- 3 Eylül 2023
- 1.095
- 860
- 30
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.801
Bunu türkiyeye gelirken yanımda getirmistim. Zwanger hamile demek. Niet zwanger yazarsa hamilelik yok demek. Dijital testanlamadım bunu ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu türkiyeye gelirken yanımda getirmistim. Zwanger hamile demek. Niet zwanger yazarsa hamilelik yok demek. Dijital testanlamadım bunu ben
Canım selam, benim de 6. günde biraz silik çift çizgi cıktı, ben de bu sefer 2 embriyo istedim, sonuc ne olacak cok merak ediyorum ltf sen de yaz :) 20 Haziran'da transfer oldu, senin ne zamandı?Merhaba bugün transferimin 6.günü sabah tekrar test yaptım hayali olan çizgi koyulaştı. Merak ettiğim bana 2 tane embriyo transfer edildi 2 kuzucuğumda acaba tutunduğu için mi erken koyulaştı
Merhaba bugün transferimin 6.günü sabah tekrar test yaptım hayali olan çizgi koyulaştı. Merak ettiğim bana 2 tane embriyo transfer edildi 2 kuzucuğumda acaba tutunduğu için mi erken koyulaştı
Eksik yazmışım kalp atışınıayy hadi bakalımmm
Evet çok şükür 32 haftalık hamileyim az kaldı doğuma servikal yetmezliğim var son iki aydır yatıyorum ama bunada şükürYaa oylemi ne zaman yaptırdınız peki olumlu sonuclandimi
Aaa harika tebrik ederimmmmBunu türkiyeye gelirken yanımda getirmistim. Zwanger hamile demek. Niet zwanger yazarsa hamilelik yok demek. Dijital test
canım usg de belli olur beta dan anlaşılmazMerhaba bugün transferimin 6.günü sabah tekrar test yaptım hayali olan çizgi koyulaştı. Merak ettiğim bana 2 tane embriyo transfer edildi 2 kuzucuğumda acaba tutunduğu için mi erken koyulaştı
Sen duyunca ben de duymuş kadar olucamYarın duymak için gidicem
Ben kullanmadımKızlar acil bir sorum var dondurulmuş transfer öncesi hazırlıkta doğum kontrol hapı kullandınız mı
Ben kullanmadımKızlar acil bir sorum var dondurulmuş transfer öncesi hazırlıkta doğum kontrol hapı kullandınız mı
ben de kullanmadım. progesteron jel ve vitamin hariç hiç bir şey kullanmadım ben :)Kızlar acil bir sorum var dondurulmuş transfer öncesi hazırlıkta doğum kontrol hapı kullandınız mı
Ben beşinci günde bile yaptım tabii ki bir şey çıkmadı. o kadar heyecanlıyım ki dayanamıyorum. :)Ayyy benimde 6. Günüm bugün, bende mi yapsam ki test herkes yapmışşşş
Negatif çıktı az önce yaptım ama ilk idrarla değil, biraz üzüldüm erkenmiydi acabaBen beşinci günde bile yaptım tabii ki bir şey çıkmadı. o kadar heyecanlıyım ki dayanamıyorum. :)
Canım aslında bizim yaptığımız doğru değil. Ablama bu testlerden yapmıştık, 15 gün gecikmesi vardı ona rağmen çıkmadı. Kanda çıktı onda.. Asla moral bozlmuyoruuuz ve test günümüz bekliyoruz :) Ayrıca testlerin yanılma payı da var asla unutmayalımNegatif çıktı az önce yaptım ama ilk idrarla değil, biraz üzüldüm erkenmiydi acaba
tam transfer günün ayın kaçıydı acaba canım?Negatif çıktı az önce yaptım ama ilk idrarla değil, biraz üzüldüm erkenmiydi acaba
Bol şansssss:) ltf sonucu yazınÇizgi belli inşallah vardır. Bende birazdan kan testi vermeye gidicem