- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.181
Özelde giriyor ama devlette giremiyor moniKızlar nst de eş yanında girebiliyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelde giriyor ama devlette giremiyor moniKızlar nst de eş yanında girebiliyor mu
Benimkine girdi eşim moni özeldeKızlar nst de eş yanında girebiliyor mu
kızlar selamlar, temmuz annelerinden geliyorum. özelde ya da devlette farklı işlemiyor. her doğum yapan annenin 16 hafta izni vardır. bunu ister 32. haftadan başlatırsın, ister 37.haftadan başlatırsın, erken doğum yaparsın 35. haftadan başlatırsın. 16 hafta iznimiz hepimizin var çalışan anneler olarak. iş yerlerinin insiyatifinde olan bir durum değil bu. kesinlikle erken çalışmaya başlamayın.Yani dediğim gibi özelle devlet farklı işliyor büyük ihtimalle ondan karıştık zaten
Amin canım inşallahMaşallah paşamaaa sağlıkla gelsin inşallah Havvacığım
İnşallah canım. Evet artık sayılı günler kaldıHadi hayirli olsun 1 ayın kaldi desene
Özel 32 de başlıyor genelde ama devlet 34 de başlıyor. Yinede doktor gerekli görürse daha erkende alabiliyor elifKızlar Selammm
İlk kaçıncı haftada nstye girdinizz
Slm cnm temuz amnelerindenim devlte gidiyorm 31 de başlıyor dedi nstÖzel 32 de başlıyor genelde ama devlet 34 de başlıyor. Yinede doktor gerekli görürse daha erkende alabiliyor elif
Yaa bende artık 32 oldum ya pazartesi rapor almaya gittiğimde beni nstye alır mı acaba doktorum söylemezse ben sorayım mı meraklı meraklıÖzel 32 de başlıyor genelde ama devlet 34 de başlıyor. Yinede doktor gerekli görürse daha erkende alabiliyor elif
Ben ozele gidiyorum 35haftalikken alacak ilk ilginc gercekten doktorum rahat biri ama bu kadarda..Slm cnm temuz amnelerindenim devlte gidiyorm 31 de başlıyor dedi nst
Benim doktorum şeker sezeryan sebebi değildir diyor. Bunu detaylı anlattığı linki bırakayım canım bakMerhaba. Birşey soracağım. Gebelik şekeri olanlar sezeryan mi olacak. Yoksa normal doğum yapabilir mi
Ben doğum sonrası için iznimden bahsediyorum zaten 37 de mecbur ayrılıyosun doğum sonrası için 8 hafta olanın üzerine ekleniyor o çalıştığın süreler yani 13 hafta iznin oluyor zaten doğumdan sonra. Fakat sen 37 +1 de doğursan da 41 de doğursan da bu böyleymiş hani erken geç doğurmak mesele aslında doğum yapan hemşirelerle konuştum hepsi bu şekilde yapmış zatenkızlar selamlar, temmuz annelerinden geliyorum. özelde ya da devlette farklı işlemiyor. her doğum yapan annenin 16 hafta izni vardır. bunu ister 32. haftadan başlatırsın, ister 37.haftadan başlatırsın, erken doğum yaparsın 35. haftadan başlatırsın. 16 hafta iznimiz hepimizin var çalışan anneler olarak. iş yerlerinin insiyatifinde olan bir durum değil bu. kesinlikle erken çalışmaya başlamayın.
Benim devlette ki doktorum 34 den önce almadı nstye. Her doktor her hasta farklı olabiliyor tabi ondan dedim farklı bir durum olmazsa diyeSlm cnm temuz amnelerindenim devlte gidiyorm 31 de başlıyor dedi nst
Yani ben 37+1 de doğurursam bana sen erken doğurdun 16 hafta izin yap çalıştın demiyor yine sen 37 e kadar çalışmıştın o 5 haftayı 8 in üzerine ekleyip 13 hafta izin veriyorkızlar selamlar, temmuz annelerinden geliyorum. özelde ya da devlette farklı işlemiyor. her doğum yapan annenin 16 hafta izni vardır. bunu ister 32. haftadan başlatırsın, ister 37.haftadan başlatırsın, erken doğum yaparsın 35. haftadan başlatırsın. 16 hafta iznimiz hepimizin var çalışan anneler olarak. iş yerlerinin insiyatifinde olan bir durum değil bu. kesinlikle erken çalışmaya başlamayın.
Benim doktorum şeker sezeryan sebebi değildir diyor. Bunu detaylı anlattığı linki bırakayım canım bak
Evet öyle gerçekten 1Benim devlette ki doktorum 34 den önce almadı nstye. Her doktor her hasta farklı olabiliyor tabi ondan dedim farklı bir durum olmazsa diye
Geldim canim bebeğim bir haftada 280 gram almış ama karın cevresi bir buçuk hafta geride kilosu da bir hafta geride cok üzüldüm karin cevresi geriliği yaşayan var miHaydi hayırlı haberlerle canım bekliyoruz