- Konu Sahibi mesirmacunu
- #23.161
Anladım canım bilmiyordum sağolKafalari genelde vucuduna gore daha sicak oluyormus bebeklerin. O yuzden dogru sonuc makattan olcum oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım bilmiyordum sağolKafalari genelde vucuduna gore daha sicak oluyormus bebeklerin. O yuzden dogru sonuc makattan olcum oluyor
Benimkini ayakta veyatta poposuna vurarak emdirmek imkansız bir çığlık atıyor kulağımın deliği yırtılıyorbenim ki de yapıyor, biberon almadığı halde.
ayakta gezerek ve sağa sola sallanarak emziriyorum , tuturmak için poposuna pat pat yaparak destekliyorum bazen
PınarrrTek zibin giydiriyorum ona ragmen boynu ensesi isilik oldu… gece dahi giydirmiyorum artik dun gece ustunu bile ortmedim cocugun ayaklari ates atiyordu…
BernaaAnladım canım bilmiyordum sağol
Gaz ilacı kullanıyor musun cano.Kolikle uğraşan anneler var mı?
Kızlar neler yapıyorsunuz Nasıl geçiyor günleriniz
Hep pamuklu giydiriyorum emzirirken koluma degen tarafi kan terliyor cocugun ya da kucakta uyumak istiyor cok terliyor her gun dusa sokuyor musun senPınarrr
Benim kızımdada oldu az birşey pamuklu kıyafetler giydir hep.
Bizde de ayni sey oldu. Kolumla temas eden yere bir mendil koyuyorum. Ve kesinlikle her gun banyo yaptiriyorum. Tek bir zibinla (kolsuz) tum gunu gecirip aksam kisa kollu zibinla ustunu bile ortmeden yatiriyorum. (Havalar fazla sicak onlara da yazik bence usur diye ekstra giydirirsek durum zorlasiyor, huysuzlasiyorlar )Hep pamuklu giydiriyorum emzirirken koluma degen tarafi kan terliyor cocugun ya da kucakta uyumak istiyor cok terliyor her gun dusa sokuyor musun sen
Ben hemen hemen her gün duşa sokuyorum canım. Ama dediğin gibi kucakta oldukları zaman benim kızında yüzü felan isilik oluyor çünkü ten tene temas oluyor ya terliyorlar.Hep pamuklu giydiriyorum emzirirken koluma degen tarafi kan terliyor cocugun ya da kucakta uyumak istiyor cok terliyor her gun dusa sokuyor musun sen
Hala yapmiyor elif bende ne yapacağımı şaşırdım 3 gün sonra çocuk doktoruna goturucem mecbur 5 gündür yine kaka yokBernaa
Bebeğin kakasını yapmıyordu dimi senin yanlış hatırlamıyorsam naptınız o durumu çözebildiniz mi. Benim kızda 2 gündür kakasını yapmıyor ne yapmam gerek.
Sadece beni emerken günde 2-3 kere azda olsa yapıyordu meme reddi yaptığı için mama alıyor yapmadı o yüzden.
Valla bende yapmazsa götürcem doktoraHala yapmiyor elif bende ne yapacağımı şaşırdım 3 gün sonra çocuk doktoruna goturucem mecbur 5 gündür yine kaka yok
Atlet ve kısa kollu zıbın giydiriyorum.altina tayt falan bile giydirmiyorum.tabi benim yaşadığım yer çok sıcakKızlar klimalı yerde olmayanlar ne giydiriyorsunuz bebeğinize, boynu pişik olmuş kızımın, ince takım vardı üzerinde. Tek zıbınla da üşür gibi geliyor
Klimalı yerde kısa kollu zıbın ve çorapsız alt giydiriyorum. Klima olmayınca sadece kısa kollu ya da kolsuz zıbın. İkisinde de üstünde örtü yok. O buz gibi oluyor dediğiniz terlediği için oluyordur hasta edersiniz giydirmeyin pişik olmuş zaten. Her gün de yıkayın pişik önleyici kreminizi boynuna da sürebilirsiniz. Pişik bebeklere çok ağrı veriyormuş aman diyeyim. Üşürse göğsü ve sırtı soğuk olur eli ayağı durmuyor ki kan az gittiği için de soğuk olabilirKızlar klimalı yerde olmayanlar ne giydiriyorsunuz bebeğinize, boynu pişik olmuş kızımın, ince takım vardı üzerinde. Tek zıbınla da üşür gibi geliyor
Allah yardımcın olsun başta çok gaz sancısı çekti kızım hiç durmadan ağlıyordu. Kolikle gaz çok karıştırılıyor emin misin kolik olduğunaKolikle uğraşan anneler var mı?
Kızlar neler yapıyorsunuz Nasıl geçiyor günleriniz
Kullanıyoruz. Çok işe yaramıyor. Beni emiyorGaz ilacı kullanıyor musun cano.
Seni mi emiyor yoksa mamamı kullanıyorsun acaba.
Kakasını yeni yapmış olsa bile rahatlayıp susma olmuyor. Ve en sonunda gaz yapıp rahatlama vs yaşamadan uyuyor. Hiç durmadan ağlıyor gerçekten bazen bir huzursuzluk geliyor ve asla gitmiyorAllah yardımcın olsun başta çok gaz sancısı çekti kızım hiç durmadan ağlıyordu. Kolikle gaz çok karıştırılıyor emin misin kolik olduğuna
Belirli bir saati var mı gün boyu öyle mi ? Doyduğuna emin misin ya da çok sıcak olabilir mi ?Kakasını yeni yapmış olsa bile rahatlayıp susma olmuyor. Ve en sonunda gaz yapıp rahatlama vs yaşamadan uyuyor. Hiç durmadan ağlıyor gerçekten bazen bir huzursuzluk geliyor ve asla gitmiyor
Ben 5 gün önce verdim neredeyse 10 gundu yapmamıştıValla bende yapmazsa götürcem doktora
Arkadaşımla konuştum oğlu 8 gün yapmamış doktor 10 günü geçerse getir demiş sonra işte fitil vermişler fitili verince bir güzel yapmış. Sen hiç fitil verdin mi.
Doktora götürebilirsin bence berna hem için rahat eder.Ben 5 gün önce verdim neredeyse 10 gundu yapmamıştı
Klima bende yok sadece kolsuz zıbınla duruyor pişik kızımda da olmuştu günde 2-3 kere ılık suyla banyo yaptırdım ve sadece bezle yatırdım. İsiliğe çok ince şekilde krem sürebilirsiniz demişti doktor kalın tabaka olmayacak. Bendeki krem mustelanın stelatopiası.Kızlar klimalı yerde olmayanlar ne giydiriyorsunuz bebeğinize, boynu pişik olmuş kızımın, ince takım vardı üzerinde. Tek zıbınla da üşür gibi geliyor