- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #26.441
Çok geçmiş olsun iyi gelmiş demek kiYaa kıyamam geçmiş olsun. Bize uyku yaptı gerçekten. Kırmızılıklar soldu iyi geldi heralde. Ciğer gibiydi boynu falan
Ben sadece patates olacak şekilde verdim. 1 hafta sonrasında da sabah tadım öğleden sonra önceki denediklerimi karıştırarak verdim. Mesela bugün sabah sadece yeşil kabak, az önce de çeyrek avokado+keçiboynuzu pekmezi özü verdimKizlarr ek gidaya baslayanlara sorum,
Ben iki ayri doktorun paylastigi listeye baktim. Biri tek tek sebzeleri, meyveleri tattirirken digeri ustune katarak devam ediyor. Mesela biri once 3 gun kabak 3 gun patates seklinde, digeri de 3 gun kabaktan sonra kabakli patates seklinde devam ediyor. Boylece aslinda yedigi miktar da artmis oluyor. Nasil yapmam gerektigini bilemedim, siz nasil yaptiniz?
Yaa senin bebiş aynı benimki gibiymiş ya. Ben hiç bi çözüm bulamadım. Ben de sevmem çok uyumayı. Kızım da sevmiyor galiba. Kkda biraz araştırdım 3 yaşına gelen ve bebeklikten beri aynı şekilde uyumayan çocuklar varmış. Sindirmeye çalışıyorum napimKizlar herkese selamlar. Bebislerin uykusu nasil ben uyku konusundan cok muzdaripim ya. Gunduz 3 uyku max 30 dk, gece fix en az 5 kez uyaniyoruz, bu aylarda normal midir neden bu kadar uyaniyor bilmiyorum gece 2 kez mama veriyorum digerlerinde emzirip koyuyorum, memede uyuyor gece ve gunduz uyuyunca besige aliyorum. Her turlu oneriye acigim sabahlari gune yorgun baslamak zormuş
Anladim canim, peki mesela keciboynuzu ozunu ayrica tattirdin mi alerjik mi bilmiyorum, ben de vermek istiyorum amaÇok geçmiş olsun iyi gelmiş demek ki
Ben sadece patates olacak şekilde verdim. 1 hafta sonrasında da sabah tadım öğleden sonra önceki denediklerimi karıştırarak verdim. Mesela bugün sabah sadece yeşil kabak, az önce de çeyrek avokado+keçiboynuzu pekmezi özü verdim
Onu tattırmadım açıkcası, çünkü reflüsü olduğu için bebelac thickener kullanıyorum mamasına uzun süredir. Mamayı koyulaştıran muhallebiden az sıvı kıvama getiren keçiboynuzu gamı var içinde. Sıkıntı olmaz diye düşündüm. Onu kullanmasaydım yine verirdim ama. Doktorlar beni her alerjinin tehlikeli olmadığına ikna ettiler sonunda. Ciddi pişik, kakada kan, fışkırarak kusma, çok fazla döküntü tabii Allah korusun nefes zorluğu bunlar ciddi şeyler dediler hep. Yoksa anlamadığım şekilde bir şeyler hala alerji yapıyor ama ciddi boyutta değilAnladim canim, peki mesela keciboynuzu ozunu ayrica tattirdin mi alerjik mi bilmiyorum, ben de vermek istiyorum ama
Ben de bugün denedim akşama doğru, patates havuç , balkabağı içine birazcık pırasa ekledim korkumdan. Yani az yemiş oldu. Bu üçlü sebzeyi ekleyerek gidiyorum daha kolay yiyor.Bugün normal kabağın birinci günüydü. Yarın 1 tatlı kaşığı vereceğim. Pırasa iyiydi 3 gün sorunsuz geçti ama biraz gaz yaptı malum soğangil. Çok istekli yemedi. Alerjik mama içiyor sadece. Bakalım yarın sabah tekrar doktora gidicez.
Kullandık zaditeni. Uyku yapar .Benim kızımın vücudunda benek benek kızarıklıklar oluştu ya. Doktor alerji dedi. Nedeni belli değil. Yediklerine dikkat et diye yuvarlak bir cümle kurdu. La Roche posey in cicaplast kremini kullan olmadı kortizonlu krem kullanırsın dedi. Bir de zaditen damla verdi. Zaditen kullanan oldu mu?
