2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar ben de nst’den çıktım şimdi, her şey yolunda kasılma yok çok şükür. Doktorum bu saatten sonra istediği zaman gelebilir dedi 😬 ama sonra rahim ağzını ölçtü hala 4 cm, biraz daha sürecek dedi.. isteyen varsa sıramı verebilirimm 🤪💕
Gözün aydın anım. Sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar ben de nst’den çıktım şimdi, her şey yolunda kasılma yok çok şükür. Doktorum bu saatten sonra istediği zaman gelebilir dedi 😬 ama sonra rahim ağzını ölçtü hala 4 cm, biraz daha sürecek dedi.. isteyen varsa sıramı verebilirimm 🤪💕
Biz almayalım kusum bi süre daha 😄😄😄

Ben bişey merak ediyorum erkek annesi olacaklara sorumdur veya tecrübeli anneler varsa bizi bilgilendirirse sevinirim. Doğduktan ne kadar sonra sünnet ettirmemiz lazım araştırdınızmı? Kimi erkenden ettir rahatla diyor kimi sağlık açısından önermiyor
Ben büyük oğlumu tam 1 aylıkken sünnet ettirdim, bunu da ilk 2 hafta içinde muhakkak yaptırırım çünkü inanılmaz rahat oluyor. Oğlum hiç ağlamamıştı hiç ağrısını yaşamadı ve hemen iyileşti. Çünkü hemen yaptırılırsa bebeklerin sinirleri henüz gelişmemiş oluyor ve ağrı çekmiyorlar canım

Bugün ben de böbrek büyümesi ne durumda diye kontrole gittim, daha iyiymiş şükür 🙏 benim ağrılarım çok olduğu için bi de bebek 3 hafta önde olduğu için bugün akciğer geliştirici iğne verdi bana 31+3 bugün. Erken gelme ihtimali için önlem alalım dedi. Aslında biraz da rahatladı içim iyi oldu. Bıdık 2300gr olmuş 🥰

Merhaba. Birşey soracağım. Gebelik şekeri olanlar sezeryan mi olacak. Yoksa normal doğum yapabilir mi
Merhaba. Birşey soracağım. Gebelik şekeri olanlar sezeryan mi olacak. Yoksa normal doğum yapabilir mi
Benim eltimin iki cocugunda da gebelik şekeri vardı ilki kilosu 3900 du normal yaptılar ikinci 4900 du sezeryanla oldu canım kilosuna bağlı

Geldim canim bebeğim bir haftada 280 gram almış ama karın cevresi bir buçuk hafta geride kilosu da bir hafta geride seker için de diyete diyete devam dedi karin cevresi geriliği benim çok canımı sıktı:KK43:
Üzülme canım. İnşallah bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yazarlar.
Sen gönlünü ferah tut. Haftaya tekrar gitme imkanın varsa bir daha git kontrole

Oh bee ne güzel haber bu böyleeee :) maşallah size acemim

X