Ben günde iki defa yarım çorba kasesi veriyorum.oglen 1 gibi çorbalardan bı çeşit akşamda 7 gibi yoğurt pekmez/muz bebe bisküvisi/irmik tarzı biseyler yediriyorum.simdilik iki öğün veriyorum kahvaltı yaptırmiyorumKizlar nasilsiniz? Ek gida isleri nasil gidiyor? Benim canimi sıkmaya basladi dane kadarrr istahsiz bir bebe yaa ne meyve yer ne yumurta yer. Sebze corbalari ve tarhana iciyor sadece o da ayip olmasin diye max 5 tatli kasigi… siz neler yapiyorsunuz bebislerinize?
Tamam caniim surunup gidiyorsa az kalmis dizlerinin ustunde de gider. Benimki de diz ustune cikiyor ileri geri yaylaniyor ama oyle ilerleyemiyor. Ama kendi kendine pratik yapiyor iste, istedigi her yere gidiyorAy Pınar sürünüyor göbek üstü dönüyor azıcık ilerliyor ama emekleme için diz üstünde durması lazım ya onu yapamıyor. Prematüre diye zaten hep sorun arıyorumbenim kızım da aniden oturdu önceki gün hep devriliyordu falan böyle bi gün baktık devrilmiyor
Masallah yiyor demek ki. Bzimki 2 kere yarim kaseyi bitirdi evde halay cekecektik esimleBen günde iki defa yarım çorba kasesi veriyorum.oglen 1 gibi çorbalardan bı çeşit akşamda 7 gibi yoğurt pekmez/muz bebe bisküvisi/irmik tarzı biseyler yediriyorum.simdilik iki öğün veriyorum kahvaltı yaptırmiyorum
Geçen gün üç dört dal brokoli yedi diye eşim şampanya patlattıMasallah yiyor demek ki. Bzimki 2 kere yarim kaseyi bitirdi evde halay cekecektik esimle
Büyük kızım 2 yaşına kadar neredeyse sütle beslendi.kilosu iyiydi sütü kesince ek gıdaya geçtik yoksa hala sütle beslenirdiMasallah yiyor demek ki. Bzimki 2 kere yarim kaseyi bitirdi evde halay cekecektik esimle
Yaaa o kadar guldum kiGeçen gün üç dört dal brokoli yedi diye eşim şampanya patlattı
Ayyy demeee benimkinde de o potansiyel yok degilBüyük kızım 2 yaşına kadar neredeyse sütle beslendi.kilosu iyiydi sütü kesince ek gıdaya geçtik yoksa hala sütle beslenirdi
Bi de kaka yapması böyle mutlu ediyorYaaa o kadar guldum kiyemin ediyorum agzini sevkle actigini gormek bi insani dunyanin en mutlu insani yapar mi analik cok garip
Ayy Nealcim ben de seni gördüğüme nasıl sevindimAyy senin yıllardır beklenen minnoş sonunda geldi mi yaaaHamile olduğundan haberim yoktu. Gözün aydın. Bir abla bir abisi var değil mi yanlış hatırlamıyorum? Onlar nasıl karşıladı kardeşlerini Ya çok sevindim. Nasıl sevindiiim. Sağlıkla, huzurla, mutlulukla analı babalı büyütün inşallah
Hoş gelmiş, sefalar getirmiş. Yolu, bahtı açık, ömrü güzel olsunAyy Nealcim ben de seni gördüğüme nasıl sevindimevet o minnoş geldi sonunda, Allah'ım güzelleştirdi de verdi. Amin canım benim teşekkürler peki sen nasılsın?
Amin canım hepimizin evlatları içinHoş gelmiş, sefalar getirmiş. Yolu, bahtı açık, ömrü güzel olsunBizim hastane koşturmacalarımız azaldı çok şükür ama ömür boyu devam edecek. Üç yaşını dolduracak ocak sonunda. Büyüdü kocaman oldu ve ben hala anne olduğuma inanamıyorum. Öyle de mucizeviler işte bizim zor gelenler Beyefendinin peşinden koşturarak geçiyor günler
Bende başlamak istiyorum.dogumdan bu yana 8 kilo aldım ve göbeğim kocaman oldu.aslinda şekeri kesersem zayıflarım ama beni şuan hayata bağlayan tek şey oKızlar aranızda hem emzirirken hem de diyet yapan var mı sütünüz etkileniyor mu nasıl bir yol izlediniz istediğiniz kiloları verdiniz mi ben de artık başlamak istiyorum
Ben normalde tatlı pek aramazdım ama süt verdiğimiz için sanırım insanın şekeri düşüyor bir de ben öyle düzenli yiyemiyorum malesef fırsat buldukça çocuğun karnı temizliği ihtiyaçları karşılanınca ben birşeyler yiyorum. Ona rağmen kilo almışım sanırım kuruyemiş vs atıştırıyorum yemek yemeye fırsat bulamayınca tok tutsun diye onlar kilo yapmış benim bir de süt sağma işim var ya bebeğim biberondan içtiği için o beni çok engelliyor hiç bir şeye vaktim kalmıyor sağım yap sonra onları yıka vsBende başlamak istiyorum.dogumdan bu yana 8 kilo aldım ve göbeğim kocaman oldu.aslinda şekeri kesersem zayıflarım ama beni şuan hayata bağlayan tek şey o
Bende yemek yemeye fırsat bulamadığım için abur cubur ne varsa yiyorum.oda direk kilo olarak geri dönüyor bana.kilom iyi aslında ama göbeğim kocaman sanki hamileyim gibi.gecen bı kasiyer bebeğiniz küçük yine mi hamilesiniz dedi.abur cuburu bırakırsam açlıktan ölürüm yemek yemeye fırsat yok cunkuBen normalde tatlı pek aramazdım ama süt verdiğimiz için sanırım insanın şekeri düşüyor bir de ben öyle düzenli yiyemiyorum malesef fırsat buldukça çocuğun karnı temizliği ihtiyaçları karşılanınca ben birşeyler yiyorum. Ona rağmen kilo almışım sanırım kuruyemiş vs atıştırıyorum yemek yemeye fırsat bulamayınca tok tutsun diye onlar kilo yapmış benim bir de süt sağma işim var ya bebeğim biberondan içtiği için o beni çok engelliyor hiç bir şeye vaktim kalmıyor sağım yap sonra onları yıka vs
Belki korse işe yarayabilirBende yemek yemeye fırsat bulamadığım için abur cubur ne varsa yiyorum.oda direk kilo olarak geri dönüyor bana.kilom iyi aslında ama göbeğim kocaman sanki hamileyim gibi.gecen bı kasiyer bebeğiniz küçük yine mi hamilesiniz dedi.abur cuburu bırakırsam açlıktan ölürüm yemek yemeye fırsat yok cunku
İlk kızımda böyleydi karın egzersizi ve şekeri kesince düzeldi.Belki korse işe yarayabilir
Aynennn en onemlisi bebisler, ikinci en onemli sey de kocalari bosamamis olmakKızlar yeni yılınız kutlu olsun bu sene neler neler atlattık güzel bir kutlamayı hakettik
Benim büyük kızımda öyleydi , 6 aylıkken 9 kg fı sadece emerek, ama şimdi hiç iştahı yok uzun ince bi kız oldu, 7 yaşında . Ona da ben yediriyorumBüyük kızım 2 yaşına kadar neredeyse sütle beslendi.kilosu iyiydi sütü kesince ek gıdaya geçtik yoksa hala sütle beslenirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?