- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.221
Tesekur ederim canım Haftaya tekrar çağırdı zatenÜzülme canım. İnşallah bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yazarlar.
Sen gönlünü ferah tut. Haftaya tekrar gitme imkanın varsa bir daha git kontrole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekur ederim canım Haftaya tekrar çağırdı zatenÜzülme canım. İnşallah bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yazarlar.
Sen gönlünü ferah tut. Haftaya tekrar gitme imkanın varsa bir daha git kontrole
Geriligin atmaması önemli olan dedi haftaya tekrar cagirdiO kadar hafta önde yada geride olması normal berna doktorun ne dedi
Ben siyah olanı hastane çantasına kaldırdım Yaseminim Hep açık renk giyiyorumAyyy bende gittim hamile külotlarını siyah aldım hep. Beyaz mı alaydık napaydık wasnttt
İyi yaptın kuzum bende hastaneye siyah koydum ama evde hala siyahlar var açık renk çok akıntım oluyor diye 2 tane almıştım. PüüüüBen siyah olanı hastane çantasına kaldırdım Yaseminim Hep açık renk giyiyorum
Ben 2 gün önce 33+6'da gittiğimde girdim ilk, regl ağrısı gibi kramp şikayetim vardı.Kızlar Selammm
İlk kaçıncı haftada nstye girdinizz
Tatlı yorgunluklar bunlarr elbetki yaşancak sendromlar oluyor sebepsiz ağlamaları inatçılarıKıyamam yaaa senin işin iki kat zor
Evettt bende şaşırdım sokan yerler varmışhmm değişiyor demekki
Teşekkür ederimİnşallah canım
Iyiki doğmuş prensesin.
Ooooo geliyorrr gelmekte olannnKızlar ben de nst’den çıktım şimdi, her şey yolunda kasılma yok çok şükür. Doktorum bu saatten sonra istediği zaman gelebilir dedi ama sonra rahim ağzını ölçtü hala 4 cm, biraz daha sürecek dedi.. isteyen varsa sıramı verebilirimm
Aayy Allahtan gece olmuyor benimki yatana kadar bazen ayağımı nereye koyacağımi şaşırıyorumBenim gece oluyor ayak yanması uyuyamıyorum sabaha kadar
Bu sıkıntılı birşey mi illaki böyle şeyler oluyor ya mesela Dr ne dedi bu konuda yani ne demekmis bu şuan kaç kilo şeker için yüksek falan dedi mi ya da insülin falan takip ediyordun ya sonuçlara ne dediGeldim canim bebeğim bir haftada 280 gram almış ama karın cevresi bir buçuk hafta geride kilosu da bir hafta geride seker için de diyete diyete devam dedi karin cevresi geriliği benim çok canımı sıktı
İnsüline su an gerek yok dedi canim 34+4 2.235grm ama karın cevresi bir buçuk hafta kadar geride takip edicez dedi diyetime daha çok dikkat edicem bakalımBu sıkıntılı birşey mi illaki böyle şeyler oluyor ya mesela Dr ne dedi bu konuda yani ne demekmis bu şuan kaç kilo şeker için yüksek falan dedi mi ya da insülin falan takip ediyordun ya sonuçlara ne dedi
Canısı valla şuan normal gidiyor benim Dr henüz birşey demedi sadece bu son kontrole gittiğimde insülin vücutta birşeyleri durduruyor açılma olmuyor ne kadar suni sancı da versek kendi sancısıda olsa açılmıyor belli bir yere gelip kalıyor dedi ama insülin kullanan için dedi onun dışında sormadım ben aklıma gelmedi Dr um normal doğum yanlısi biri mümkün olduğunca bu konuda esnek davranıyor bakalım sürece göre son zamanlara göre değerlendireceğiz sanırımMerhaba. Birşey soracağım. Gebelik şekeri olanlar sezeryan mi olacak. Yoksa normal doğum yapabilir mi
Benim doktorum şeker sezeryan sebebi değildir diyor. Bunu detaylı anlattığı linki bırakayım canım bak
Maşallah canısı kaçıncı haftadasiniz kiKızlar ben de nst’den çıktım şimdi, her şey yolunda kasılma yok çok şükür. Doktorum bu saatten sonra istediği zaman gelebilir dedi ama sonra rahim ağzını ölçtü hala 4 cm, biraz daha sürecek dedi.. isteyen varsa sıramı verebilirimm
Herşey yolundaysa kiloya takılma canım hayırla gelsinBende kontroldeydım bugün benım dmeır kan düşmüş kan ilacımı akşamda kullanmamı istedi. Bebişde 10 günde 100 gram almıl cok alamamış. 32+2 yım 1900 az gitti bana galıba minik bir bebek olavak
Himm anladım bakalım hayırla sağlıkla ilerlesin aynen diyetine dikkat et sıkı bir diyetle halloluyor ve tabi ki kesinlikle yürüyüş ben öyle kontrol altında tutuyorum kilosu da iyi bence bebeğinin iri bir bebek değil suyun falan da iyiyse sıkıntı etmeİnsüline su an gerek yok dedi canim 34+4 2.235grm ama karın cevresi bir buçuk hafta kadar geride takip edicez dedi diyetime daha çok dikkat edicem bakalım