- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.741
Memorialin web sitesinde 5-7 hafta arası kanalmalar yerleşme kanamasıdır yazıuor. İnş öyledir. Hiç kırmızı kanamam olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada aynısını dedim kuzum iğnemi erken yapmamı söyledi cuma kontrolüm var geliyim dedim bugün için sorun yok denildi insallah öyledirKızlar yine çok hafif pembe renk lekelenmem oldu. Hemşire aktif kırmızıya dönerse konusalım şimdilik takip edin dedi
Seninki ne renk canım yoğunlığu nasıl? Bana da yerleşme kanaması gibi geliyor inş tutunuyordur bebişlerimizBanada aynısını dedim kuzum iğnemi erken yapmamı söyledi cuma kontrolüm var geliyim dedim bugün için sorun yok denildi insallah öyledir
gece karnım burkulur gibi oldu wc gittim kahvrengi lekeSeninki ne renk canım yoğunlığu nasıl? Bana da yerleşme kanaması gibi geliyor inş tutunuyordur bebişlerimiz
Kaçıncı haftadaydın canım. Kırmızıya dönmediği sürece kötü düşğnmeyelim. Bence bu haftalarda normal gibigece karnım burkulur gibi oldu wc gittim kahvrengi leke
canım pembeyse korkma inşallah ,Kızlar yine çok hafif pembe renk lekelenmem oldu. Hemşire aktif kırmızıya dönerse konusalım şimdilik takip edin dedi
6. Hafta insan korkuyor yine düşünmeden edemiyorum doktorlar çok rahat sakin ol diyor takip et kırmızı olursa haber ver olmadan gel demeli benceKaçıncı haftadaydın canım. Kırmızıya dönmediği sürece kötü düşğnmeyelim. Bence bu haftalarda normal gibi
10. GunKaçıncı gün bakmaya başlamıştınız
Evet hep aynı yerde verdim canım.Çok teşekkür ederim cevabın için. Umarım hepimiz için her şey güzel olur.Hakettiğimiz gibi.Canım selam, benim ilkinde bu şekilde oldu. hep aynı yerde mi kan verdin acaba? ilacı kestikten 2 gun sonra hemen adet oldum. sıkıntılı bir süreç olmuyor merak etme.. cuma günü netleşir sanırım durumun, kalbimiz seninle
canım senin transfer tarihin neydi? 5 günlük embriyo muydu6. Hafta insan korkuyor yine düşünmeden edemiyorum doktorlar çok rahat sakin ol diyor takip et kırmızı olursa haber ver olmadan gel demeli bence
5. GünCanım senin kaçıncı gün embriyosuydu
3 haziran 5 gün embriyosucanım senin transfer tarihin neydi? 5 günlük embriyo muydu
Benim de 4 haziran3 haziran 5 gün embriyosu
Kahverengi leke yerlesme lekesi canım bende de vargece karnım burkulur gibi oldu wc gittim kahvrengi leke
Aynıyız aslında güzel haberler alalım insallahBenim de 4 haziran
Benim de 5+3Kahverengi leke yerlesme lekesi canım bende de var
Ay çok şükür. Keseyi mi gördün canım? Kalp atışı için erkendir. Ben de dayanamadım bir perinatologdan salı gününe randevu aldım. 6+5 olacak :)Benim de 5+3
Açık pembe başladı kahverengi peceteye silince geliyor
Çok çok korktum ben de
İlaçlarımın dozunu arttırdılar bugün gidip gördüm minnoslarimi
Çok şükür iyiydiler
İnsallah bir sorun yaşamayız hiç birimiz
Ama insan korkuyor lekeden Allah korusun dusuvercek bebekler diye
İlaç ne kullanıyorsun canımBenim de 5+3
Çok çok korktum ben de
Çok şükür iyiydiler
Cokk haklısın kuzum, ben de oyle en ufak agrıda bile bişey olacak sanıyorum, hayırlısıyla kucagımıza alırız ins, kalp atıslarını duydun mu canım, ben henuz muayeneye gitmedim, pazartesi cagırdı ama gitmişken kalp atısını da duyayım istiyorum biraz randevuyu ertelesem mi diye dusunuyorum daBenim de 5+3
Çok çok korktum ben de
Çok şükür iyiydiler
Kalp atışı henüz duymadım canım ikisinin de kesesi gözüktü çok şükürCokk haklısın kuzum, ben de oyle en ufak agrıda bile bişey olacak sanıyorum, hayırlısıyla kucagımıza alırız ins, kalp atıslarını duydun mu canım, ben henuz muayeneye gitmedim, pazartesi cagırdı ama gitmişken kalp atısını da duyayım istiyorum biraz randevuyu ertelesem mi diye dusunuyorum da