- 2 Kasım 2023
- 281
- 407
- 25
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.121
Mesir sen benden öndesin bildiğim kadarıyla, ben 32+4'te hekime sordum lansinohu sürmeye başlayayım diye 36'ya kadar bekleyelim meme ucu uyarımı doğumu başlatabilir dedi. Bi söyleyeyim dedimKızlar ben lansinoh krem sürmeye başladım göğüslerime bu arada. O eski kuruluğu gitti haftada 3 süreyim dedim. Sonra zamanla sıklaştırırım doğum yaklaştıkça
Nette de bu şekilde buldum canım eğer 40 da doğum yaparsak mesela 37 de ayrılıp 3 önce 13 sonra olarak dediğin gibi 16 fakat doğumdan sonra 36 da ayrıldığımız için 12 oluyor büyük ihtimalle 4 ekleninceBende 36 da bozuyorum. Yok 16 hafta iznimiz var . 12 değil
Benim de eğitim araştırma canim ama demek ki farklı ilerliyorDoğrudur canım bu üniversite hastanesi diye farklıdır belki
Tmm canım sagol ben de ondan giyiyorum öyle yaparımMoni ben hamile külotu giyiyorum zaten baya kapatıyor, bi kere göbek altında giydiğimde kıyafetime geçmişti ama yıkayınca çıktı o yüzden artık geçse de çok önemsemiyorum
En az 3 kere bence
Aaa evet şehir hastanesi çok yakın oraya, düdeni cok seviyorum ben alabalık yemeyi ordaAa bana çok yakın bende düden şelalesinin orda oturuyorum şehir hastanesinde yenidoğan yoğun bakımda hemşireyim
Evet evet balkonum görüyor orayıAaa evet şehir hastanesi çok yakın oraya, düdeni cok seviyorum ben alabalık yemeyi orda
Kremi sürdüğümden beri daha bi meme ucum çıktı sanki. Benimkiler baya içerde normalde wasntcımAyyy iyi hatırlattın Yaseminnaklımdaydı unutuyordum sürekli
Yok canım yani sen kamu personelisin belki ondan farklıdır ama normalde istediğin zaman izne ayrılabilirsin ve 16 hafta izin hakkın olur :) doğum öncesi ve sonrası toplam izin 16 haftadır ne zaman izne çıktığına bakmaksızınAma
Ama bana o şekilde anlatmadılar acaba devlet ile özel mi farklı yani ben şimdi 32 de ayrılmam gereken zamanda ayrılmayıp 36 ya kadar çalışıyorum ve 4 hafta çalışmış oluyorum doğum yaptığım tarihe kadar evde olup sonrasında 8 haftanın üzerine 4 hafta ekleniyor diye biliyorum bunu bi araştır istersen canım 37 e kadar çalışsam 5 hafta eklenecekti mesela. Doğum yaptığın tarihten itibaren sen ne zaman doğurursan doğur fark etmiyor yani ama devlet ile özel farklı oluyorsa bilmiyorum tabi
Bakim bende de olucak mı benimki içerde değil ama bayaa düzKremi sürdüğümden beri daha bi meme ucum çıktı sanki. Benimkiler baya içerde normalde wasntcım
Evet evet doğum öncesi ve sonrası 16 ben doğum sonrasından bahsediyorum yani 16 doğum sonrası değil 36 da ayrılacağım için 4 hafta ekleniyor 8 in üstüne yani doğum sonrası 12 oluyor onu anlatmaya çalıştımYok canım yani sen kamu personelisin belki ondan farklıdır ama normalde istediğin zaman izne ayrılabilirsin ve 16 hafta izin hakkın olur :) doğum öncesi ve sonrası toplam izin 16 haftadır ne zaman izne çıktığına bakmaksızınşöyle bir bilgi de ekliyorum bak;
