2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
günaydın kızlar nasılsınııız
Ay sabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum hata verdi sürekli. Dün gece hafif bi kanamam oldu sabah hemen doktora gittim bi sorun yok dedi bebek sağlıklı kalp atışını da duydum içim rahatladı valla şimdi biraz uyumak istiyorum sadece gece düşünmekten uyuyamadım 🤦🏻‍♀️ senin kontrolün nasıl geçti

Ay sabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum hata verdi sürekli. Dün gece hafif bi kanamam oldu sabah hemen doktora gittim bi sorun yok dedi bebek sağlıklı kalp atışını da duydum içim rahatladı valla şimdi biraz uyumak istiyorum sadece gece düşünmekten uyuyamadım 🤦🏻‍♀️ senin kontrolün nasıl geçti
iyi çok şükür canım , senin kanama niye olmuş progestan mı başladılar iyi olmanıza çok sevindim

Evet ya sinir krizi gecirdim resmen dakikalarca girmeye calistim uygulamaya surekli hata verdi baglantiniz gizli degil dedi bir sekilde actik ya

X