- 6 Ocak 2024
- 2.501
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #26.461
Ben şu an düşünmüyorum ama negatif bakamıyorum da böyle şeylere. Eğer babası çok hasta olursa falan yaptırırım doktora sorup. Osman gönülal yaptırın diyorduAranızda bebeğine grip aşısı vurdurmayı düşünen var mu ya da önce bebeğine vurdurmak olan
Bizimki asılı oyuncakları yırttıDoğdular da yaramazlıklara başladılar ya. Tamam aşırı kaliteli bir oyuncak değildi ama dikişlerine bakmıştım sağlamdı. Benimki tek kişilik yıkım ekibi ahshsh.
Yaa biz de taktik kose koruyucularini. İyice emeklemeye baslayinca prizlere de takicaz. Ben cok rahatim ya bilmiyorum hic aa o pis falan demiyorum cunku bunun bi sonu yok agzina soktugu her seyi surekli steril tutamamBebeklerin her şeyi ağzına götürdüğünü biliyordum ama heerrr şeyi ağzına götürmesine yine de şaşırıyorum. Geçen uçtu uçtu yaparken avizeyi yakaladı yemek içinemeklemeye az kaldı priz kapağı, çekmece kilidi, köşe koruyucu falan alacağım. Bir de böyle halının üstünde gidecek olması falan garip geliyor bana ya o kadar pamuklara sardığımız çocuğu yere mi koyucaz yani. Şimdi büyük bir oyun halısı var onda sürünüyor. Arada yere değince hemen geri oyun halısına koyuyorum. Böyle kafamda deli sorular var sizler neler aldınız? Evde güvenlik için bir şey yaptınız mı? 8 yıldır evliyiz. Eve hiç bebiş gözüyle bakmamıştım. Çok düzenli tertipli biri de değilim açıkçası biraz korkuyorum.
Bebeklerin her şeyi ağzına götürdüğünü biliyordum ama heerrr şeyi ağzına götürmesine yine de şaşırıyorum. Geçen uçtu uçtu yaparken avizeyi yakaladı yemek içinemeklemeye az kaldı priz kapağı, çekmece kilidi, köşe koruyucu falan alacağım. Bir de böyle halının üstünde gidecek olması falan garip geliyor bana ya o kadar pamuklara sardığımız çocuğu yere mi koyucaz yani. Şimdi büyük bir oyun halısı var onda sürünüyor. Arada yere değince hemen geri oyun halısına koyuyorum. Böyle kafamda deli sorular var sizler neler aldınız? Evde güvenlik için bir şey yaptınız mı? 8 yıldır evliyiz. Eve hiç bebiş gözüyle bakmamıştım. Çok düzenli tertipli biri de değilim açıkçası biraz korkuyorum.
Yaa biz de taktik kose koruyucularini. İyice emeklemeye baslayinca prizlere de takicaz. Ben cok rahatim ya bilmiyorum hic aa o pis falan demiyorum cunku bunun bi sonu yok agzina soktugu her seyi surekli steril tutamamdisarda yerlerde surunmediyse acikcasi umursamiyorum artik… haliyi kaldirdik biz oyun matinda takiliyor genel olarak
Oğlum icin de kortizonlu krem kullaniyoruz. İlk 5 gün sabah akşam sürdük şimdi ise 4 gunde bir, toplam 4 kez daha sürmemiz gerekiyormus. Her kremde öyle mi bilmiyorumBir de bugün zaditeni 5. Kez kullanacağız kızarıklıklar pembeleşti ama geçmedi. Bu ilaçların belli bir kullanım süresi oluyordu sanki kortizonlu krem için 5 gün dediler mesela. Ne yapsam yarın vermesem mi? Cumadan beri yumurta yemedim. Süt ürünlerini de çok azalttım. Bugün hiç yemedim.
Bence de cok mantikli yeri olanaBizde de durum aynı oyun matı yeni halımız.iyice sürünmeye başladı. Geçen sehpaya gitti nerdeyse tutup deviricekti. Biraz daha hızlandığı zaman için ben oyun çiti gibi bişi düşünüyorum.
