2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Yaa kıyamam geçmiş olsun. Bize uyku yaptı gerçekten. Kırmızılıklar soldu iyi geldi heralde. Ciğer gibiydi boynu falan
Çok geçmiş olsun iyi gelmiş demek ki
Ben sadece patates olacak şekilde verdim. 1 hafta sonrasında da sabah tadım öğleden sonra önceki denediklerimi karıştırarak verdim. Mesela bugün sabah sadece yeşil kabak, az önce de çeyrek avokado+keçiboynuzu pekmezi özü verdim

Yaa senin bebiş aynı benimki gibiymiş ya. Ben hiç bi çözüm bulamadım. Ben de sevmem çok uyumayı. Kızım da sevmiyor galiba. Kkda biraz araştırdım 3 yaşına gelen ve bebeklikten beri aynı şekilde uyumayan çocuklar varmış. Sindirmeye çalışıyorum napim . Hava güzeldi 1 saat önce bahçede arabada gezdirdim. Çok güzel daldı ama sadece 20dk

Anladim canim, peki mesela keciboynuzu ozunu ayrica tattirdin mi alerjik mi bilmiyorum, ben de vermek istiyorum ama

Anladim canim, peki mesela keciboynuzu ozunu ayrica tattirdin mi alerjik mi bilmiyorum, ben de vermek istiyorum ama
Onu tattırmadım açıkcası, çünkü reflüsü olduğu için bebelac thickener kullanıyorum mamasına uzun süredir. Mamayı koyulaştıran muhallebiden az sıvı kıvama getiren keçiboynuzu gamı var içinde. Sıkıntı olmaz diye düşündüm. Onu kullanmasaydım yine verirdim ama. Doktorlar beni her alerjinin tehlikeli olmadığına ikna ettiler sonunda. Ciddi pişik, kakada kan, fışkırarak kusma, çok fazla döküntü tabii Allah korusun nefes zorluğu bunlar ciddi şeyler dediler hep. Yoksa anlamadığım şekilde bir şeyler hala alerji yapıyor ama ciddi boyutta değil

Ben de bugün denedim akşama doğru, patates havuç , balkabağı içine birazcık pırasa ekledim korkumdan. Yani az yemiş oldu. Bu üçlü sebzeyi ekleyerek gidiyorum daha kolay yiyor.
Kullandık zaditeni. Uyku yapar .
6 yaşındaki kızımda durduk yere kurdeşen oldu ona da zovirax verdi Dr. Kuş gribinden dolayı tavuklara çok antibiyotik veriyorlar, ondan mı böyle oluyor diye düşündüm yumurtayı kestim.
Ben ilk çocuğuma tek tek verdim pek düzen ve el gıda alışkanlığı oturtamadım. O yüzden patates havuca ekliyorum , hatta az bişey balkabağı ile pişiriyorum , daha iyi bence. İlk patatesle kabağı tek tek denemiştim .

Patates havuç pırasa güzel olur kesinlikle ama ben patatesle havucu bıraktım kabızlıktan dolayı. Anlamıyorum valla sabah kabız 2. Kakası sıvı oluyor. Aa geçti diyorum sonra yine aynı

Patates havuç pırasa güzel olur kesinlikle ama ben patatesle havucu bıraktım kabızlıktan dolayı. Anlamıyorum valla sabah kabız 2. Kakası sıvı oluyor. Aa geçti diyorum sonra yine aynı
Ek gıdaya geçince katılması normal, hergün 1 kere yapıyorsa, zorlanmıyorsa katılığına takılma

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Biliyorsunuz geçenlerde kızım biraz hasta olmuştu o dönemde kusmalarından dolayı ek gıda veremedim. Şimdi iki üç gündür sanki hiç yemeyi bilmiyormuş gibi herşeyi çıkarıyor. Yutmak istemiyor kusuyor bile bazen. Travma oluşturmak istemiyorum zorlamak da istemiyorum ama sonra ilerde de hiç yemezse diye korkuyorum. Bu konuda ne yapabilirim her gün ufak ufak denemeye devam mı edeyim birkaç gün ara verip mi devam edeyim ?

Ufak ufak devam et canım.once çok sevdiği şeyleri ver hatırlasın ek gıdayı sonra yavaş yavaş eski duzeninize donersiniz

Bebekler kucakta bize bakmaz ki farklı bir pozisyonda oldukları için hep etrafı izlerler. Benim kızım 5 buçuk aylık sayılıyor şimdi insanların yüzüne takmış durumda mıncıklıyor kimin kucağına gitse yanakları burnu gözleri falan. Göz takibi olmasa çok net anlaşılır size bakmaz elinizde hareket eden bir şey olursa bakmaz boş bakıyor gibi oluyor.

Çom geçmiş olsun buarada hasta olduğunu bilmiyordum ne zamandır doğru dürüst bakamıyorum diş sancılarımız var uyku düzenimz filan gitti
Benimkinin de ağzı köpürüyor bekliyorum yakında o sancıları hastalık geçti zaten ağır değildi ilk defa hasta oldu o kadar korktum ki prematüre diye. Doktor kontrolünde aferin kız çok güçlüsün he dedi doktoru da. Kemik suyu vermeye devam
Ben hep veriyorum bir şeyler kemiriyor oyuncak falan seninkine de iyi gelmez mi acaba o kadar kötüyse tetagil ver ya yazık uykusuz kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…