- Konu Sahibi mesirmacunu
- #23.201
Bebekler ek gıdaya geçmeden kabız olmaz diyorlardı acaba neden öyle? Berna süt veriyorsan kendin kayısı falan yesen ? Mama veriyorsan mamayı değiştir derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallahh maşallahhCano hallettin gibi Allahın izniyle
Su an yatıyor canım eğer tekrar ağlarsa goturucem canım bi de kulak arkasında hafif şişlik fark ettim sabahtan beri kafayı yiyorumBernaa
Acile gitsen olmaz mı.
Sadece anne sütü alıyor canım önceden gayet güzel yapıyordu birden yapmamaya basladiBebekler ek gıdaya geçmeden kabız olmaz diyorlardı acaba neden öyle? Berna süt veriyorsan kendin kayısı falan yesen ? Mama veriyorsan mamayı değiştir derim
Su an yatıyor canım eğer tekrar ağlarsa goturucem canım bi de kulak arkasında hafif şişlik fark ettim sabahtan beri kafayı yiyorum
Sakin ol cano sakin ol. Birşey yoktur emin ol bak.Sadece anne sütü alıyor canım önceden gayet güzel yapıyordu birden yapmamaya basladi
Rezene çayı içiyor musun BernaSadece anne sütü alıyor canım önceden gayet güzel yapıyordu birden yapmamaya basladi
7-8'den sonra başlıyor genelde, haftada iki ya da üç gün 10-11'e kadar sürüyor. Doyuyor, oda sıcaklığı da sabit oluyor, klima kullanıyoruz artı termometre ile takip ediyoruz nemi sıcaklığı. Duş, masaj, gaz damlası, günlük hava aldırma, karın üstü geçirdiği vakit, yine ben de gazlı şeyler tüketmemeye çalışıyorum. Günlük kimyonlu, rezeneli, anasonlu çay tüketiyorum. Yani o günlerde de sıradışı olan bir durum yok, bir gün önce ya da sonra çok keyifliyken o gün bir anda çok sebepsiz sıkıntı yaşıyor. Bezi, parmağına bişey dolanması, pişiği vs her şeyi de kontrol etmeye çalışıyoruz. Doktor bağırsak olgunlaşması olduğunu bazı bebeklerin bu şekilde bu süreci daha zor geçirdiğini bu yüzden de 3 aya kadar bu şekilde sürebileceğini söyledi. Yorulmak falan değil de çocuğum öyle çok ağlayınca canım çok sıkılıyorBelirli bir saati var mı gün boyu öyle mi ? Doyduğuna emin misin ya da çok sıcak olabilir mi ?
Sabah ilk iş acile gostericemSakin ol cano sakin ol. Birşey yoktur emin ol bak.
Ne güzel kız işte demekki sütün yarıyor Maşallah
İçiyorum canım bir hftadirRezene çayı içiyor musun Berna
Vardı gaz bu gün baya zorladı beniBerna belki de kilo alma dönemidir o zaman gerçekten yapmıyorlar benim kızım şu an kilo alma döneminde 4 günde bir falan yapıyor nerdeyse ve normal diyor doktoru da. Bebişin sıkıntısı gaz olabilir mi ıkınma falan var mı ?
Memeler terbiye olmuş, yani ihtiyaç kadar süt üretecek artık. Benim ki de öyle oldu. Eskiden çok dolup taş gibi olunca sağıyordum terbiye olmamıştı o yüzden. Sağmayıp bekletince terbiye oldu. Doysunlarda inşallah gerisi önemli değilBaktım yok eğer dişimizi sıkabilirsek bir ay sonra Türkiyedeyiz kısmetse. Ama bilmiyorum eskiden dolup şişen memelerim şimdi küçüldüler sanki ve hep yumuşaklar emmesi güzel şuan, yutkunmalarına dikkat ediyorum ama o tıkanıklıklar mahvetti düzenimizi
Kuzum o benimde oluyo sıcak banyo yapıyormusun dediğim hoşaftan yaptin mı mesela benimde dolmuyo oyle aman amann ama duş iyi geliyoBaktım yok eğer dişimizi sıkabilirsek bir ay sonra Türkiyedeyiz kısmetse. Ama bilmiyorum eskiden dolup şişen memelerim şimdi küçüldüler sanki ve hep yumuşaklar emmesi güzel şuan, yutkunmalarına dikkat ediyorum ama o tıkanıklıklar mahvetti düzenimizi
BernaaaSabah ilk iş acile gostericem
Benim bebek prematüre biliyorsun hastanede ve eve geldiği 15 gün hep çok gazlıydı. Ama sonra baktım ayaklarını çok oynatmaya başlayınca pırt pırt gazlar gitmeye başladı. Atak da olabilir ama zaten full düzenli stabil olmuyorlar umarım kolik değildir belki kaka günleri falan doktorun dediği gibi bağırsakları gelişmeye başladığı için oluyordur. Dışarı çıkarsan o ağlama krizleri zamanında iyi gelmez mi acaba7-8'den sonra başlıyor genelde, haftada iki ya da üç gün 10-11'e kadar sürüyor. Doyuyor, oda sıcaklığı da sabit oluyor, klima kullanıyoruz artı termometre ile takip ediyoruz nemi sıcaklığı. Duş, masaj, gaz damlası, günlük hava aldırma, karın üstü geçirdiği vakit, yine ben de gazlı şeyler tüketmemeye çalışıyorum. Günlük kimyonlu, rezeneli, anasonlu çay tüketiyorum. Yani o günlerde de sıradışı olan bir durum yok, bir gün önce ya da sonra çok keyifliyken o gün bir anda çok sebepsiz sıkıntı yaşıyor. Bezi, parmağına bişey dolanması, pişiği vs her şeyi de kontrol etmeye çalışıyoruz. Doktor bağırsak olgunlaşması olduğunu bazı bebeklerin bu şekilde bu süreci daha zor geçirdiğini bu yüzden de 3 aya kadar bu şekilde sürebileceğini söyledi. Yorulmak falan değil de çocuğum öyle çok ağlayınca canım çok sıkılıyor
Gittik canım kakasi için on gune kadar normal sonra fitille ver dedi kulak arkasındaki şişlik te olur bebeklerden dedi dis etleri şişmiş şaşırdım ya bu iki aylik bebek dis çıkartır miBernaaa
Naptın gittiniz mii
Bernaaa
Naptın gittiniz mii
Bernaaa
Naptın gittiniz mii
Fitil verirsin cano o zaman.Gittik canım kakasi için on gune kadar normal sonra fitille ver dedi kulak arkasındaki şişlik te olur bebeklerden dedi dis etleri şişmiş şaşırdım ya bu iki aylik bebek dis çıkartır mi
Sabah öğlen akşam gece şeklinde benim canım.Kizlar gaz damlalarini gun icindemi gece mi veriyosunuz?
Ah canim inşallah bir an önce duzelirlerFitil verirsin cano o zaman.
Erken çıkarabilir ama bu kadar erken olmaz merak etme
Benim kız dün akşam 3. Günün sonunda kakasını yaptı.