- 2 Kasım 2023
- 281
- 407
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.201
Ben de özeldeyim, doktorum 35 dedi bana da bence endişelenecek bir durum yokBen ozele gidiyorum 35haftalikken alacak ilk ilginc gercekten doktorum rahat biri ama bu kadarda..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de özeldeyim, doktorum 35 dedi bana da bence endişelenecek bir durum yokBen ozele gidiyorum 35haftalikken alacak ilk ilginc gercekten doktorum rahat biri ama bu kadarda..
Burdayım kuzum gece kızım pek uyutmadı bi gözüm açık bi gözüm kapalı geziyorumm beni merak etmissin sagol.bitanemJou kızzz nerdesin sen, sesin çıkmıyor
Maşaallahh hayırlısı olsunCanım kızlar
Göktuğ'um 44 cm 2.520 gram.
35. Hafta basindayim.
3 haziran olarak güncelledi sezaryen tarihimi.
Benim özel hastanede sokmuyolar eşleriKızlar nst de eş yanında girebiliyor mu
Kıyamam yaaa senin işin iki kat zorBurdayım kuzum gece kızım pek uyutmadı bi gözüm açık bi gözüm kapalı geziyorumm beni merak etmissin sagol.bitanem
İnşallah canımMaşaallahh hayırlısı olsun
Benim kızımın doğum gunü pasta üflücez 3kişilik
Gözün aydın anım. Sağlıkla gelsin inşallahKızlar ben de nst’den çıktım şimdi, her şey yolunda kasılma yok çok şükür. Doktorum bu saatten sonra istediği zaman gelebilir dedi ama sonra rahim ağzını ölçtü hala 4 cm, biraz daha sürecek dedi.. isteyen varsa sıramı verebilirimm
hmm değişiyor demekkiBenim özel hastanede sokmuyolar eşleri
Biz almayalım kusum bi süre dahaKızlar ben de nst’den çıktım şimdi, her şey yolunda kasılma yok çok şükür. Doktorum bu saatten sonra istediği zaman gelebilir dedi ama sonra rahim ağzını ölçtü hala 4 cm, biraz daha sürecek dedi.. isteyen varsa sıramı verebilirimm
Ben büyük oğlumu tam 1 aylıkken sünnet ettirdim, bunu da ilk 2 hafta içinde muhakkak yaptırırım çünkü inanılmaz rahat oluyor. Oğlum hiç ağlamamıştı hiç ağrısını yaşamadı ve hemen iyileşti. Çünkü hemen yaptırılırsa bebeklerin sinirleri henüz gelişmemiş oluyor ve ağrı çekmiyorlar canımBen bişey merak ediyorum erkek annesi olacaklara sorumdur veya tecrübeli anneler varsa bizi bilgilendirirse sevinirim. Doğduktan ne kadar sonra sünnet ettirmemiz lazım araştırdınızmı? Kimi erkenden ettir rahatla diyor kimi sağlık açısından önermiyor
Geldim canim bebeğim bir haftada 280 gram almış ama karın cevresi bir buçuk hafta geride kilosu da bir hafta geride seker için de diyete diyete devam dedi karin cevresi geriliği benim çok canımı sıktı
Merhaba. Birşey soracağım. Gebelik şekeri olanlar sezeryan mi olacak. Yoksa normal doğum yapabilir mi
Benim eltimin iki cocugunda da gebelik şekeri vardı ilki kilosu 3900 du normal yaptılar ikinci 4900 du sezeryanla oldu canım kilosuna bağlıMerhaba. Birşey soracağım. Gebelik şekeri olanlar sezeryan mi olacak. Yoksa normal doğum yapabilir mi
Ben en son gittigimde 31 dim ilk defa aldı devletteYaa bende artık 32 oldum ya pazartesi rapor almaya gittiğimde beni nstye alır mı acaba doktorum söylemezse ben sorayım mı meraklı meraklı
Geldim canim bebeğim bir haftada 280 gram almış ama karın cevresi bir buçuk hafta geride kilosu da bir hafta geride seker için de diyete diyete devam dedi karin cevresi geriliği benim çok canımı sıktıHadi güzel haberlerle gel bernacim
Bana da aynı şekilde gerek yok dedi. Doppler ile bakıyoruz zaten dediBen ozele gidiyorum 35haftalikken alacak ilk ilginc gercekten doktorum rahat biri ama bu kadarda..
Üzülme canım. İnşallah bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yazarlar.Geldim canim bebeğim bir haftada 280 gram almış ama karın cevresi bir buçuk hafta geride kilosu da bir hafta geride seker için de diyete diyete devam dedi karin cevresi geriliği benim çok canımı sıktı
O kadar hafta önde yada geride olması normal berna doktorun ne dediGeldim canim bebeğim bir haftada 280 gram almış ama karın cevresi bir buçuk hafta geride kilosu da bir hafta geride cok üzüldüm karin cevresi geriliği yaşayan var mi
Oh bee ne güzel haber bu böyleeee :) maşallah size acemimKızlar ben de nst’den çıktım şimdi, her şey yolunda kasılma yok çok şükür. Doktorum bu saatten sonra istediği zaman gelebilir dedi ama sonra rahim ağzını ölçtü hala 4 cm, biraz daha sürecek dedi.. isteyen varsa sıramı verebilirimm