- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.652
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #17.081
Krem sürebilirsin kuzum var bendede kuruluk yapıyo çünküKızlar göğüs ucu kaşıntısı yaşayan var mı benim gibi? Ve çaresi nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krem sürebilirsin kuzum var bendede kuruluk yapıyo çünküKızlar göğüs ucu kaşıntısı yaşayan var mı benim gibi? Ve çaresi nedir
Vallaha büyük cesaret bebişimAslinda gebeligimin ilk haftalarında midem bulandı eşim Diyarbakır da ameliyat olmuştu oranında ciğeri meşhur yedim midem kaldi evde yapmiyorum ama biri yaotiginda yiyorum tabi çok yemedim
Lansinoh krem sürüyorum canım benKızlar göğüs ucu kaşıntısı yaşayan var mı benim gibi? Ve çaresi nedir
Ben de hem yaptım hem yedim yemesek iyi ama işteBen yiyorum canım yedim de şimdiye kadar işkembe dolması bumbar ciğer her türlü sakatat yedim
1 hafta geriden derken kac haftalıksın kilosu nekadar dedi drKızlar selam bugün randevum vardı gelişimi 1 hafta geriden geliyo dedi doktor varmı bu durumu yaşayan ?
35+3 'üm 2400 dedi kilosu icin gelişimi 1 hafta geriden geliyo dedi haftaya tekrar çağırdı1 hafta geriden derken kac haftalıksın kilosu nekadar dedi dr
Aaaa yooo tam haftasına göre kilosu normall35+3 'üm 2400 dedi kilosu icin gelişimi 1 hafta geriden geliyo dedi haftaya tekrar çağırdı
Benimde morelim bozuldu biraz. yoktu bu güne kadar böyle biseyAaaa yooo tam haftasına göre kilosu normall
Sen bundan sonra avokado kaşar peynir muz muzlu süt tüket bebek kilo alır haftaya kadar
Bence moralin bozulcak bi durum değil normal doğum mu olcak hiç yiyormusun bebeği kilo aldıracak şeylerBenimde morelim bozuldu biraz. yoktu bu güne kadar böyle bisey
Herşeyi yiyorum tabiki dikkat ediyorum muz süt yeşil sebzeler baklagiller sürekli tükettiğim şeyler zaten , ilk doğumum normaldi buda normal gidiyo şuanlıkBence moralin bozulcak bi durum değil normal doğum mu olcak hiç yiyormusun bebeği kilo aldıracak şeyler
2 hafta ileri yada geri olmasının normal olduğunu biliyorum canım sıkma canını. Beslenmene dikkat et düzelir inşallahKızlar selam bugün randevum vardı gelişimi 1 hafta geriden geliyo dedi doktor varmı bu durumu yaşayan ?
Bende var uzun zamandır. Tansiyonum yükselmediği sürece sorun yok dedi doktorumKızlar benim vücut ödem yapmaya başladı sağ elim sabah aşırı şişmişti ,elimi yumruk yapamıyordum, şimdi biraz düzeldi. Sizlerde var mı
Benimde ellerim şişti canım yüzüğümü felan çıkardım suda içiyorum ama anlamadım neden böyle şişti. Tansiyonum felanda normal.Kızlar benim vücut ödem yapmaya başladı sağ elim sabah aşırı şişmişti ,elimi yumruk yapamıyordum, şimdi biraz düzeldi. Sizlerde var mı