2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar ben lansinoh krem sürmeye başladım göğüslerime bu arada. O eski kuruluğu gitti haftada 3 süreyim dedim. Sonra zamanla sıklaştırırım doğum yaklaştıkça
Mesir sen benden öndesin bildiğim kadarıyla, ben 32+4'te hekime sordum lansinohu sürmeye başlayayım diye 36'ya kadar bekleyelim meme ucu uyarımı doğumu başlatabilir dedi. Bi söyleyeyim dedim

Bende 36 da bozuyorum. Yok 16 hafta iznimiz var . 12 değil
Nette de bu şekilde buldum canım eğer 40 da doğum yaparsak mesela 37 de ayrılıp 3 önce 13 sonra olarak dediğin gibi 16 fakat doğumdan sonra 36 da ayrıldığımız için 12 oluyor büyük ihtimalle 4 eklenince

Eklentiler

• IMG_0469.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 35
lilyumhum canımm az önce farkettim profil fotoğrafındaki bebek odası size ait sanırım, tablolar çok sevimli dekorasyon da öyle tabloları nereden aldın acaba çok beğendim de

Yok canım yani sen kamu personelisin belki ondan farklıdır ama normalde istediğin zaman izne ayrılabilirsin ve 16 hafta izin hakkın olur :) doğum öncesi ve sonrası toplam izin 16 haftadır ne zaman izne çıktığına bakmaksızın şöyle bir bilgi de ekliyorum bak;

Eklentiler

• IMG_20240501_174851.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 32
Evet evet doğum öncesi ve sonrası 16 ben doğum sonrasından bahsediyorum yani 16 doğum sonrası değil 36 da ayrılacağım için 4 hafta ekleniyor 8 in üstüne yani doğum sonrası 12 oluyor onu anlatmaya çalıştım

36. Haftadan sonra 16 hafta izniniz var toplamda. İster 37 de doğurun ister 40da. 36 dan sonra 16 hafta izniniz olacak o sekilde izin bitişinizi hesap edebilirsiniz. Eğer bebeğiniz 40. Hafta da doğarsa bebek doğduktan sonra 12 hafta izniniz kalmıs olur. 38 de doğurursanız 14 hafta kalmıs olur

Bana 32 den sonra çalıştığın haftan doğum sonrası iznine aktarılacak dediler doğum raporunu getirirsin iznin başlar dediler bende atıyorum 36 da ayrıldım 41 de doğurdum 5 hafta geçti diyelim o sayılmıyor doğum sonrası 12 hafta başlıyor diye biliyordum. Çorba oldu hepsi

lilyumhum canımm az önce farkettim profil fotoğrafındaki bebek odası size ait sanırım, tablolar çok sevimli dekorasyon da öyle tabloları nereden aldın acaba çok beğendim de
Beğenmenize çok sevindim ama görseli pinterestte bulmuştum, odayı böyle yapma planımız var ama daha yapamadık Hoşuma gittiği için koymuştum. Ben o tablodaki resimleri satan bir yer bulamadım, çerçeve alıp fotoğrafları en yakın fotoğrafları bulup içine koyma fikrim vardıı. Çok yardımcı olamadım ama bulursanız bana da haber verebilirsiniz, amazonda benzerini buldum ama çok pahalı geldi açıkçası https://amzn.eu/d/0FKTx3m

Yok canım 16 hafta iznin var izne cıkıs tarihinden itibaren toplamda. 38 de doğurursan eğer 2 hafta iznin bitmiş oluyor bebek 3. Bucuk aylık olunca iznin biter. 40 da doğurursun 3 aylıkken iznin biter. 36 dan sonra 16 haftan var öyle hesap et

Acaba kamu ve özeller mi fark ediyor arkadaşıma sordum onunki de bu dediğiniz şekilde olmamış doğum öncesi çalıştığın hafta doğumdan sonra ekleniyor dedi şimdi. O 37 e kadar çalışmış ve 37+1 de doğum yapmış. Doğumdan sonra da 13 hafta izin kullanmış Yaseminde aynı sizin dediğiniz şekilde söylüyor çünkü ben fark etmiyor diye biliyordum

Aynısı değil amaa trendyolda bir çok model var sana sorduktan sonra baktım istersen sende bakabilirsinnn, profil fotoğrafındakilerin ölçüsü de çok güzel ideal tüh keşke bulabilseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…