- 15 Ekim 2020
- 345
- 210
- 34
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.541
Sağlıkla kese gör canım benim dualarım seninleBende yarın keseyi görmeye gidicem çok heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla kese gör canım benim dualarım seninleBende yarın keseyi görmeye gidicem çok heyecanlıyım
Evdeki testlere güvenmiyorum ben transfer içinde iki ay beklemek zorunda kaldım alıştım herhalde sabırlı olmayaSabrınıza bravo test yapsanıza evde ben bile merak ettim
Benim de 3. Deneme. Diğer ikisinde 5.gun vermiştim. Biraz öne çekeyim dedimValla ver canım eğer ki moralini bozmayacaksan ve öyle rahat hissedeceksen ver
Bu benim 4. Denemem hepsinde de duramadım erkenden verdim
Evde test yaptim hep
Biraz yapı meselesi sabırlı olabilme meselesi
Ben beklerken daha çok stres oluyordum mesela
Allah razı olsun canım benim benimde dularım hepinizle dün eşim meryem süresini okuyordu namazdan sonra isimlerimizi bilmiyoruz ama ben bütün burda gebe olan olmayan arkadaşlarım için dua et et dedim rabbim yanımızda teslim olduk gönlümüzce olsun herşeySağlıkla kese gör canım benim dualarım seninle
bence de çok erken ama, şöyle düşünün pozitif çıktı evet ama erken öğrendiğiniz için acaba değer yükselecek mi stresine gireceksiniz, acaba kese var mı, kaç gün geçse kalp atışı duyulur diye düşünüp duracaksınız. zaten normal gebelerden daha erken öğrenip yeterince kese kalp atışı bekliyoruz.. eninde sonunda bekleyeceğiz benim 8. günüm yapsam çıkar biliyorum ama zaten çıksa bile sürekli bir şeyler bekleyeceğim bari tam gününde olsun diye bekliyorum. geçen negatif olmuştu bu sefer eşimle birlikte yapacağız birbirimize söz verdik o yüzden yapsam mı yapmasam mı diye hiç tereddütte değilimBenim de 3. Deneme. Diğer ikisinde 5.gun vermiştim. Biraz öne çekeyim dedim
Mucizenn seni bulsun inşallah canim9. Günüm kan testim De negatif
Pozitif alanlar allahim sag salim kucaklarina almak nasip etsin inşallah
Ben defteri kapattım
Elhamdülillah 1 aydir hastanelerden iğnelerden kurtuldum artik
Ben de yapmadım bugün 10. Gün cumartesi öğreniyoruz sabrın sonu inşallah selametEvdeki testlere güvenmiyorum ben transfer içinde iki ay beklemek zorunda kaldım alıştım herhalde sabırlı olmaya
Amin inşallahBen de yapmadım bugün 10. Gün cumartesi öğreniyoruz sabrın sonu inşallah selamet
Aciller kan almıyor. Sağlık ocaklarinda da ertesi gün çıkıyor. Ben özel lab. Gitmiştim mecburBenden acilde kan almadılar. Kadın doğum Hastanesi'ne gitmem orda vermem gerekiyormus böyle bir şey var mı?
Benim yaşadığım yerdeki acil de gebelik için kan almıyor.Benden acilde kan almadılar. Kadın doğum Hastanesi'ne gitmem orda vermem gerekiyormus böyle bir şey var mı?
Cumartesi ben de tekrar test yapıcam canım, gönlümüzce olsun herseyBen de yapmadım bugün 10. Gün cumartesi öğreniyoruz sabrın sonu inşallah selamet
Bende yarın keseyi görmeye gidicem çok heyecanlıyım
Tüp bebek tedavisi oldugunu belirttiniz mi, ben oyle dedim sorun çıkarmadılar, ki oldukca agresif tavırları olan bi dr vardıBenim yaşadığım yerdeki acil de gebelik için kan almıyor.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKizlar sonucum çıkmış 8.gun kan sonucum 296
Benim de cumartesi, inşallah güzel haberler veririz birlikteBen de yapmadım bugün 10. Gün cumartesi öğreniyoruz sabrın sonu inşallah selamet
Canım ben ilcedeyim. Bana değil kimseye alınmıyor. Ancak polikilinikte Dr isteğiyle alınıyorTüp bebek tedavisi oldugunu belirttiniz mi, ben oyle dedim sorun çıkarmadılar, ki oldukca agresif tavırları olan bi dr vardı