Aynen çit olmasına rağmen ağlama ihtimali de var tabii. O sehpalar hep kalkıcak bizde. Ay beni düşündüren mutfak bölümüBence de cok mantikli yeri olanabizim evde yer yok artik mecbur minimalist yasama gecicez
Ayy bence kirilacak seyler harici kalabilir benim de hic yerim yokAynen çit olmasına rağmen ağlama ihtimali de var tabii. O sehpalar hep kalkıcak bizde. Ay beni düşündüren mutfak bölümüzor sığıyorum dolaplara zaten o çekmeceler saklama kapları yemel takımı nereye gidecek bilmiyorum
Wasntimmm kaç aylık şuan bebiş tam olarak bizmkinde sürünme belirtisi yok hiç bebeler sürünmeye başlamış biz mi geri kaldık acebaBizde de durum aynı oyun matı yeni halımız.iyice sürünmeye başladı. Geçen sehpaya gitti nerdeyse tutup deviricekti. Biraz daha hızlandığı zaman için ben oyun çiti gibi bişi düşünüyorum.
Ya ben de çok heves ediyorum ama acaba durur mu içinde benim kızım biraz kurtluKızlar ben oyun çiti aldımhiç yerim olmamasına rağmen orta sehpaya bay bay dedik ama olsun onun içinde güvende olduğunu biliyorum ya. Halının üstüne mat koysaydım yanları yastıklarla dolduracaktım ve aynı şey olacaktı dedim en azından emeklemeye yürümeye başladığında da bırakıp mutfağa tuvalete gidebileyim. Bayıldı diyemem ama alışıyor bi köşede bırakıyorum diğer köşede buluyorum mat güzel kaydırıyor geniş bir oynama alanı gelişimleri için de şart bence, çok yer kaplasa da memnunum 127x127 bendeki
Artık saldım canım, geri geri sürünüyor, yuvarlanıyor,koltuk altından çıkarıyoruz. Yalamadığı alan kalmadı.Bebeklerin her şeyi ağzına götürdüğünü biliyordum ama heerrr şeyi ağzına götürmesine yine de şaşırıyorum. Geçen uçtu uçtu yaparken avizeyi yakaladı yemek içinemeklemeye az kaldı priz kapağı, çekmece kilidi, köşe koruyucu falan alacağım. Bir de böyle halının üstünde gidecek olması falan garip geliyor bana ya o kadar pamuklara sardığımız çocuğu yere mi koyucaz yani. Şimdi büyük bir oyun halısı var onda sürünüyor. Arada yere değince hemen geri oyun halısına koyuyorum. Böyle kafamda deli sorular var sizler neler aldınız? Evde güvenlik için bir şey yaptınız mı? 8 yıldır evliyiz. Eve hiç bebiş gözüyle bakmamıştım. Çok düzenli tertipli biri de değilim açıkçası biraz korkuyorum.
Bizimkini tarif etmişsin . 1 haftada kaşıktan tiksindi. Zaten uykuda emiyor sadeceBen ek gıda da başarısız oldum kızlar önerisi olan var mı muz bile yemek istemiyor bebeğim sadece sağılmış anne sütü içiyor meme görünce de öğğğ diyor mamaya da öyle ek gıda ya da öyle
Biz ne yapacağız peki sütüm de ancak yetiyor yetmeyecek yetmeyeceğini geçtim çocuğa ek gıda dan alacağı vitaminler lazım çok zorlanıyorumArtık saldım canım, geri geri sürünüyor, yuvarlanıyor,koltuk altından çıkarıyoruz. Yalamadığı alan kalmadı.
Bizimkini tarif etmişsin . 1 haftada kaşıktan tiksindi. Zaten uykuda emiyor sadece
Çaresizlikten ağladığımı bilirim. Bu ay hiç kilo almadı. Alerjik olmasa her türlü mamayı içerdi oda yok. 3 saatte bir uyutup emziriyorum emdikten sonra uyanıyor otomatiğe bağladı. Akşam hiç sütüm yoktu elma haşladım içine yulaf unu katıp biraz daha pişti, blender yaptım, onu yedi açlıktan . Sabah 1 çay kaşığı yumurta yedi. Öğleden sonra muz avokado karışımı yaptım, yemedi, çay kaşığıyla su vererek yıtturdum zorla. Onuda 1 yemek kaşığı kadar bile yememiştir. Sütüm artsın diye ıspanaklı bulgur yemeği yapcamBiz ne yapacağız peki sütüm de ancak yetiyor yetmeyecek yetmeyeceğini geçtim çocuğa ek gıda dan alacağı vitaminler lazım çok zorlanıyorum
Bu püre emzikleri var ya onların içine koysanız? Bir şey bildiğimden değil de acaba işe yarar mı diye yazmak istedim.Ben ek gıda da başarısız oldum kızlar önerisi olan var mı muz bile yemek istemiyor bebeğim sadece sağılmış anne sütü içiyor meme görünce de öğğğ diyor mamaya da öyle ek gıda ya da öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?