- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #15.021
hepimizde var bernacım normal demek ki :)Bende de iki aya yakındır var canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepimizde var bernacım normal demek ki :)Bende de iki aya yakındır var canim
Oyy evetAy resmen dogurucaz he
Aynen dün piknikten geldikten sonra oldu bak doktora sormayı unuttu bence normaldirKızlar beyaz renginde krem kıvamında sümüksü bir akıntım var sizlerde de var mı
gözünaydın canım :) uyumludurr tabiKizlar kontrolden geldim herşey yolundaydi nstye de girdim sonuç güzel fakat kilosunu kalktıktan sonra sordum dedi ölçmedim devlet ya düzgün ilgilenmiyorlar haftasıyla uyumlu herhalde ki bakmadı
Sağol canımgözünaydın canım :) uyumludurr tabi
Canım benim hayirla gel sena kız kızlar çok durmuyor diyorlar evet diğer günlere göre daha aşağıda görünüyor banaevet kuzum benim içime de doğuyor ki çok beklemeyecek sanki Sena hanım , kavuşmak için niyetli gibi :) aynen böyle yukardan bakınca da aşağıda gibi duruyor
evet kızlar doğumda erkekler ergenlikte aceleci davranırmış mevsimim :)) sağlıkla gelsin yavrularımızCanım benim hayirla gel sena kız kızlar çok durmuyor diyorlar evet diğer günlere göre daha aşağıda görünüyor bana
Cidden çok doğru amin kuzum aminevet kızlar doğumda erkekler ergenlikte aceleci davranırmış mevsimim :)) sağlıkla gelsin yavrularımız
Bence deAyyy ben bide nişandan sonra yaparım herşeyi diyorum sonra kendime diyorum ki poh yaparsın
Ah canım benim yardıma gelebilen olursa rahatlarsın kendine yüklenmeecanım acemim beni anlattın sanki tüm pazar yattım sancılarım sebebiyle. evde halılar yok koltuklar yıkanacak vay vayyy :)
Ben de her gün bir yer diye düşündüm, inşallah biterr sağol canım hepimize kolaylıklarr inşallahhKolaylık diliyorum canım bende işlere başladım dedim şimdiden böyle zorlaniyorsam daha ileri bir zamana bırakamam her gün bir yeri temizleyip işlerimi halletmeye çalışıyorum valla yoksa zor
Teşekkür ederim canımm ben de çok arada kaldım, korktum ama tuvalete çıkabilirsem rahatladığımı farkettim belki de yalancı kasılmalar arada kaynadı ama bu yalancılar da 1-2 dakika sürüyormuş benimkiler 5-10 bazen daha fazla sürdü, adet ağrısı gibi yoğun bir ağrı, bebişin tekmeleri ve sancı hepsi bir aradaydı bugün daha iyiyim çok şükür valla öyle ama insan yapmak isteyip beden izin vermeyince koyuyor ciddenGünaydın acemiiim çok çok geçmiş olsun doğum gerçekten çok yaklaştı. Sezaryen ise 3 hafta gibi . Gaz sancısıyla rahim kasılması birbirine benziyor diyorlar. Aynen öyle yorma kendini artık olduğu kadar olsun herşeyy önemli olan senin rahatın
Ben neden yatağa bile girmek istemiyorumm şu halde bol bol uyuyabilen varsa helal olsun kızlarAyy kızlarr evi mevi bırakında bolbol uyuyun vallahi çok ozlersinizzz
Bende kızımdan yana uyuyamıyorum gece hep yanıma çıkıyo bu 2 haftadır var belim tutuluyo resmenBen neden yatağa bile girmek istemiyorumm şu halde bol bol uyuyabilen varsa helal olsun kızlar
koltuklara yıkama yapacak birini çağırdım acemim diğerlerini eşimle yavaş yavaş yaparız inşallah , sende dinlen gerçekten vücudumuz dinlenmemiz için bu şekilde sinyal veriyor bizeeAh canım benim yardıma gelebilen olursa rahatlarsın kendine yüklenmee
Evett tam bir deliHahahahahah adammı bu patron
Ayy galiba görücem gibi adam salmıyor beniHaydaaa :))) sende benim gibi mayısı görecek misin elifcim :) napmayı planlıyorsun
Benim midem aşırı yanıyordu bak ne yersemAaaa döverim ama doktoru bana nie vermemiş o zamann kriz geçirdim kaç kere midem yüzündennn
Günaydın acemiiim çok çok geçmiş olsun doğum gerçekten çok yaklaştı. Sezaryen ise 3 hafta gibi . Gaz sancısıyla rahim kasılması birbirine benziyor diyorlar. Aynen öyle yorma kendini artık olduğu kadar olsun herşeyy önemli olan senin rahatın