- 15 Kasım 2023
- 1.704
- 2.398
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #23.261
Ahahahahaha evetttO pışşlar bi sure sonra oluyo sana PIIIŞŞŞŞŞ!!!
Gündüz mü huysuzlanıyor gece mi ? Biraz gece gündüzü öğretmeye çalışın akşam bir rutini olsun kitap okuyorum ben anlamıyor ama onu yapınca uyuyacağını öğrenmesini umuyorumBenimki uyanık kaldığı sürede asla durmuyorki sürekli ya kucak istiyo ya mizmizlaniyor.klimada uyudugumuz için duşunu genelde gündüz almaya çalışıyorum uşutmesin diye.
Ya zaten küçük doğdu 1 kiloydu çocuk 4 ayda yaklaşık 4 kg oldu daha ne yapsınYa bu dangalakça ağzına geleni söyleyenlere deli oluyorum.
Biz de aynı, cidden anlamıyorum mama desteği varsa günlük yeterli sayıda çişli bez varsa neden kilo almazlar ki. Maşallah boyu çok güzel uzamış kilo için yorum yapmak pek doğru gelmiyor artık çünkü bebek sağlıklıysa gelişimi iyiyse her şey normalse sırf az kilo aldı diye bakamadığın anlamına gelmez asla. Ben de çok kafama taktım takıyorum da ama bizim bebeklerimiz de böyledir belki. Demişsin ya bu ara mamayı daha fazla veriyorum, ben de geçen haftalarda arttırdım çok muazzam bir değişim olmadı ne yapayım ki ben dahasırf kilo alsın diye biberona alıştırıp memeden uzaklaştırmak da doğru gelmiyor
Yani sütün yağlı demek ki yaramış ne güzel aç mı bırakacaksın yazık günah el kadarlarBizim hemsirede çok kilo almış dikkat et annesi dedi.bende napim diyete mi sokalim çocuğu dedim.bosver ağzı olan konuşuyor bizim toplumun bu kilo takintisini asla anlamiyorum
Belki de yaa o basliklar da cok onemliymisOlsun ya elinin altında olması iyi yine lazım olurr. Ben de onu kiralayayım o zaman. Huni genişliği falan değişiyormuş kendimize uygun olanı almamız lazımmış da onu nerden bileceğiz bilmiyorum benimkinde 25 mm yazıyor lansinoh, o mu uymadı acaba
Bide elektrik süpürgeyle sakinleşiyorlarKriz anında memeyi de almazsa pilates topunda kulağına pışşşşşşşşş derken veriyorum sakinleşiyor deneyinnn
Kimse gormemiş beni püüüKızlarr bebelerinizde konak çiktımı kontrol edin habire ben hep kontrol ediyordum baktım çıkmaya başladı her akşam hakiki zeytinyağ pamukla konak olduğu yerleri sürüyorum yarım saat bekletip konak taragıyla tersten tarıyorum banyosunu ediyorum neseki çok çikmadan gitti birazı
Jocum bizimde yavastan cikmaya basladi konaklar. Yarin zeytinyagi uygulamasi yapacagkm bende. İnce bir tarak var onunla tarayacagim konak taragi ayrimi?Kimse gormemiş beni püüü
Konak tarağı bebek için ayrı ince tellilerden varsa oda olur başla başla enazından uzamadan bitirirsinJocum bizimde yavastan cikmaya basladi konaklar. Yarin zeytinyagi uygulamasi yapacagkm bende. İnce bir tarak var onunla tarayacagim konak taragi ayrimi?
Ya aynen aç olunca ağlıyorlar illa bir şey yapıyoruz süt memnun etmiyorsa mama veriyoruz e keyfi yerindeyken zorla mama mı verelimYa zaten küçük doğdu 1 kiloydu çocuk 4 ayda yaklaşık 4 kg oldu daha ne yapsın50 gün entübe kaldı benden ayrıydı. E şimdi de evde eli kolu bacağı hiç durmuyor emiyor ama mama da veriyorum doyuyor zorlamak istemiyorum reflü olur diye aç olunca ağlıyor zaten. Doyduğu zaman da yemiyor. Valla böyle ağzını bükerek az kilo almış yaağ deyince dalasım geldi
Yani sütün yağlı demek ki yaramış ne güzel aç mı bırakacaksın yazık günah el kadarlar
Aaa ben de onu soracaktım nasıl anlayacağız başladığını. Benimkinde beyaz kepek gibi şeyler var üç beş ama konak mı yoksa şampuanı mı güzel durulayamadım anlamadımKimse gormemiş beni püüü
Kepek gibi oluyo iste kuruluk varsa beyaz beyaz böyleAaa ben de onu soracaktım nasıl anlayacağız başladığını. Benimkinde beyaz kepek gibi şeyler var üç beş ama konak mı yoksa şampuanı mı güzel durulayamadım anlamadım
Ben spiral taktırcam hemen. Aslında kanamam bitti gitsem takarlar mı bilmiyorumKızlar merhaba korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz aranızda hormonlu spiral kullanan var mı daha öncesinden doktorum onu önerdi
Kepek sonra konak mı oluyo kızKepek gibi oluyo iste kuruluk varsa beyaz beyaz böyle
Kepek degilki kızz o soyulmuştur saçina yapışmıştır benim oglumada oluyo o benimkine kaş ortasına bile var kabuk gibiKepek sonra konak mı oluyo kız
Ama beyaz bu. Konak sarı olmuyor mu böyle tabaka gibi. Benim kızda da azıcık var da önlem alayım diye şey ettimKepek degilki kızz o soyulmuştur saçina yapışmıştır benim oglumada oluyo o
Oyle basliyor sonra sariya donup tabakaoluyorAma beyaz bu. Konak sarı olmuyor mu böyle tabaka gibi. Benim kızda da azıcık var da önlem alayım diye şey ettim
Anam zeytinyağı sürüp tarayacak mıyım başka ne yapmam lazımOyle basliyor sonra sariya donup tabakaoluyor
Yok illa sarı şart değill yoğun konakta sarı olur beyaz da oluyoAma beyaz bu. Konak sarı olmuyor mu böyle tabaka gibi. Benim kızda da azıcık var da önlem alayım diye şey ettim
Yani geç kalmadan bitiriverirsinOyle basliyor sonra sariya donup tabakaoluyor