2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
İnsallah mucizen seninledir canım degilse de allahım en kısa sürede yerini saglıklı bir bebekle doldursun

Kızlar belirti sorma manyagı olarak kendimi ilan ediyorum artık ama göğüs ağrım bi azalıyor bi artıyor, sürekli ağrımadığında endişeleniyorum acaba sizinde öyle mi yani göğüs ağrınız varsa azalıp degisiyor mu bazen

gel sarılalım belirti manyakları olarak bu sabah daha içimden geçti göğüslerim eskisi kadar ağrımıyor diye :) sanırım değişkenlik gösteriyor sende de olması beni rahatlattı :))

gel sarılalım belirti manyakları olarak bu sabah daha içimden geçti göğüslerim eskisi kadar ağrımıyor diye :) sanırım değişkenlik gösteriyor sende de olması beni rahatlattı :))
Ama benim daha çabuk ağrımamaya başladı neyse ben yarın insallah keseyi göreyim belki yolk kesesi de görünür biraz rahatlarım

Bir de sabah baktım, benim mesela sol gögsüm daha cok hassas bu da normalmis bazen bir tanesi digerine göre daha hassas olabilirmis

Ama benim daha çabuk ağrımamaya başladı neyse ben yarın insallah keseyi göreyim belki yolk kesesi de görünür biraz rahatlarım

Bir de sabah baktım, benim mesela sol gögsüm daha cok hassas bu da normalmis bazen bir tanesi digerine göre daha hassas olabilirmis

herkesin vücudu ve tepkileri farklı bence :) aman iyi olsunda bebişler :) yarın bekliyorum güzel haberlerini ben hiç farketmedim öyle biri daha hassas gibi gelmedi

evet kesinlikle canım saglıklı olsunlar da gerisi önemli degil, insallah canım hemen haber veririm hayırlısıyla

Günaydın kızlar. Bu sabaha kadar oh mis şanslı gebeyim hiç belirtim yok diyordum. Sabah aşırı şiddetli bel ağrısı ile uyandım. Nazar değdi sanırsam 6+2 hiç şikayet belirti yaşamayınca bu ağrı nedir diye korkmadım desem yalan olur. Böyle beli ortadan ikiye ayrılacakmış gibi ağrıyan var mı ??

Yaa evet bunu bir arkadaşım da söyledi ama yumurtlama öncesi yumurtlama günü ve sonrası gün aşırı ilişki oldu, o yüzden tahmin edemiyorum

Aynı durum bendede var canım ağrı geçince korkuyorum acaba sorunum var diyorum

her sabah bende yaşıyorum bu problemi eşim biraz masaj yapıyor öyle kalkıp işe gidebiliyorum :)

Kızlar benim çooooook büyük bir sıkıntım var. Sigarayı bırakamıyorum vicdanende rahatsızım ama duramıyorum
Ben gebelik için uğraşırken doktorlar artık sigarayı bırakmam gerektiğini çok söyledi her ay negatif olunca niye bırakıcam ki zaten olmuyor falan diyordum ama bırakmayı da istiyordum olursa hemen bırakırım diye kendimi motive ettim öğrendiğim anda bıraktım 9 ekimden beri içmiyorum. Seni çok iyi anlıyorum hala canım istiyor içilen ortamdan kaçmaya çalışıyorum ama asla içmeyi aklımdan bile geçirmiyorum. Sen de bebeğe ne kadar zararlı olduğunu sen içtikçe aslında onun da içtiğini falan düşünsen sürekli belki bırakırsın lütfen bırakmak için niyet et arkadaşım

Bende düşünüyorum bu şekilde ama içmeye devam eden sağlıklı doğum yapan insanları da görünce içiyorum. Yaptığım şeyi asla onaylamıyorum ama aşırı iradesizmişim. Doktorum bana günde 3 tane en fazla içebilirsin dedi. Onun rahatlığı var belki de

Kızlar benim çooooook büyük bir sıkıntım var. Sigarayı bırakamıyorum vicdanende rahatsızım ama duramıyorum
Ben de çocuk düşünmeye başlayınca bir seminerde katılıp öyle bırakmıştım. Marttan beri içmiyorum. Bazen arada içerdim. Şimdi de canım istiyor arada, ya yakıp yarıda söndürüyorum ya da içmemek için bebişle ilgili şeyler düşünüyorum çok motive edici oluyor zaten vicdanen rahat değilsen çok keyif almıyorsundur. Sigara aklına gelince kendini oylamayı dene, ertele, su içmenin çok faydasını gördüm ben. Aklına geldikçe 1 bardak su... Umarım başarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…