- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.241
Evet canım benim doktorum, normal doğum konusunda çok bilinçlendiriyor takip etmeni tüm postlarını okumanı öneririmBunu okuduguma çok sevindim bilinçli olmak lazım Dr takip etcem senin Dr un mu bu axquer ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım benim doktorum, normal doğum konusunda çok bilinçlendiriyor takip etmeni tüm postlarını okumanı öneririmBunu okuduguma çok sevindim bilinçli olmak lazım Dr takip etcem senin Dr un mu bu axquer ?
Diyor, değişmez 16 hafta.Yani ben 37+1 de doğurursam bana sen erken doğurdun 16 hafta izin yap çalıştın demiyor yine sen 37 e kadar çalışmıştın o 5 haftayı 8 in üzerine ekleyip 13 hafta izin veriyor
Bakalim canim bende diyetle kontrol altina almaya çalışıyorum inşallah duzelirHimm anladım bakalım hayırla sağlıkla ilerlesin aynen diyetine dikkat et sıkı bir diyetle halloluyor ve tabi ki kesinlikle yürüyüş ben öyle kontrol altında tutuyorum kilosu da iyi bence bebeğinin iri bir bebek değil suyun falan da iyiyse sıkıntı etme
Aynen baya gezindim sayfasında benim Dr da takip ediyor yaklaşımları hemen hemen aynı benziyor birbirine senin şeker problemin var mı pekiEvet canım benim doktorum, normal doğum konusunda çok bilinçlendiriyor takip etmeni tüm postlarını okumanı öneririm
Yok canım, ama tansiyon problemim var benim deAynen baya gezindim sayfasında benim Dr da takip ediyor yaklaşımları hemen hemen aynı benziyor birbirine senin şeker problemin var mı peki
Anladım ya inşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın tansiyon da sıkıntılı onun dengesini nasıl yapıyorsun kaçıncı haftadasinYok canım, ama tansiyon problemim var benim de
Canım minyon olacaktır belkide maşallahBende kontroldeydım bugün benım dmeır kan düşmüş kan ilacımı akşamda kullanmamı istedi. Bebişde 10 günde 100 gram almıl cok alamamış. 32+2 yım 1900 az gitti bana galıba minik bir bebek olavak
Selam still maşallah normal sezeryan diye hiiç koşullanmamak gerek, en sağlıklı ve kolay şekilde kavuşalım inşallah bebeklerimizeKızlar selam. Ben pazartesi gidecektim kontrole hem de çalışır raporu almaya gidemedim bugün gittim. 32+4 üz bugün ama ölçümleri 35 haftaya uygun çıktı. 2200gr 44cm. Kafa çapı 9 olmuş şimdiden. Bir de ters duruyo kafası sağ kaburgamın altında. Doktorum dönmezse direkt sezaryene gideriz dedi. Dönse bile kafası çok büyük dedi. Ben de normal doğum istiyordum bu durum beni biraz üzdü. Ağrım sancım olmadığı için nst ye gerek yok dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman gircem.
Aynen öyle haklısın canım da yine de içimden geçen normal olmasıydı. Hayırlısı olsun artık.Canım minyon olacaktır belkide maşallah
Selam still maşallah normal sezeryan diye hiiç koşullanmamak gerek, en sağlıklı ve kolay şekilde kavuşalım inşallah bebeklerimize
İnşallah canım çok sağ ol. İlaç kullanıyorum, hiç tuz tüketmiyorum. Çok şükür çoğunlukla dengede gidiyor, ama hala çalışıyorum ve yorulunca maalesef yükseliyor 34. haftadayım canımAnladım ya inşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın tansiyon da sıkıntılı onun dengesini nasıl yapıyorsun kaçıncı haftadasin
Aslında az da değill riskli bir kiloda da değilsin bence bana iyi geldi kilosu bak benim bi programda 32 haftalık 1702 gram diyor çok normal kiloda şuanBende kontroldeydım bugün benım dmeır kan düşmüş kan ilacımı akşamda kullanmamı istedi. Bebişde 10 günde 100 gram almıl cok alamamış. 32+2 yım 1900 az gitti bana galıba minik bir bebek olavak
36+0’dık bugün şaka maka 37. Hafta diyebilirimMaşallah canısı kaçıncı haftadasiniz ki
Tam yaşı Allah kolaylık versin sana kuzumTatlı yorgunluklar bunlarr elbetki yaşancak sendromlar oluyor sebepsiz ağlamaları inatçıları
Sağol bebişimmTam yaşı Allah kolaylık versin sana kuzum
Ayyy nasipse Bir bakacağız kızlar ben doğurdum yazıyor içimizden birileri ay çok heyecanlıAyhhhh doğumlar yaklaşıyor kızlar heycanlıyım. Doğum hikayelerimizi yazcağımız okuyacağımız günlere az kaldı
Maşallah acemimm bakalım şu 3lüden hangisininki önce olacak acemiyogi wasntborntofollow mesirmacunuKızlar ben de nst’den çıktım şimdi, her şey yolunda kasılma yok çok şükür. Doktorum bu saatten sonra istediği zaman gelebilir dedi ama sonra rahim ağzını ölçtü hala 4 cm, biraz daha sürecek dedi.. isteyen varsa sıramı verebilirimm
Mevsimli benim yatakta şu an yanıyor ağlıcam ya benAayy Allahtan gece olmuyor benimki yatana kadar bazen ayağımı nereye koyacağımi şaşırıyorum
İlkinde karnımda çok minik beyaz çatlaklar olmuştu belli belirsiz. Bunda da aynı şekilde, öncekinden kalanlar var. Kırmızı olmadı çok şükür. O insanın deri yapısına göre değişiyor. Birde çok kilo almadıysan bunda, ondan çatlamamıştır2 ci gebeden sonra yaşayanlara sorum kızlaarrr
Karnınızda hiç çatlak ve morluk kırmızılı renk vermeye başlayan oldumu benim olmadı şuan hiç ve 8 aylık oldum
ilk gebemde çok oldu krem dahil işe yaramamıştı
Şokrayım şuan
Az kalmış Allah'ın izni ile kolaylıkla geçsin inşallah doğru ya çalışınca daha zor bütün denge gidiyor ne kadar dikkat edeyim desende ben çalışmıyorum şuan yemek içmek hep saatli ve dengeli olması gerektiği için dışarı çıktığım gün bir yere gittiğim gün düzenim hemen alt üst oluyorİnşallah canım çok sağ ol. İlaç kullanıyorum, hiç tuz tüketmiyorum. Çok şükür çoğunlukla dengede gidiyor, ama hala çalışıyorum ve yorulunca maalesef yükseliyor 34. haftadayım canım
Aaayyy acemiiiiiim nasıl hissediyorsun peki36+0’dık bugün şaka maka 37. Hafta diyebilirim