- 17 Eylül 2013
- 519
- 446
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #23.221
Habgisini kullaniyorsun canim? Benim aldigim gunde 1kez 20damla seklinde onerildi deSabah öğlen akşam gece şeklinde benim canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Habgisini kullaniyorsun canim? Benim aldigim gunde 1kez 20damla seklinde onerildi deSabah öğlen akşam gece şeklinde benim canım.
Metsille maflor kullaniyoruz biz metsil gunde uc 10 damla maflor gunde bir 5 damlaKizlar gaz damlalarini gun icindemi gece mi veriyosunuz?
Metsil diye bir gaz ilacı canım.Habgisini kullaniyorsun canim? Benim aldigim gunde 1kez 20damla seklinde onerildi de
Anladim canim ben bugun vermeyi unuttum bakalim gecemiz nasil gececekMetsille maflor kullaniyoruz biz metsil gunde uc 10 damla maflor gunde bir 5 damla
Çok ağlıyor bebek arabasında da pek durmak istemiyor ama birkaç sefer daha deneyeceğim. Maşallah maşallah senin bebeğin tam bir savaşçı Çok çok güzel günleri olsun inşallah İlk göz ağrımız o bizimBenim bebek prematüre biliyorsun hastanede ve eve geldiği 15 gün hep çok gazlıydı. Ama sonra baktım ayaklarını çok oynatmaya başlayınca pırt pırt gazlar gitmeye başladı. Atak da olabilir ama zaten full düzenli stabil olmuyorlar umarım kolik değildir belki kaka günleri falan doktorun dediği gibi bağırsakları gelişmeye başladığı için oluyordur. Dışarı çıkarsan o ağlama krizleri zamanında iyi gelmez mi acaba
CanımKızlar geceleri beslerken çok zorlanıyorum gerçekten asla uyanmıyor uyurken yesin diyorum ağzıyla itip duruyor, sarılık değeri falan da gayet iyi şaştım kaldım yani resmen direniyorum yesin diye, böyle olan var mı?
Aaaa valla çok sevinirim inşallah öyle olmuştur bu aralar sütüm azaldı diye panik yapmaya sebep arıyor gibiyimMemeler terbiye olmuş, yani ihtiyaç kadar süt üretecek artık. Benim ki de öyle oldu. Eskiden çok dolup taş gibi olunca sağıyordum terbiye olmamıştı o yüzden. Sağmayıp bekletince terbiye oldu. Doysunlarda inşallah gerisi önemli değil
Yapıyorum ama inan fayda etmiyor sanırım benim bıdık silikon uçla sütü güzel boşaltamadığı için içerde kalan süt sertleşiyor ya da süt çok yağlı sökülmesi zor bilmiyorum ki ama Pınar’ın söylediği takviyeden alıyorum sadece eskiden kalandan biraz sertlik var, yeni hiç olmadıı çok şükürKuzum o benimde oluyo sıcak banyo yapıyormusun dediğim hoşaftan yaptin mı mesela benimde dolmuyo oyle aman amann ama duş iyi geliyo
Oyyy alışana kadar azcık öyle gider bizim de yalnız ilk günümüz bakalım neler olacak pazar günü kırkımız çıktı bizim de eli yüzü tombikleşmeye başladı, bizi gözüyle takip ediyor tanıyıp gülüyor falan böyle tam yemelik oldu zor tutuyorum kendimi sizin nasıl durumlar ikiniz de iyi misinizzKızlar napyosunuz nasılsınız herkes iyi mi bebisler nasıl ben ennemdeydim 1. Ayimizda evimize geldik 3 gün oldu biraz zorlanıyorum gibi
Olabilirrr silikonu ya bi çıkar yavv sık dişiniYapıyorum ama inan fayda etmiyor sanırım benim bıdık silikon uçla sütü güzel boşaltamadığı için içerde kalan süt sertleşiyor ya da süt çok yağlı sökülmesi zor bilmiyorum ki ama Pınar’ın söylediği takviyeden alıyorum sadece eskiden kalandan biraz sertlik var, yeni hiç olmadıı çok şükür
Kız bana kalsa çoktan çıkarıcam kıyameti koparıyor almıyor boş memeyi. Zaten ondan vazgeçirebilsem her şey düzelicekOlabilirrr silikonu ya bi çıkar yavv sık dişini
Benim de aynı ya geçen 3ten 4e kadar uyandırmaya uğraştım en son vazgeçip sağmaya karar verdim 30ml süt çıkacak diye uğraşırken saat 5 oldu zaten kendisi uyandı sağdığım sütü verdim biraz da emzirdim altını değiştirdim falan filan saat 6 oldu olan benim uykuma oldu şimdi uyanmıyorsa zorlamıyorum valla naparsam yapayım uyumak istiyorsa uyuyorKızlar geceleri beslerken çok zorlanıyorum gerçekten asla uyanmıyor uyurken yesin diyorum ağzıyla itip duruyor, sarılık değeri falan da gayet iyi şaştım kaldım yani resmen direniyorum yesin diye, böyle olan var mı?
Canım neden bilmiyorum ama akşamları gaz çıkarmada daha çok zorlanıyorlarmış diye okumuştum. Bizimki de bir ara hergün aynı saatte krize girerdi biz yatınca o ağlamaya başlardı ama geçti şimdi çok nadir oluyor. Geçer merak etme herkeste bir dönem oluyor benceKızlar benim bebiş gün boyu çok iyi sütünü içip uyur arada kucak falan ister ama normal şekilde.ne zamanki gece 9 olur uyutana kadar mahveder beni.o uykuya geçme sürecinde çok huysuzlaniyor sebebini hala bulamadim.gaz desek değil çünkü gün içinde gayet keyfi yerinde sadece gece uyuyacagi zaman huysuzlaniyor.
Gece uykusu gündüz uykusu gayet güzel ama uyku öncesi bı savas veriyoruzCanım neden bilmiyorum ama akşamları gaz çıkarmada daha çok zorlanıyorlarmış diye okumuştum. Bizimki de bir ara hergün aynı saatte krize girerdi biz yatınca o ağlamaya başlardı ama geçti şimdi çok nadir oluyor. Geçer merak etme herkeste bir dönem oluyor bence
Ben bunu akşam 6 dan sonra uyutmamayla çözebildim. Çünkü benim kız 6 da uyuyor 7 buçukta uyanıyordu sonra 11 12 ye doğru uyuyordu. Şimdi 16.30-18.00 arası uyuyor sonra dönenceler oyun kartları gezdirme konuşma derken 20.30 a kadar uyutmuyorum duş aldırıyorum ve sonra bayılıyor. İstersen birkaç gün dene. İlk günler huysuzluk etti ama sonra dışarda duş saati kaçsa bile uyudu 21.00 gibiKızlar benim bebiş gün boyu çok iyi sütünü içip uyur arada kucak falan ister ama normal şekilde.ne zamanki gece 9 olur uyutana kadar mahveder beni.o uykuya geçme sürecinde çok huysuzlaniyor sebebini hala bulamadim.gaz desek değil çünkü gün içinde gayet keyfi yerinde sadece gece uyuyacagi zaman huysuzlaniyor.