Ben ilk çocuğuma tek tek verdim pek düzen ve el gıda alışkanlığı oturtamadım. O yüzden patates havuca ekliyorum , hatta az bişey balkabağı ile pişiriyorum , daha iyi bence. İlk patatesle kabağı tek tek denemiştim .Kizlarr ek gidaya baslayanlara sorum,
Ben iki ayri doktorun paylastigi listeye baktim. Biri tek tek sebzeleri, meyveleri tattirirken digeri ustune katarak devam ediyor. Mesela biri once 3 gun kabak 3 gun patates seklinde, digeri de 3 gun kabaktan sonra kabakli patates seklinde devam ediyor. Boylece aslinda yedigi miktar da artmis oluyor. Nasil yapmam gerektigini bilemedim, siz nasil yaptiniz?
Patates havuç pırasa güzel olur kesinlikle ama ben patatesle havucu bıraktım kabızlıktan dolayı. Anlamıyorum valla sabah kabız 2. Kakası sıvı oluyor. Aa geçti diyorum sonra yine aynıBen de bugün denedim akşama doğru, patates havuç , balkabağı içine birazcık pırasa ekledim korkumdan. Yani az yemiş oldu. Bu üçlü sebzeyi ekleyerek gidiyorum daha kolay yiyor.
Kullandık zaditeni. Uyku yapar .
6 yaşındaki kızımda durduk yere kurdeşen oldu ona da zovirax verdi Dr. Kuş gribinden dolayı tavuklara çok antibiyotik veriyorlar, ondan mı böyle oluyor diye düşündüm yumurtayı kestim.
Ben ilk çocuğuma tek tek verdim pek düzen ve el gıda alışkanlığı oturtamadım. O yüzden patates havuca ekliyorum , hatta az bişey balkabağı ile pişiriyorum , daha iyi bence. İlk patatesle kabağı tek tek denemiştim .
Ek gıdaya geçince katılması normal, hergün 1 kere yapıyorsa, zorlanmıyorsa katılığına takılmaPatates havuç pırasa güzel olur kesinlikle ama ben patatesle havucu bıraktım kabızlıktan dolayı. Anlamıyorum valla sabah kabız 2. Kakası sıvı oluyor. Aa geçti diyorum sonra yine aynı
Ufak ufak devam et canım.once çok sevdiği şeyleri ver hatırlasın ek gıdayı sonra yavaş yavaş eski duzeninize donersinizKızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Biliyorsunuz geçenlerde kızım biraz hasta olmuştu o dönemde kusmalarından dolayı ek gıda veremedim. Şimdi iki üç gündür sanki hiç yemeyi bilmiyormuş gibi herşeyi çıkarıyor. Yutmak istemiyor kusuyor bile bazen. Travma oluşturmak istemiyorum zorlamak da istemiyorum ama sonra ilerde de hiç yemezse diye korkuyorum. Bu konuda ne yapabilirim her gün ufak ufak denemeye devam mı edeyim birkaç gün ara verip mi devam edeyim ?
Pütürlü yediremiyorum çıkarıyor yaUfak ufak devam et canım.once çok sevdiği şeyleri ver hatırlasın ek gıdayı sonra yavaş yavaş eski duzeninize donersiniz
Hastalıktan yeni kurtulunca hepimiz biraz halsiz oluyoruz bebişler de yavaş yavaş tekrar pütürlüye geçin bence önce iyice ezinPütürlü yediremiyorum çıkarıyor ya
Çorba vereyim madem biraz daha minnoşumaHastalıktan yeni kurtulunca hepimiz biraz halsiz oluyoruz bebişler de yavaş yavaş tekrar pütürlüye geçin bence önce iyice ezin
Çom geçmiş olsun buarada hasta olduğunu bilmiyordum ne zamandır doğru dürüst bakamıyorum diş sancılarımız var uyku düzenimz filan gittiÇorba vereyim madem biraz daha minnoşuma
Şuan nasıl acabaKızlar günaydın bebislerinizin göz teması nasıl benimki yataktayken çok güzel bakıyor ama kucakta asla bakmıyor hep başka yerlerde gözü
Benimkinin de ağzı köpürüyor bekliyorum yakında o sancılarıÇom geçmiş olsun buarada hasta olduğunu bilmiyordum ne zamandır doğru dürüst bakamıyorum diş sancılarımız var uyku düzenimz filan gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?