- 22 Aralık 2012
- 1.583
- 2.433
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.081
İnsallah mucizen seninledir canım degilse de allahım en kısa sürede yerini saglıklı bir bebekle doldursunKızlar selamlar,
Benim de 10 gündür süren kahverengi lekelenme şeklinde akıntım vardı. Dün kontrolde çift kese göründü fakat keselerden biri tutunamamış, kanama bu sebeple olabilirmiş. Doktorum diğer kesenin de bozuk olduğunu ve bebeğin ex olduğunu düşündüğünü söyledi. Kalp atışı göremedi detaylı ultrasonda da. (Görüntüleme 5+0 uyumlu ve 2mm boyunda embriyo)
Bugün beta bakıldı 9250 çıktı. Ex değil ama sağlıklı bi gebelik olduğunu düşünmüyorum dedi doktorum. Beta 9binlerdeyken kalp atışı almamız gerekirdi dedi.
Progesteron da 9.5 çıktı.
Bu tarz sorun yaşayan oldu mu?
kuzum Rabbim inşallah sağlıkla nasip etsin dur bakalım gün doğmadan neler doğar inşallah seninledir minik mucizen
Teşekkür ederim kızlar inşallah suvancücüğüm sağlıklıdırİnsallah mucizen seninledir canım degilse de allahım en kısa sürede yerini saglıklı bir bebekle doldursun
biraz bekleyin bakalım tek doktorla sınırlı kalma bu arada başka doktora da görünDoktorum sürekli sağlıksız gebelik dediği için tedirgin oldum ben çevremdeki çoğu kişinin değerleri ile aynı ama neden benim bebeğim sağlıksız görünüyor anlamadım.
gel sarılalım belirti manyakları olarakKızlar belirti sorma manyagı olarak kendimi ilan ediyorum artık ama göğüs ağrım bi azalıyor bi artıyor, sürekli ağrımadığında endişeleniyorum acaba sizinde öyle mi yani göğüs ağrınız varsa azalıp degisiyor mu bazen
Ama benim daha çabuk ağrımamaya başladıgel sarılalım belirti manyakları olarakbu sabah daha içimden geçti göğüslerim eskisi kadar ağrımıyor diye :) sanırım değişkenlik gösteriyor sende de olması beni rahatlattı :))
Ama benim daha çabuk ağrımamaya başladıneyse ben yarın insallah keseyi göreyim belki yolk kesesi de görünür biraz rahatlarım
Bir de sabah baktım, benim mesela sol gögsüm daha cok hassas bu da normalmis bazen bir tanesi digerine göre daha hassas olabilirmis
Bugün için randevu ve doktor bakıyorum ama gerçekten gerginimbiraz bekleyin bakalım tek doktorla sınırlı kalma bu arada başka doktora da görün
Yaa evet bunu bir arkadaşım da söyledi ama yumurtlama öncesi yumurtlama günü ve sonrası gün aşırı ilişki oldu, o yüzden tahmin edemiyorumYumurtlama tarihinizi biliyorsanız belki yorum yapabilirsiniz. Yumurtlama tarihinden önce ve ilk günü olan ilişkilerde kız, 2. ve 3. Günü olan gebeliklerde erkek olma ihtimali daha fazla. Çünkü x spermler daha uzun yaşar ancak yavaştır. Y spermler daha hızlıdır ama az yaşar. Yumurtlama günlerinin hepsini değerlendirdiyseniz tahmin etmek zor tabi:)
Aynı durum bendede var canım ağrı geçince korkuyorum acaba sorunum var diyorumKızlar belirti sorma manyagı olarak kendimi ilan ediyorum artık ama göğüs ağrım bi azalıyor bi artıyor, sürekli ağrımadığında endişeleniyorum acaba sizinde öyle mi yani göğüs ağrınız varsa azalıp degisiyor mu bazen
Kesinlikle olumsuz konuşan bir doktorla yola devam etme. Stres çok önemli bebek için. Daha ılımlı sevecen bir doktor tercih etmelisin benceBugün için randevu ve doktor bakıyorum ama gerçekten gerginim
her sabah bende yaşıyorum bu problemi eşim biraz masaj yapıyor öyle kalkıp işe gidebiliyorum :)Günaydın kızlar. Bu sabaha kadar oh mis şanslı gebeyim hiç belirtim yok diyordum. Sabah aşırı şiddetli bel ağrısı ile uyandım. Nazar değdi sanırsam6+2 hiç şikayet belirti yaşamayınca bu ağrı nedir diye korkmadım desem yalan olur. Böyle beli ortadan ikiye ayrılacakmış gibi ağrıyan var mı ??
İçim rahatladı tek değilim diyeher sabah bende yaşıyorum bu problemi eşim biraz masaj yapıyor öyle kalkıp işe gidebiliyorum :)
Ben gebelik için uğraşırken doktorlar artık sigarayı bırakmam gerektiğini çok söyledi her ay negatif olunca niye bırakıcam ki zaten olmuyor falan diyordum ama bırakmayı da istiyordum olursa hemen bırakırım diye kendimi motive ettim öğrendiğim anda bıraktım 9 ekimden beri içmiyorum. Seni çok iyi anlıyorum hala canım istiyor içilen ortamdan kaçmaya çalışıyorum ama asla içmeyi aklımdan bile geçirmiyorum. Sen de bebeğe ne kadar zararlı olduğunu sen içtikçe aslında onun da içtiğini falan düşünsen sürekli belki bırakırsın lütfen bırakmak için niyet et arkadaşımKızlar benim çooooook büyük bir sıkıntım var. Sigarayı bırakamıyorumvicdanende rahatsızım ama duramıyorum
Ben de çocuk düşünmeye başlayınca bir seminerde katılıp öyle bırakmıştım. Marttan beri içmiyorum. Bazen arada içerdim. Şimdi de canım istiyor arada, ya yakıp yarıda söndürüyorum ya da içmemek için bebişle ilgili şeyler düşünüyorum çok motive edici oluyorKızlar benim çooooook büyük bir sıkıntım var. Sigarayı bırakamıyorumvicdanende rahatsızım ama duramıyorum