- 25 Ağustos 2019
- 60.332
- 109.966
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #14.221
Temiz bi hava al canım havadan ve evin nemden kaynaklı oluyo benimde yavas yavaş olcak gibi grip diş etlerin için sumaklı su yap ağzında çalkala suyu yutmadan tükür rahatlarKızlarrr
Ben grip oldummm burnum akıyor diş etlerim sızlıyor. Geçmesi için ne yapmam gerek.
Tamam cano eve gidince yapıcam.Temiz bi hava al canım havadan ve evin nemden kaynaklı oluyo benimde yavas yavaş olcak gibi grip diş etlerin için sumaklı su yap ağzında çalkala suyu yutmadan tükür rahatlar
Havadan çarpıldınTamam cano eve gidince yapıcam.
Ay bildiğin grip oldum ya gözlerimin içi yanıyor resmen
Maşallah çok iyi ben de 29 nisanda gideceğim 32+1 oluyor. 28. haftada gittiğimde 1200 gr çıkmıştı bakalım ne kadar olacak çok merak ediyorumKizlarr bugun kontrolumuz vardi. 32+3’teyiz. 2200 gr 42 cm olmus findigimbasi da dogum pozisyonuna gelmis cok sukur
AYyyy çokgüzelll kiloşlarda çogalıyor artıkk hergün 15 gram kilo alcak doğuma kadarKizlarr bugun kontrolumuz vardi. 32+3’teyiz. 2200 gr 42 cm olmus findigimbasi da dogum pozisyonuna gelmis cok sukur
Ayyy geçmiş olsunTamam cano eve gidince yapıcam.
Ay bildiğin grip oldum ya gözlerimin içi yanıyor resmen
Benim de 28’de oyleydi cok hizli buyuyorlarMaşallah çok iyi ben de 29 nisanda gideceğim 32+1 oluyor. 28. haftada gittiğimde 1200 gr çıkmıştı bakalım ne kadar olacak çok merak ediyorum
Maşallahhh ya ben emindim zaten döneceğineKizlarr bugun kontrolumuz vardi. 32+3’teyiz. 2200 gr 42 cm olmus findigimbasi da dogum pozisyonuna gelmis cok sukur
Bende 25 haftada gittigimde 970 gramdı çok merak ediyorumm salı günü kaç olcakMaşallah çok iyi ben de 29 nisanda gideceğim 32+1 oluyor. 28. haftada gittiğimde 1200 gr çıkmıştı bakalım ne kadar olacak çok merak ediyorum
keşke daha sık gidebilsek meraktan ölcemBende 25 haftada gittigimde 970 gramdı çok merak ediyorumm salı günü kaç olcak
Ben en geç 10 günde bir gidiyorum dayanamam daha fazlasınakeşke daha sık gidebilsek meraktan ölcembir de henüz anlamıyorum başı nerde ayağı nerde. En son başı yukardaydı bakalım dönmüş mü
Ayy ben de 27 nisanda gideceğim, 28. haftada 1153 çıkmıştı. 32+ 4 olmuş olacak, kaç oldu acaba minnoşlarMaşallah çok iyi ben de 29 nisanda gideceğim 32+1 oluyor. 28. haftada gittiğimde 1200 gr çıkmıştı bakalım ne kadar olacak çok merak ediyorum
Ben son kontrolden sonra büyüdüğünü baya hissettim bundan önce böyle olmuyodu. Hem şikayetlerim arttı hem de göbeğim bi büyüdü sankiAyy ben de 27 nisanda gideceğim, 28. haftada 1153 çıkmıştı. 32+ 4 olmuş olacak, kaç oldu acaba minnoşlar
Ben de aynı şekilde hissediyorum. Son haftalara kadar göbeğim çok belli olmuyordu, şimdi daha çok hissettiriyor kendini. Yataktan kalkarken falan biraz zorlanmaya başladım ufaktan. Haftasıyla uyumlu ama çok iri bir bebek değil demişti doktor, size böyle bir yorum yapmış mıydı acaba?Ben son kontrolden sonra büyüdüğünü baya hissettim bundan önce böyle olmuyodu. Hem şikayetlerim arttı hem de göbeğim bi büyüdü sanki
Ihlamur , karamürver içermeyen pastil , günde 3 taneye kadar parol elif doktorum bana bunları önermiştiKızlarrr
Ben grip oldummm burnum akıyor diş etlerim sızlıyor. Geçmesi için ne yapmam gerek.
maşallahhhh bebeler hep önde yahuu :) Allah sağlıkla kucaklandırsın , dönmüş olması da harika pınarKizlarr bugun kontrolumuz vardi. 32+3’teyiz. 2200 gr 42 cm olmus findigimbasi da dogum pozisyonuna gelmis cok sukur
oyy canım wasnt maşallah senin bebe de öndeee :) bana da 2 hafta sonra nst dedi, prosedür böyle sanırım kuzumKızlar ben de kontrolden geliyorum. 33+1 2231gr 44cm olmuş yavrum. Çok şükür yüzünü tam gördük. %70 yanak. Doktor nst için bans 2 hafta sonra dedi. Daha hiç girmedim çok merak ediyorum. 35 nst için geç değil mi yaa
Benimkii de hep yukarda pozisyonunda aşagı gobeğim çok boşkeşke daha sık gidebilsek meraktan ölcembir de henüz anlamıyorum başı nerde ayağı nerde. En son başı yukardaydı bakalım dönmüş mü