- 27 Nisan 2021
- 602
- 464
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #3.341
Aynen gece inşAllah güzelce uyuruzGerçekten öyle bugün yine çok direndim gece gelmeyen o tatlı uyku bir bastı beni uyumuşum geceler yine bizi bekleeeerr deneyebiliriz ayvayi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen gece inşAllah güzelce uyuruzGerçekten öyle bugün yine çok direndim gece gelmeyen o tatlı uyku bir bastı beni uyumuşum geceler yine bizi bekleeeerr deneyebiliriz ayvayi
Bende olmadı ama sanırsam enfeksiyon başlangıcı galiba. Beyaz hafif akışkan olması sıkıntı değil ama yeşil olması sıkıntılı gerçi koku ve yanmada yapıyor enfeksiyon ama ay bilemedim ben doktora bir sor . Sıkıntı varsa bile başından müdahale etsinKızlar bir şey sormak istiyorum.
Krem rengi gibi bir akıntı gördüm sabah. Yani tam beyaz değil kapiçüno renginden açık bir krem rengi.
Az önce de sarı yeşil arası bir akıntı gördüm.
Akıntıda koku, idrar yaparken yanma vs yok.
Neden olabilir, ne yapabilirim sizce?
Hızlı giden erkek olur derlerKızlar bebeği önden giden var mı benim 3,4 gün önden gidiyormuş sata göre,bu durumun cinsiyet ile alakası olabilir mi
Ay yeni gördüm şimdi nasılsın hiçte bilmiyorum ki tansiyona ne iyi gelirKızlar ben kendimi pek iyi hissetmiyorum tansiyonum da 14e 7.3 çıktı. Ne yapmalıyım
Limonlu su iç biraz dengelesin.Kızlar ben kendimi pek iyi hissetmiyorum tansiyonum da 14e 7.3 çıktı. Ne yapmalıyım
Tamam canımLimonlu su iç biraz dengelesin.
Hoşgeldiiin canım ekledim :) sağlıkla kucağına nasip olsun inşallahhhmesirmacunu
Beni de topiğe ekleyebilir misiniz?
Benim biraz riskli bi gebelik olarak başladı ama inşallah sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi.
SAT 16 Eylül
Yaş 32
Keseyi kanama ile gidip 4+6 da vajinal ultrasondan görgük.
Ben ilk öğrendiğimde kalp atışına kadar birliktelik yok denmişti. Sonradan kontrole gittiğimde sormayı unuttum onlar da bişey söylemedi. Fakat sağlık ocagındaki hemşire ilk üç ay ve son üç ay özellikle ikiz gebeliklerde önermiyoruz düşük tehlikesi oluşturabiliyor dedi. Benim de ikiz gebelik o yuzden bu riski göze alamamArkadaslarim biraz ozel bir konu ama forumda bu konuyla alakali pek bir sey bulamadigim icin sormak istedim. Doktorunuz hamilelik doneminde cinsel birliktelik ile ilgili bir sey soyledi mi? Yasak veya degil, veya su zamana kadar yasak gibi… turkiyede ilk muayene oldugum doktor bana kalp atisini duyana kadar birliktelik yok demisti. Almanyaya evimize geldik burada 7+1de randevum vardi kalp atisini gorduk ama duymadik. Doktor duyurmak icin daha erken demisti. Ama birliktelikle alakali hicbir sey demedi…
Arkadaslarim biraz ozel bir konu ama forumda bu konuyla alakali pek bir sey bulamadigim icin sormak istedim. Doktorunuz hamilelik doneminde cinsel birliktelik ile ilgili bir sey soyledi mi? Yasak veya degil, veya su zamana kadar yasak gibi… turkiyede ilk muayene oldugum doktor bana kalp atisini duyana kadar birliktelik yok demisti. Almanyaya evimize geldik burada 7+1de randevum vardi kalp atisini gorduk ama duymadik. Doktor duyurmak icin daha erken demisti. Ama birliktelikle alakali hicbir sey demedi…
maşallah büyümüşsünüz Gen testi yaptırmayı düşünüyormusunuz 10.haftadan sonra yapılıyor NFTEvet kizlar 10 haftalik cinsiyet tahmini yaparmısınız
zencefili ilk haftalarda eğer lekelenme-kanama gibi şikayetler varsa kan sulandırıcı özelliği olması sebebi ile önermiyorlar bilginiz olsun, mesirmacunun dediği gibi doktora danışmak lazım. Bana kesin yasak demişlerdi o yüzden yazmak istedimmideni üşütmüşsün sanki canım , zencefil çok iyi gelir istersen taze zencefil tüketebilirsin doktoruna danışarak
Günaydın, ben de sabırsızlıkla o aşamaya geçmeyi bekliyorum cinsiyete de baktıracakmısınız?Günaydın kızlar ben haftaya pazara fetal dna testi yaptırıyorum nasipse tam 10 haftalık olmus oluyor
hap olarak içip sadece gaz sorunu yaşıyoyorsan şanlısın bence ben hap olarak aldığımda yer ayağımın altından kayıyordu aşırı mide bulantısı ve iştahsızlık yapmıştı. şuan fitil olarak kullanıyorum yan etkisi çok az biraz gaz dışındaBen ben ben ama ben hap olarak içiyorum ayyy gazman olarak geziyorum
Bakıyorlarmıs canım ayrıca talep etmedik, onlar söylediGünaydın, ben de sabırsızlıkla o aşamaya geçmeyi bekliyorum cinsiyete de baktıracakmısınız?
e bi baş dönmesi oluyor tabihap olarak içip sadece gaz sorunu yaşıyoyorsan şanlısın bence ben hap olarak aldığımda yer ayağımın altından kayıyordu aşırı mide bulantısı ve iştahsızlık yapmıştı. şuan fitil olarak kullanıyorum yan etkisi çok az biraz gaz dışında