- 13 Aralık 2015
- 850
- 694
- 30
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Opunun 5. Günü adet oldum. Adetin 2. Günü kontrole gittim bı sorun olmadığı için hemen tedaviye başladım. 10 Haziran'da opu oldum. 14 Haziran da adet oldum. 2 temmuzda transfer olucam canım. Donmuş embriyo transferi yapicamMerhaba sizin OPU dan ne kadar süre sonra transfer olmuş olacak
Sonuc belli olana kadar devam ediyor hamilelik olusursa bir süre daha kullanılıyorKaç gün sürüyor peki bende şu an transfer hazırlığındayım 4 embriyom donduruldu tekrar iğne olmak istemiyordum (
Çok teşekkürler canım Umarım iyi olur.Canım yüzde 66 artması bekleniyor. Seninki 67 artmış. Bence umut var, ilaçlarını kullanmaya devam et.
Benim geçen ay kimyasal oldu 45-67-101 şeklinde ilerledi. Artış oranı azdi
tatlım geçen ben de öyle oldum beta hızlı yükselince oluyormuş o betan katlanmıştırKızlar benim 2-3 gündür sürekli mide bulantısı gibi bir durumum var. Yani kuscak gibi değilim ama hani aç karna kahve içersiniz böyle bir mide bulantısı olur ya. Bir şey yemediğim sürece sürekli böyle gibiyim. Ya bir yandan belirtidir die de seviniyorum ama sizce paikolojik mi? Bunu yaşayan var mı?
benimde oluyor bazen günde 3 4 çamaşır değiştiriyorum birden su boşalır gibi akıntı krem beyaz rengiKizlar merhaba. Aranızda sarı akıntısı olan var mı.. evhamlandim yine.. ikigundur fitille beraber geliyor. Bugün sabah biraz daha yoğundu hatta. Düşünmeden edemiyorum.
Kaçıncı gün bakmaya başlamıştınızCanım yüzde 66 artması bekleniyor. Seninki 67 artmış. Bence umut var, ilaçlarını kullanmaya devam et.
Benim geçen ay kimyasal oldu 45-67-101 şeklinde ilerledi. Artış oranı azdi
Ya bende yeni yeni olmaya başladı insan istmeden dusunuyorbenimde oluyor bazen günde 3 4 çamaşır değiştiriyorum birden su boşalır gibi akıntı krem beyaz rengi
çok ilaç kullanıyoruz bir de sıvı alımına göre de etkileniyordur evham yapmayın lütfen sağlıkla ilerliyordur inşallah :))Ya bende yeni yeni olmaya başladı insan istmeden dusunuyor
Canım selam, benim ilkinde bu şekilde oldu. hep aynı yerde mi kan verdin acaba? ilacı kestikten 2 gun sonra hemen adet oldum. sıkıntılı bir süreç olmuyor merak etme.. cuma günü netleşir sanırım durumun, kalbimiz seninleSelamlar,
Benim ilk testim 37, bugünkü testim 54 oldu.Sanırım sağlıklı değil.Cuma yeniden kan vereceğim ama sağlıklı olduğuna dair umudum yok,yüksek ihtimal sonlanacak.Bu şekilde deneyim yaşayanlar süreç nasıl ilerliyor? İlacı kesince direkt adet gördünüz mü? Yoksa ek ilaç mı veriliyor?
Transfer ne zaman oldu acaba :)Kızlar benimki hamilelik icin cok erken biliyorum ama sanırım ilaclardan aşırı mide bulantım ilacları icerken sudan bile midem bulanıyor. Belimde şişlik oluştı sanırım iğnelerin zorlamasından oldu. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
İnsallah ya ..doğru bu iki gündür biraz azalttım suyu bol bol içeyimçok ilaç kullanıyoruz bir de sıvı alımına göre de etkileniyordur evham yapmayın lütfen sağlıkla ilerliyordur inşallah :))
2005 olmuş ohss riski var diye taze transfer yapılmadıBenim OPU dan önce E2 8000 lere çıkmıştı senin kaçtı
Kızlar benim 2-3 gündür sürekli mide bulantısı gibi bir durumum var. Yani kuscak gibi değilim ama hani aç karna kahve içersiniz böyle bir mide bulantısı olur ya. Bir şey yemediğim sürece sürekli böyle gibiyim. Ya bir yandan belirtidir die de seviniyorum ama sizce paikolojik mi? Bunu yaşayan var mı?
betadan mı bilmiyorum ama benim 12 civarı iş yerinde pek yemek yemem bazen evden getiririm yerim bazen de hiç yemem atıştırırım midem bi hoş oluyor şimdi bile var, kusma demek çok yanlış olur tükrük bezlerim çalışıyor çenemi tutuyorum hani refleks olarak derinden nefes alıyorum ki rahatlıyorum garip oldum bu durumun ilaçlarla alakası yok eminim ama tam da bişi diyemiyorum yeni başladı bende bu durum. aşırı esneme ve uyku hali var göz kapaklarım kapanmak üzere bilgisayara zor bakıyorum :/ sabah bir şeyim yoktutatlım geçen ben de öyle oldum beta hızlı yükselince oluyormuş o betan katlanmıştır
9. Gün 234, 11. Gün 503 tü benim. Ama değer kişiden kişiye değişiyor. Karşılaştırmaktan ziyade iki günde bir artan oran önemliMerhabaa,
Transferin 10. 11.gunu bhcg degerleriniz neydi?
22 hazirandaTransfer ne zaman oldu acaba :)