok merak ediyorum inşallah sağlıklı ilerliyordur. 19 Mayıs son âdet tarihime göre şuan 5+4 haftalık oluyor benimle aynı haftada olan var mı ? Keseyi ve kalp atışını görmek nasip olur inşallah tabiki kucaginiza almak sağlıkla
Bende kist yok ama verdi yine de anlamadımBen yumurta toplandıktan sonraki adetmde kist olusmustu o zaman kullanmıstım. Kist varsa doğum kontrol hapı veriyorlar eritsin dye. Ama transfer aşamasında kullanılmıyor
Bana ikiside verildi sürekli ilaç içmekten bıktım şimdiden glifor yan etki yaptı mı sizdeBana doğum kontrol hapı verilmedi ama glifor bende kullanıyorum zayıflamak için verildi
Bana da yüksek gbi geldi o yüzden sordum ben 6. Gün test baktım 5. Gün embriyosu 31 sonucumTek embriyo transfer edildi. Normalde çiftti ama biri gelişime devam etmedi dediler. Sonuc çok mu düşük diye düşünüyorum şimdi de
Niye düşük olsun canım 5. Günündesin dahaa çok erkenTek embriyo transfer edildi. Normalde çiftti ama biri gelişime devam etmedi dediler. Sonuc çok mu düşük diye düşünüyorum şimdi de
İlk kullandigim zamanlar bulantı yapmıştı şimdi alıştım bi yan etkisi yokBana ikiside verildi sürekli ilaç içmekten bıktım şimdiden glifor yan etki yaptı mı sizde
Öncesinde test yapmışmıydınızBelkide bizim için erkendir dahaa benim ilki 9. Günde silik çıkmıştı
Öncesinde hiç test yapmışmıydınız erken gebelik testi gibiMerhaba herkese ben 6 Haziran'da transfer oldum 2 emriyo konuldu 10. Gün pozitif gördüm beta 56.5 2gun sonra tekrarla dedi doktorum 151 beta doktorum artış güzel dedi 15 gün sonra ultrosanla bakabiliriz dedi. Şimdi bekliyorum pazartesi gidicem doktora çok merak ediyorum inşallah sağlıklı ilerliyordur. 19 Mayıs son âdet tarihime göre şuan 5+4 haftalık oluyor benimle aynı haftada olan var mı ? Keseyi ve kalp atışını görmek nasip olur inşallah tabiki kucaginiza almak sağlıkla
31.7 demek ki aşağı yukarı aynı cıkıyorBana da yüksek gbi geldi o yüzden sordum ben 6. Gün test baktım 5. Gün embriyosu 31 sonucum
Bana da yüksek gbi geldi o yüzden sordum ben 6. Gün test baktım 5. Gün embriyosu 31 sonuc
Evet ama benim 2 embriyo o yüzden sordum belki benim bir tuttu bilmiyorumBenimde
31.7 demek ki aşağı yukarı aynı cıkıyor
Bilemiyorum canım insanın inanası gelmiyor ilk defa pozitif gördüm inşallah devamıda güzel şekilde gelirNiye düşük olsun canım 5. Günündesin dahaa çok erken
Hayırlısı olsun hakkımızda bende ikiz çok istemiştimEvet ama benim 2 embriyo o yüzden sordum belki benim bir tuttu bilmiyorum
Kese icin vajinal mi bakiyolar ?Ben keseyi görmeye gittiğimde kalp atışını da duydum, 6+1 de vajinal ultrasondan. Şok oldum
Beni bir sonraki hafta çağırdı normalde ama ben bir hafta erken gittim belki ondan vajşnal baktı. Normal ultrasonda görünmez die belki. Bilmiyorum açıkçası normali nedirKese icin vajinal mi bakiyolar ?
Doktorum duphalac diye bi surup yazmisti ben kullanmadim ama sakincasi yok demekki bi doktorunuza danışın isterseniz belki yazarSelam kızlar 14haziran transfer tahlili. 11.gün Salı test yapmıştım. Dr cuma günü gelirsin belki kese de görülür dedi Erken değil mi? Bir de kabızlık problemim var çok fena . Gece uyandırıyor ter boşalıyor resmen . Ne yapsam
Hmm anladim teşekkürler rabbim kolay bir dogum nasip etsin yavrunuzu saglikla kucaginiza alin inşallahBen Progestan dex 2 defa
Kan sulandırıcı 1 defa
Estrofem 3 defa
kortizon 1 defa
Corasprin bir defa ikizdi gebelik 5. Haftada biri düşünce bıraktım bunu bidaha h kullanmadım
Bunlar 3. Aya kadar şıan günde 1defa Protestan fitil
1 defa kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sadece
Valla bende hic bilmedigim icin soruyorum ilk gebeliğim ne olacak ne bitecek hicbir bilgim yokBeni bir sonraki hafta çağırdı normalde ama ben bir hafta erken gittim belki ondan vajşnal baktı. Normal ultrasonda görünmez die belki. Bilmiyorum açıkçası normali nedir