2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Benimki uyanık kaldığı sürede asla durmuyorki sürekli ya kucak istiyo ya mizmizlaniyor.klimada uyudugumuz için duşunu genelde gündüz almaya çalışıyorum uşutmesin diye.
Gündüz mü huysuzlanıyor gece mi ? Biraz gece gündüzü öğretmeye çalışın akşam bir rutini olsun kitap okuyorum ben anlamıyor ama onu yapınca uyuyacağını öğrenmesini umuyorum yani rutin yapmaya çalışın alışacak zamanla

Ya zaten küçük doğdu 1 kiloydu çocuk 4 ayda yaklaşık 4 kg oldu daha ne yapsın 50 gün entübe kaldı benden ayrıydı. E şimdi de evde eli kolu bacağı hiç durmuyor emiyor ama mama da veriyorum doyuyor zorlamak istemiyorum reflü olur diye aç olunca ağlıyor zaten. Doyduğu zaman da yemiyor. Valla böyle ağzını bükerek az kilo almış yaağ deyince dalasım geldi
Bizim hemsirede çok kilo almış dikkat et annesi dedi.bende napim diyete mi sokalim çocuğu dedim.bosver ağzı olan konuşuyor bizim toplumun bu kilo takintisini asla anlamiyorum
Yani sütün yağlı demek ki yaramış ne güzel aç mı bırakacaksın yazık günah el kadarlar

Kimse gormemiş beni püüü

Kizlar sizin bebekler gece kac defa uyaniyor? 12den once gece uykusuna gecmiyor bizimki. Gece de cok sık uyaniyor basim agriyor sabah yataktan kalkmak istemiyorum

Jocum bizimde yavastan cikmaya basladi konaklar. Yarin zeytinyagi uygulamasi yapacagkm bende. İnce bir tarak var onunla tarayacagim konak taragi ayrimi?
Konak tarağı bebek için ayrı ince tellilerden varsa oda olur başla başla enazından uzamadan bitirirsin

Ya aynen aç olunca ağlıyorlar illa bir şey yapıyoruz süt memnun etmiyorsa mama veriyoruz e keyfi yerindeyken zorla mama mı verelim tabi canım senin minik kuş çok çok iyi durumda maşallah 4 aylık gibi değerlendiremezler. Benim de dalasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…