2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Ben de süt ürünleri diyeti yapıyorum, yoğurt deneme dedi geçen alerji doktoru. Gaz yaptıysa laktazm deneyebilirsin içine katıp

Bence tek tek denemek zorunda değiliz ,ben patatesle başladım 3 gün verdim, sonra patatesin içine kabak ekleyerek pişirdim, 3 gün verdim kabak ishal yaptı kabağı bıraktık, sonra patates havuç pişirip verdim alerji olmadı, sonra irmik ekledim , sonrasında patates havuç bal kabağı irmik pişirdim dün, kakası değişik bi yeşil oldu, biraz fazla verdim galiba. Bugünde aynısını verdim 1 yemek kaşığı kadar.

Doyum 7 aylıkken mi olacakmış?
Biz de geçmeyen bi pişik var, ben bu aralar yumurta çok tükettim ondan mı diye yumurta yemeyi de kestim.
Avakado da ishal yapar diye korkuyorum
Ben irmik hiç vermedim yulaf verdim onu da tavsiye ederim ishal kabız durumları oluyorsa yulaf güzel bir seçenek dedi doktorum

Kızlar bu tek kullanımlık serum fizyolojiği nasıl kullanıyorsunuz? Az önce eşim yarısını çocuğun bi burun deliğine diğer yarısını diğerine sıktı da çıldırdım sinirden. Benim bildiğim 2 damla damlarılır aspiratörle çekilir. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Ben de oyle cok az sıkıp cekiyorum. Nemlendirse yeter yani. 1 gun kullanip atiyorum bitmese bile

X