2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Olabilir sanırım bir yanlış anlaşılma yada karışıklık oldu acemim

Evet ama işte ben şunu diyorum aslında 36 ya kadar çalıştım ben 36+1 de doğurdum devlet bana 16 hafta senin demiyor. 4 hafta çalıştığım için doğum sonrası izinim olan 8 haftanın üzerine 4 ü ekliyor 12 hafta iznin var git diyor hastane özlüğüyle konuştum kesinleştirdim çok teşekkür ederim

Hayır arkadaşım aktarmak için 37 e kadar çalışıyor sonrasında çocuk 37+1 de gelmek isteyince doğum izni başlıyor diyorlar ki sen 37 e kadar çalıştın 32 de ayrılmadın doğum sonu iznine 5 hafta daha ekliyoruz totalde 13 hafta izinlisin diyor. Eğer bu çocuk 41. Haftada doğsaydı 37 den 41 e kadar 4 hafta izin yapıcaktı sonrasında yine doğum sonrası 13 hafta izin olacaktı yani burda ne kadar geç doğurdun o kadar karlısın durumuna geçiyor. Yoksa devlet kurumunda fazladan çalıştıramazlar

Ben yag konusunda tembel kaldım canım gögüslerde bi sey yok henüz ama göbek altımda yarım yarım var çatlaklar mor gibi rengi beyaz tenliyim bi de neyse artık yüksek bel devam dogumdan sonra evet kıyafet iziymis onlar gecti

Ben tam tersi diye biliyorum. Her türlü 16 hafta izniniz var. Ne kadar erken doğurursanız doğum sonrasına o kadar çok aktarılıyor. Bizim şirkette herkese bu şekilde oldu. Hatta arkadaşlarım şaka yollu inş 40. haftayı doldurmazsın diyorlar :)

Yani dediğim gibi özelle devlet farklı işliyor büyük ihtimalle ondan karıştık zaten

İşte ben göğüslerimde çatlak görünce çook erken tutuşmuş oldum yoksa ben de tembelimdir öyle konularda ayyy zaten düşük bel nasıl giyiyormuşuz eskiden, yüksek bel candır, alt göbek bıngıllarını da saklar

Benim gece oluyor ayak yanması uyuyamıyorum sabaha kadar

Valla ben erkenden yanayim ama hava sıcak olacağı için sonbahara birakmayi dusunuyirum yigenim Şubat'ta doğdu 1 haftalıken sunnet ettirdik yazın dogacagi için bizimki sıcak olur eziyet olur ona o yuzden sonbahara birakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…