2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Bugün iki saatliğine atölyeye gideyim dedim ama ben yokken o kadar çok ağlamış ki 😔 bir de emekleme pozisyonunda duruyor ama gidemiyor. Gidemiyor diye de ağlıyor galiba. Diş de geliyor sanırım. Bebeğimin çok derdi var 🥺

Bugün iki saatliğine atölyeye gideyim dedim ama ben yokken o kadar çok ağlamış ki 😔 bir de emekleme pozisyonunda duruyor ama gidemiyor. Gidemiyor diye de ağlıyor galiba. Diş de geliyor sanırım. Bebeğimin çok derdi var 🥺
Emekleme pozisyonu için bir egzersiz yaptırdın mı kelebek ? Benimki bacaklarını uzatıyor ya kırmıyo dizini

Emekleme pozisyonu için bir egzersiz yaptırdın mı kelebek ? Benimki bacaklarını uzatıyor ya kırmıyo dizini
Yok canım 1 ay önce sürünmeye başladı hızlı hızlı dedik bir haftaya falan emekleyecek heralde 😁 hala uğraşıyor. Bir hafta önce dizlerinin üstünde bir iki saniye durabiliyordu ama şimdi uzun süre duruyor ama gidemiyor daha 😁

Benim kızım sırtüstü yattığı an ağlama krizine giriyordu. Doğduğundan beri sevmiyor. O yüzden hiç ana kucağı kullanamadık. Hep yere oyun halısına koydum. Çocuk sürekli tummy time yapınca güçlendi haliyle 🫠

Süper önemli olan oturmasıymış bu ayda. Benim kız desteksiz oturamıyor daha. Çok öne doğru katlanıyor o yüzden denemiyorum da. Zamanla oturur heralde.
Evet canım şuan önemli olan kafasını tutabilmesi.onu yapabiliyorsa gerisi sorun değil.yedinci aya kadar kafalarını tutmaları lazım ondan sonrası yavaş yavaş olur.ilk kızım hiç emeklemeden bir yasinda yurudu

benim esim cok ugrasti egzersiz falan Beste. Bir gun sabah kalktik ilerlemeye basladi. Onune gerrrrcekten istedigi seyleri koymak lazim. Bizimki kumandanin hatrina emeklemeye basladi🤣 ama hala dizlerinin ustunde degil komando style ilerliyor🥹

Kizlar nasilsiniz? Ek gida isleri nasil gidiyor? Benim canimi sıkmaya basladi da😑 ne kadarrr istahsiz bir bebe yaa ne meyve yer ne yumurta yer. Sebze corbalari ve tarhana iciyor sadece o da ayip olmasin diye max 5 tatli kasigi… siz neler yapiyorsunuz bebislerinize?

X