- 17 Haziran 2024
- 12
- 11
- 31
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.561
Anladım guzelim, ilcelerde sorun yapıyorlar demek kiCanım ben ilcedeyim. Bana değil kimseye alınmıyor. Ancak polikilinikte Dr isteğiyle alınıyor
Kan ver canım 8. Gunde kesin cıkıyor, idrar guvelinir olmayabiliyor bazenHanımlar yarın transfer hariç 8.gün.İdrarda çıkmaz sanırım değil mi normalde test günümü pazartesi verdi doktor ama meraktan çatlayacağım.Yarın kan mı versem önce idrar mı yapsam kafam karmakarışık.
Ben de öyle düşünüyorumKan ver canım 8. Gunde kesin cıkıyor, idrar guvelinir olmayabiliyor bazen
Canım normalde 28 haziran kontrolüm ama ben bir hafta önceye aldım 3 haziranda transfer olmuştum 5 gün.Canım değer kan olunca kese görünüyor, transferden kac gun sonra
Sağol canım amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Ne demek kuzum, guzel haber gelsin insallahBen de öyle düşünüyorumcevabınız için çok teşekkürler.
Insallah cnmYazdıktan sonra farkettim uzakmışsın banainş. Bulursun.
İnşallah canım valla sabahın ilk ışıklarıyla gidicem artık dayanacak gücüm kalmadıBenim de cumartesi, inşallah güzel haberler veririz birlikte
Ben acil de verdim neden almiyorlarki tup bebek yaptırdım bugun hcg vermem lazim dedim direk aldilarBenden acilde kan almadılar. Kadın doğum Hastanesi'ne gitmem orda vermem gerekiyormus böyle bir şey var mı?
Ayyy hadi inşallah artık yaaaİnşallah canım valla sabahın ilk ışıklarıyla gidicem artık dayanacak gücüm kalmadı
Her acil almıyormuş yarına kaldı artık özele gidicem vericem sonra rahatliycam inşallah.Ben acil de verdim neden almiyorlarki tup bebek yaptırdım bugun hcg vermem lazim dedim direk aldilar
Valla canım aynı benim 2 gün önce tüm belirtiler puf oldu uçtu sanki meme hassasiyeti dahilAyyy hadi inşallah artık yaaanasil hissediyosun peki kendini
Hmm anladım canım öyledir ozamanHer acil almıyormuş yarına kaldı artık özele gidicem vericem sonra rahatliycam inşallah.
Güzel düsün güzel olsun insallah ben senide pozitif alacak gibi hissediyorum nedenseValla canım aynı benim 2 gün önce tüm belirtiler puf oldu uçtu sanki meme hassasiyeti dahilgeriye ara sıra kasıkta pıt pıt hareket oluyor o da günde 1-2 kez sadece başka hiç bişeyim yok inanki ne düşüneceğimi bilmiyorum o yüzden
Canım benim de aynı sekil birden goguslerimin ağrısı azaldı. İki gun onun için ağladım kesin yok diye. Dün en son dayanadim yoksa da bileyim dedim idrar testi yaptim onu da ağlayarak yaptım nasılsa yok diye bı baktım pozitif bugün kan verdim kanda da pozitif inşallah senin de pozitiftir. Bu arada kaçıncı günün .Valla canım aynı benim 2 gün önce tüm belirtiler puf oldu uçtu sanki meme hassasiyeti dahilgeriye ara sıra kasıkta pıt pıt hareket oluyor o da günde 1-2 kez sadece başka hiç bişeyim yok inanki ne düşüneceğimi bilmiyorum o yüzden
Ayy inşallah kuzum inşallah valla o kadar çok uğraştımki neler neler, eşim yarın çalışıyor cumartesi beraber gidelim gününde verelim dedik benim doktorumun 12. Gün isteyeceği tuttu yoksa şuan biliyordukGüzel düsün güzel olsun insallah ben senide pozitif alacak gibi hissediyorum nedenseyarin erkendennnnn ver kanı hepimiz rahatlayalım
Ayy canım Allah ne muradın varsa versin valla içim içimi yiyor bir yandanda hani belirti gidince sanki olmadı diye korktum yine bilmiyorum sonucu ama hala ihtimalim var Allah nasip etsinCanım benim de aynı sekil birden goguslerimin ağrısı azaldı. İki gun onun için ağladım kesin yok diye. Dün en son dayanadim yoksa da bileyim dedim idrar testi yaptim onu da ağlayarak yaptım nasılsa yok diye bı baktım pozitif bugün kan verdim kanda da pozitif inşallah senin de pozitiftir. Bu arada kaçıncı günün .
Çok geç tarih vermiş aslında. 5. Gün embriyosu için normalde 9. Güne test tarihi veriliyor. Hele çift embriyo için çok geç. 9. Gün için 50 nin üstü bir değer bekleniyorAyy canım Allah ne muradın varsa versin valla içim içimi yiyor bir yandanda hani belirti gidince sanki olmadı diye korktum yine bilmiyorum sonucu ama hala ihtimalim var Allah nasip etsincanım 10. Günüm benim çift embriyo 5. Gün ama doktorum 12. Gün test istedi herkesten öyle istiyormuş