- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 31
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.781
Hangilerine ihtiyacınız varArkadaşlar bende istanbuldayım tüp bebek ilaçlarına acil ihtiyacım var, yeni konu açmayı beceremedim buralara yazıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangilerine ihtiyacınız varArkadaşlar bende istanbuldayım tüp bebek ilaçlarına acil ihtiyacım var, yeni konu açmayı beceremedim buralara yazıyorum
Mustafa hocanın kendi formülü o kimse bilmiyor içinde ne olduğunu hemşireler dahil bende Kayseri Acıbadem’de tüp bebek yaptım canımİntralipid serum diye arastirirsaniz cikar yoğun bakım hastalarinda da kullaniliyormus sanırım. Doktorum kayseri Acibadem mustafa taş
Estrofemden ve progestandan ve aşırı cinsel istek yapıyorKızlar ben gebeliği öğrendiğimden beri göğüslerim aşırı şiş dokunamıyorum bile. Bu şişlik ilaçlardan mı sizce? Yoksa gebelikten mi. Peogestan dex, progestan fitil ve estrofem kullanıuorum
Duphalac alabilirsin kabızlık içinSelam kızlar 14haziran transfer tahlili. 11.gün Salı test yapmıştım. Dr cuma günü gelirsin belki kese de görülür dedi Erken değil mi? Bir de kabızlık problemim var çok fena . Gece uyandırıyor ter boşalıyor resmen . Ne yapsam
Ben de 5. Gün gördüm . Fakat 2 mi değil mi o belli olmaz . Tekte olsa erken gösteriyor diğer gebeliğimde erken gösterdi tekti ama inşallah çifttir yavrucuklarınMerhaba bugün transferimin 6.günü sabah tekrar test yaptım hayali olan çizgi koyulaştı. Merak ettiğim bana 2 tane embriyo transfer edildi 2 kuzucuğumda acaba tutunduğu için mi erken koyulaştı
İnşallah iyi gelirCok sagolasin bende deneyeyim sabahleyin dayanamiyorum artik
Ayyy maşallah hadi inşallah 6. Gün böyle net çıkıyorsa ikizdir bence darısı başımızaMerhaba bugün transferimin 6.günü sabah tekrar test yaptım hayali olan çizgi koyulaştı. Merak ettiğim bana 2 tane embriyo transfer edildi 2 kuzucuğumda acaba tutunduğu için mi erken koyulaştı
Benim ilk transfer günleri cok olmustu gece uykumdan uyandırıyorduKızlar gece uyurken rahim kasılmalarınız oluyor mu birden kendimi sıkıyorum kasıyorum bacaklarımı sıkınca rahimde sıkmış oluyoyorum
sen kalp atışı duydun mu kuzum?gece karnım burkulur gibi oldu wc gittim kahvrengi leke
Yaa oylemi ne zaman yaptırdınız peki olumlu sonuclandimiMustafa hocanın kendi formülü o kimse bilmiyor içinde ne olduğunu hemşireler dahil bende Kayseri Acıbadem’de tüp bebek yaptım canım
Yarın duymak için gidicemsen kalp atışı duydun mu kuzum?
Benim bugün 13. Günüm ve devam ediyor . Sizin kaçıncı günlerde bittiBenim ilk transfer günleri cok olmustu gece uykumdan uyandırıyordu
TeşekkürlerDuphalac alabilirsin kabızlık için
Benim de oluyor 13.günBenim bugün 13. Günüm ve devam ediyor . Sizin kaçıncı günlerde bitti
ayy hadi bakalımmmYarın duymak için gidicem
anlamadım bunu benEki Görüntüle 3444624 Kızlar cumartesi transfer olmustum. Az önce dayanamadım yaptım