- Konu Sahibi mesirmacunu
- #24.401
Orası neresiiii? Ya ben de diyete başlamak istiyorum ama motive olamıyorum yorgunluktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee anladım canım benimki teşhisli değil dahaSeker hapi canim. İnsulini dengeliyor. Sanirim emzirirken kullanima uygun degil. Doktora gidince danisacagim
Nasıl hızlı yaa… ucu yırtılmış falan olabilir mi. Bizimki beş saat cok cok kendini paralıyor içmek içinBen de de avent var, 1 numara uçlu,hızlı akıyor ondan emmiyor
Bir dene bakalım tesadüfmüymüş görmüş oluruzz, bu ara yine aventle verdim sanki yeniden silikona bağladı. Sadece gece uykusunda direkt boş memeyi alıyor. Gündüz bazen huysuzlanıyorAcaba ben de denesem mi hep avent biberon kullanıyorum, silikonsuz memeyi asla tutmuyor
Oiyyy kolay gelsin joummmKııaaazzz diyete girdim çoğu diyet topiğindeydim hahahaahah
Sonra haftasonu annemler geldi 1 güne onlarla ugraş
Ev karışmış birbirine artıkk badana olcak kizımın odasına ranza yatak aldık o gelecek odayı duzenliyoruzz okadar isimiz varki anlatamam
Kardeşimin bohçası var gidrmiyorumm yanayım ona yanayi..
Ay yok yırtık değil baktım, ama farklı uçlardır seninkiyle belki. Lansinoh la içiyor bizimki de 5 saatNasıl hızlı yaa… ucu yırtılmış falan olabilir mi. Bizimki beş saat cok cok kendini paralıyor içmek için
Bu aylarda meme reddi oluyor. Benim ki de öyle. Ayakta gezerek hoplatarak, başkan salıncağında sallanarak tutturuyorum ,ama tutuncaya kadar ağlıyor, bağırıyor, sonra pes ediyor. Bazen de pes etmiyor, ben pes edince sağıp veriyorumKızlarrr
Benim kız bildiğiniz üzere meme emmiyor silikon uçla emziriyordum artık onuda bıraktı ben bu çocuğu nasıl memeye alıştıracağım ya emmesini istiyorum o emmedikçe ben kötü oluyorum psikolojik olarak sütüm yok ama çekince çoğalıyor.
Bende diyet yapmak istiyorum ama korkuyorum sütüm azalr diyeKııaaazzz diyete girdim çoğu diyet topiğindeydim hahahaahah
Sonra haftasonu annemler geldi 1 güne onlarla ugraş
Ev karışmış birbirine artıkk badana olcak kizımın odasına ranza yatak aldık o gelecek odayı duzenliyoruzz okadar isimiz varki anlatamam
Kardeşimin bohçası var gidrmiyorumm yanayım ona yanayi..
Kizzz olurmu öyle olsa ben yaparmıydımm diyet demek sağlikli beslenmek demekk hamurdan karbonhidrattan ve tatlidan uzak durcaksınBende diyet yapmak istiyorum ama korkuyorum sütüm azalr diye
Teşekkürler bebeğimm işin sonunda bitmiş olcak bu 1 hafta içerisinde epey yorulcamOiyyy kolay gelsin joummm
Evett kuzumm jendim yapıyorum haftada 1 kilo veriyorumm sütümde gayet yerinde bol su tüketiyorum en çok yeşilsebze yulaf kuruyemisler yiyorum ama dengeli besleniyorum aralıkli oruç yapıyorumHisgeldin joucumm. Bende emziren anne online kampina girmeyi dusunuyorumm nasil gidiyo kilo verimin ne durumdaa. Kendinmi yapiyorsun
Öyle yapiyim ben deKizzz olurmu öyle olsa ben yaparmıydımm diyet demek sağlikli beslenmek demekk hamurdan karbonhidrattan ve tatlidan uzak durcaksın
Aralıklı oruç yeşil sebzeli yemekler smoothie yeşil sebzeden tuketebilirsin bol 3 litre su
Evett conneemmm 1hafta yoğun işlerim var karı koca kollarımızı sıvaladık başlıyoruz perşembe güne evi baştan sökmeyeee şuanlık dinleniyorumBaya is varmis senin basinda kolay gelsin caniim kilolar ne alemde ise yaradi mi diyet
Bide 6 da sonra birşey yemiyorum içiyorum sadece bestlakta içiyorum gayette kilo aldırmıyorÖyle yapiyim ben de
Ayy isin zor kolay gelsin sekerimEvett conneemmm 1hafta yoğun işlerim var karı koca kollarımızı sıvaladık başlıyoruz perşembe güne evi baştan sökmeyeee şuanlık dinleniyorum
Vallahaa hain işlere girdik anneme diyorum ben yohummm borçlar kitlendi diyo ben para yollarım çık gelAyy isin zor kolay gelsin sekerim
Gelin bohcasi icin mi nerede annenler uzak miVallahaa hain işlere girdik anneme diyorum ben yohummm borçlar kitlendi diyo ben para yollarım çık gel
Evett kuzum ben gurbetteyim busefer kardeşime getiriyolar bohçaGelin bohcasi icin mi nerede annenler uzak mi
Cok da uzak degilmis kiiiz ama iki bebeyle cok zor isEvett kuzum ben gurbetteyim busefer kardeşime getiriyolar bohça
Uzakta bebegimm ben çerkezköy annem tuzla