- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.921
Sen ne zaman transfer olmuştunYaa oylemi ben pazartesi gidicem de acaba vajinal mi bakar ultrason mu her iki ihtimalede hazirlikli olayim ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne zaman transfer olmuştunYaa oylemi ben pazartesi gidicem de acaba vajinal mi bakar ultrason mu her iki ihtimalede hazirlikli olayim ozaman
Bende tam olarak seninle ayni durumdayim gogus hassasiyetim devam siskinlik devam onun haricinde adet agrilarim hafifledi cok nadiren gelip gidiyor pazartesiye kadar catliycam sanirimKesildi canım , suan ilacların şişliği var, göğüslerde falan. Ama bazen ara ara nadir de olsa kasıgıma agrı gelip gidiyor, özellikle ayakta fazla durunca kasıgıma agrı geliyor korkup hemen uzanıyorum. Sen de var mı belirti
11 haziran canımSen ne zaman transfer olmuştun
Aminn canım cümlemizeHmm anladim teşekkürler rabbim kolay bir dogum nasip etsin yavrunuzu saglikla kucaginiza alin inşallah
Ben kullanmıştım ilk üç ay gerçekten kabızlık kalmıyor hiçDoktorum duphalac diye bi surup yazmisti ben kullanmadim ama sakincasi yok demekki bi doktorunuza danışın isterseniz belki yazar
Ne zaman transfer oldun canimHepimiz 1 temmuzda gideceğiz herhalde kese görmeye, siz benden öncesiniz ama inşallah benim de görülür
5.günKaçıncı gün embriyosu
12 HaziranNe zaman transfer oldun canim
5.gün
Canım transfer tarihine göre hesaplanıyor. Ultrasonda da tam 6 haftalık çıktıCanım son adet tarihine göre mi hesapladın
Karından da görünür o zaman canım ya.. ben alttan baktırmamak için erteledim pazartesiye. Sen benden birgün önce transfer olmuşsun11 haziran canım
İnşallahKarından da görünür o zaman canım ya.. ben alttan baktırmamak için erteledim pazartesiye. Sen benden birgün önce transfer olmuşsun
21 haziran da transfer yapıldı.Canım selam, benim de 6. günde biraz silik çift çizgi cıktı, ben de bu sefer 2 embriyo istedim, sonuc ne olacak cok merak ediyorum ltf sen de yaz :) 20 Haziran'da transfer oldu, senin ne zamandı?
İnşallahAyyy maşallah hadi inşallah 6. Gün böyle net çıkıyorsa ikizdir bence darısı başımıza
İnşallahBen de 5. Gün gördüm . Fakat 2 mi değil mi o belli olmaz . Tekte olsa erken gösteriyor diğer gebeliğimde erken gösterdi tekti ama inşallah çifttir yavrucukların
21 haziranda transfer yapıldıCanım selam, benim de 6. günde biraz silik çift çizgi cıktı, ben de bu sefer 2 embriyo istedim, sonuc ne olacak cok merak ediyorum ltf sen de yaz :) 20 Haziran'da transfer oldu, senin ne zamandı?
İnşallahAyyy maşallah hadi inşallah 6. Gün böyle net çıkıyorsa ikizdir bence darısı başımıza
Kalp atısı ve kese teansferden ne kadar sonra bakılıyor ?haftaya benim de 6+1 olacak acaba duyar mıyım ki? gerçi ben devlete gideceğim kontrol için
Evet canım 2. Günü git.Arkadaşlar selamlar güzel anne adayları, bende 2 tane denemeden negatif almıştım geçen yıl ve bu ocak ayında denemiştik buralarda da yazmıştım baya da üzüldüm ve şuan atlattım sanırım . Kötü anılarımı beynimden silme gibi bi özelliğim aktif olduğu için sürece nerden başlıyorduk bende şuan hiç yok. Önümüzdeki hafta regl olcam transfer işin regl 2. Günü gitmem yeterli oluyomuydu acaba dr da yazdım ama süreci aktif olan arkadaşlar bi dönüş yapabilir mi çok tşkler