2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218

Canım bende böyle tarifler bir de masaj önerisi var. Şimdi aklıma geldi. Diyetisyen önerisi. İlk iki ay bunlarla kafayı yemiştim. Çayı çemen otu olmadan denedim cidden işe yarıyor ama masaj ve smoothie 'leri denemedim.

"Görseldeki gibi eşinizden veya yakınınızdan yardım isteyerek uyumadan önce 15 dk bu masajı yaptırabilirsiniz. Üstünüz çıplak olmalı bir masaya resimdeki gibi mesafe olacak şekilde durmalısınız. Yardımcı olan kişi de baş parmağını dairesel hareketlerle döndürerek sırtınızda aşağı yukarı ilerleyerek masaj yapması gerekiyor. "

Eklentiler

• IMG-20240712-WA0005.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2024-12-05-18-52-03-872-edit_com.whatsapp.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG-20240712-WA0004.webp
    22 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2024-12-05-18-51-09-049-edit_com.whatsapp.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 22
Benim bebeğim de alerjik sanırım alerjik bebeklerde çok oluyor bu iştahsızlık ben de ne yapacağımı şaşırdım

Benim sütüm de azaldı aslında baya bira mayası tableti kullanıyorum o ciddi fark yarattı

Selam kızlar bayadır gelmemişim özlemişim ya :) bebeğim sağ olsun gaz alerji diş derken bitmedi gitti o gaza rağmen gündüz hep kucaktaydı ama gece ilk sabah 4 e kadar iyiydi 4 saat uyanmadan uyurdu 3 aydır o da yok o kadar çok uyanıyor ki bir saat kesintisiz uyumuyor resmen dişleri patladı bi hafta oluyo sanırım hatta azıcık yükseldi bile ne zaman gece uykusu düzelicek ya çok yoruldum çok

Şimdi kızlar alerjik bebelere bir şey diyemiyorum ama benim kız hastalık döneminde yemeyi unutmuştu reddediyordu ek gıdayı kusuyordu söylemiştim zaten zayıf bir bebito zor da kilo alıyor prematüre cimcimem.
Şöyle bir şey yapıyorum mesela yemiyor çıkarıyor ya eline bi silikon kaşık veriyorum o kaşığı ağzına sokmaya çalışırken hop ben ordan bi kaşık çorba sokuyorum ağzına kendi yedi diye düşünüp çıkarmıyor püre kıvamlı şeylerde daha da kolay hatta kendi kaşığına koyuyorum eline veriyorum illa ki ağzına götürüyor sanırım blw deniyordu buna. Bu şekilde deneyin belki 3-5 kaşık yerler benimki diliyle püskürtüyor elime vuruyordu

Teşekkür ederim dediğin mantıklı benim kız da kendi ağzına almayı seviyor öyle deneyeyim

Wasntimmm kaç aylık şuan bebiş tam olarak bizmkinde sürünme belirtisi yok hiç bebeler sürünmeye başlamış biz mi geri kaldık aceba
Mevsimliim bi anda oldu yüzer gibi hareketler yapıyordu. Tam 6.5 aylık . Zamanı gelince yapıyorlar ya da sürünmeden yürüyen bile varmış. Ben de 7.5 aylıkken oturmazmışım. Benimki de otururken sırtını kambur yapıyor canı isterse dikeliyor. Hepsinin huyu karakteri farklı mevsimlimm. Zamanı gelince yapar
Acemiiimm çok iyi yapmışsın yaa ben de alıcamm bakıyordum dün. Aynen matta cık cık ses çıkarıyor bi de . Bi de yardımcı olmadığı zamanlarda bebek arabasına koyup yanım alıyorum vızıldıyor hep. En azından içine koyar işime bakarım. Ama benimki vız vız ayşe, durur inşallah
Persentili normalde neden üzülüyorsın ki canım? Benimki de hep rp mama içtiği için direkt aminoasit içerikli biraz tombiş gidiyor bazen endişelenmiyor değilim açıkcası . Ama ek gıda reddi benimkinde de var. 5-6 yarım kaşık sonrası oyuna ağlamaya geçiyor. Doktor ne diyor peki

Kızlar biz ek gıdaya geçtik tadım aşamasını yaptık.simdi günde kac öğün vermem lazım kızımın kilosu çok iyi hatta fazla bile.siz kaç öğün veriyosunuz.
6 aylıkken öğleden sonra 2yk doyum için verdim. Şimdi 6.5 oldu. Kahvaltı+doyuma geçeceğim. Ama benimki de tombiş ya. 68cm 8300 kg . Çok aşırı zorlamıyorum yemediğinde.

Her çocuk farklı cidden ya canısı ne bilim hepimiz aynı zamanlarda doğum yaptık ya o yüzden sanırım takip ediyor insan bakıyor benimkinde var mı yok mu diye benim ki daha 6 ay olmadı zaten dediğin gibi zamanı vardır elbet

Kızlar diş patladıktan sonra huzursuzluk azalıyor mu yoksa bütün dişler çıkana kadar böyle mi gidecek sonu yok mu bu ızdırabın Allahım
Ben bi fark görmedim alttaki iki tanesi çıktı. Şimdi havuç kemirir gibi yanları kaşıyor. Halbuki sırada üstler var ama . Sadece salya bi tık azaldı şimdilik

Maşallah maşallah yeme içme sütun yaramasinin yanı sıra genetik faktörler de etkili oluyor anne baba olarak nasılsiniz koalacim
Eşimle ikimiz uzunuz ama ailece diğer kızım dahil çok zayifiz.sanirim benim sütüm yariyor büyük kızım ek gıda hiç almadı.tam iki yaşına kadar sadece anne sütü aldı ve kiloluydu.sutu bırakınca zayıflamaya başladı şuan çok zayıf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…