36. Haftadan sonra 16 hafta izniniz var toplamda. İster 37 de doğurun ister 40da. 36 dan sonra 16 hafta izniniz olacak o sekilde izin bitişinizi hesap edebilirsiniz. Eğer bebeğiniz 40. Hafta da doğarsa bebek doğduktan sonra 12 hafta izniniz kalmıs olur. 38 de doğurursanız 14 hafta kalmıs olurEvet evet doğum öncesi ve sonrası 16 ben doğum sonrasından bahsediyorum yani 16 doğum sonrası değil 36 da ayrılacağım için 4 hafta ekleniyor 8 in üstüne yani doğum sonrası 12 oluyor onu anlatmaya çalıştım
Ben incia aldım daha 32.haftadayim 35 ten sonra baslicam bendeAyyy iyi hatırlattın Yaseminnaklımdaydı unutuyordum sürekli
Bana 32 den sonra çalıştığın haftan doğum sonrası iznine aktarılacak dediler36. Haftadan sonra 16 hafta izniniz var toplamda. İster 37 de doğurun ister 40da. 36 dan sonra 16 hafta izniniz olacak o sekilde izin bitişinizi hesap edebilirsiniz. Eğer bebeğiniz 40. Hafta da doğarsa bebek doğduktan sonra 12 hafta izniniz kalmıs olur. 38 de doğurursanız 14 hafta kalmıs olur
Beğenmenize çok sevindim ama görseli pinterestte bulmuştum, odayı böyle yapma planımız var ama daha yapamadıklilyumhum canımm az önce farkettim profil fotoğrafındaki bebek odası size ait sanırım, tablolar çok sevimli dekorasyon da öyle tabloları nereden aldın acaba çok beğendim de
Yok canım 16 hafta iznin var izne cıkıs tarihinden itibaren toplamda. 38 de doğurursan eğer 2 hafta iznin bitmiş oluyor bebek 3. Bucuk aylık olunca iznin biter. 40 da doğurursun 3 aylıkken iznin biter. 36 dan sonra 16 haftan var öyle hesap etBana 32 den sonra çalıştığın haftan doğum sonrası iznine aktarılacak dedilerdoğum raporunu getirirsin iznin başlar dediler bende atıyorum 36 da ayrıldım 41 de doğurdum 5 hafta geçti diyelim o sayılmıyor doğum sonrası 12 hafta başlıyor diye biliyordum. Çorba oldu hepsi
Acaba kamu ve özeller mi fark ediyor arkadaşıma sordum onunki de bu dediğiniz şekilde olmamış doğum öncesi çalıştığın hafta doğumdan sonra ekleniyor dedi şimdi. O 37 e kadar çalışmış ve 37+1 de doğum yapmış. Doğumdan sonra da 13 hafta izin kullanmış Yaseminde aynı sizin dediğiniz şekilde söylüyor çünkü ben fark etmiyor diye biliyordumYok canım 16 hafta iznin var izne cıkıs tarihinden itibaren toplamda. 38 de doğurursan eğer 2 hafta iznin bitmiş oluyor bebek 3. Bucuk aylık olunca iznin biter. 40 da doğurursun 3 aylıkken iznin biter. 36 dan sonra 16 haftan var öyle hesap et
Aynısı değil amaa trendyolda bir çok model var sana sorduktan sonra baktım istersen sende bakabilirsinnn, profil fotoğrafındakilerin ölçüsü de çok güzel ideal tüh keşke bulabilseydikBeğenmenize çok sevindim ama görseli pinterestte bulmuştum, odayı böyle yapma planımız var ama daha yapamadıkHoşuma gittiği için koymuştum. Ben o tablodaki resimleri satan bir yer bulamadım, çerçeve alıp fotoğrafları en yakın fotoğrafları bulup içine koyma fikrim vardıı. Çok yardımcı olamadım ama bulursanız bana da haber verebilirsiniz, amazonda benzerini buldum ama çok pahalı geldi açıkçası https://amzn.eu/d/0FKTx3m
Yine takipte kal tabii ama normal bence canım, benimkinin de azalmıştı 34te. Yerleri daralıyor malumKizlar 34+3 benim bebesi bu gün pek kıpırdamadan arada gidip geldi sadece normalde ben rahatsiz edince kipirdardi