- Konu Sahibi mesirmacunu
- #22.921
Kizlar bebegininiz nasil uyutuyorsunuz guya yenidogan hep uyur derlerdi bizimki uykuya saatlerce direniyor hep memede durmak istiyor ayirinca uyaniyor emzik tutmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evden bile çıkmıyorum, stroy lerim hep sesine aldımKızlar ben çok bunaldım ya instagrama bakınca herkes bir yerde tatilde gezmede görmek beni yıpratıyor ne yapıyorsunuz siz gidebildiniz mi tatile falan bebekle ?
Parka falan dami cikmiyon bn bugün de iki buçuk saat kaldik ağladı huysuz lasti hemen döndükKızlar ben çok bunaldım ya instagrama bakınca herkes bir yerde tatilde gezmede görmek beni yıpratıyor ne yapıyorsunuz siz gidebildiniz mi tatile falan bebekle ?
Emziryom gazini çıkaryom sonra iki daka daha emziryom dalıp yatağına koyuyorum öle yapmiyinca gazi cikinca uyaniyoKizlar bebegininiz nasil uyutuyorsunuz guya yenidogan hep uyur derlerdi bizimki uykuya saatlerce direniyor hep memede durmak istiyor ayirinca uyaniyor emzik tutmuyor
Protein seyler tüektiyormusun acaba kuzum sütün kalitesi düşmüş olabilirr banada bazen yapıyor hatta kurudut kurukayısı kuru incir hoşafı yapıp içiyorum bazende gece ksynatiyorum ılıyınca bi bardak içiyorum yenidoğan lar evet uyur ama her bebeğe göre değişiyorKizlar bebegininiz nasil uyutuyorsunuz guya yenidogan hep uyur derlerdi bizimki uykuya saatlerce direniyor hep memede durmak istiyor ayirinca uyaniyor emzik tutmuyor
Ne gibi şeyler acabaa jouuu hoşaf demeProtein seyler tüektiyormusun acaba kuzum sütün kalitesi düşmüş olabilirr banada bazen yapıyor hatta kurudut kurukayısı kuru incir hoşafı yapıp içiyorum bazende gece ksynatiyorum ılıyınca bi bardak içiyorum yenidoğan lar evet uyur ama her bebeğe göre değişiyor
Hahahahaha hoşaf kız dedim yaaaNe gibi şeyler acabaa jouuu hoşaf deme
Benim sütüm azalıyor gibi mama takviyesi yapıyorum.
Ay valla bizde yaptık içtimde bir değişiklik olmadı. Ayarım bozuk heralde benim. Bebek dediğin memeye yapışır benimkide yapışıyordu ama bu iki gündür aşırı zor tutuyor.Hahahahaha hoşaf kız dedim yaaa
Kurudut kuru kayısı ve kuruincir beraber suda kaynat süz iç
Bunun içinde hem damlalık hem sprey başlık vardı. Bizim doktor 3 damla sabahları ver dedi
Bende aynı durumdayım 2 gundurKızlarrr
Benim kız iki gündür göğüslerimi emmek istemiyor. Resmen başa döndük gibi bir anda huy değiştirdi gibi karnı aç ağlıyor ama emmiyor. Hem emzirip hem mama veriyorum mamaya yapışıyor göğsümü istemiyor. Bir fikriniz var mı.
Aynısını yaşadım , ayakta gezerek emziriyorum hafif sallayarak, sağa sola dönerek.Kızlarrr
Benim kız iki gündür göğüslerimi emmek istemiyor. Resmen başa döndük gibi bir anda huy değiştirdi gibi karnı aç ağlıyor ama emmiyor. Hem emzirip hem mama veriyorum mamaya yapışıyor göğsümü istemiyor. Bir fikriniz var mı.
Ya eşim çok küçük rahat olmaz diyor sürekli.Hiç sorma Gördüğüm 2 storynin 1 i değil neredeyse 2 si tatile gidenler ben sitenin havuzuna indim 1 kere o bile çok iyi geldi Eylül ayı içinde Otel tatili yada yurt dışı planlıyorum
Evden çıkıyorum da sahile falan gidip dönüyoruz bir iki saat. Ne biliyim herkes havuz deniz kum güneş biz gazı çıksın diye kendimizi parçaladıkBen evden bile çıkmıyorum, stroy lerim hep sesine aldım
Parka falan dami cikmiyon bn bugün de iki buçuk saat kaldik ağladı huysuz lasti hemen döndük
Ben suan tatildeyim kizlar villa tarzi cok rahat ettim. 40imizi burada ucurduk iyi de geldi. İlk oglumdada 2aylikken gitmistik simdi daha kucuk olduklari icin bol bol uyuyorlar dedim ki 1yasindan once (kosturmalar baslamadan) son sakin tatilimizi yapalimYa eşim çok küçük rahat olmaz diyor sürekli.
Evden çıkıyorum da sahile falan gidip dönüyoruz bir iki saat. Ne biliyim herkes havuz deniz kum güneş biz gazı çıksın diye kendimizi parçaladık
1 aylıkken yaptırdm ilk gün çok zor oldu ama ikinci gün hemen toparladıMerhaba Hallo, ay çok iyi yapmışsınız. Bizim doktor da hemen yapmamızı önerdi. Benim bebiş 23 günlük. Siz kaç günlükken yaptırdınız ve iyileşme süreci nasıl oluyor
Maşallah tamamen iyileşmesi ne kadar sürecekmiş. Bide bizim doktor suda 10 dk oturtma yapmamız gerektiğini söylemişti. Siz ne yaptınız1 aylıkken yaptırdm ilk gün çok zor oldu ama ikinci gün hemen toparladı
BernaaBende aynı durumdayım 2 gundur
Ya biz hiç villa kiralamadık. Hangi taraftasınız biraz bilgi verebilir misiniz sanırım artık çocukla anca öyle yerlere giderizBen suan tatildeyim kizlar villa tarzi cok rahat ettim. 40imizi burada ucurduk iyi de geldi. İlk oglumdada 2aylikken gitmistik simdi daha kucuk olduklari icin bol bol uyuyorlar dedim ki 1yasindan once (kosturmalar baslamadan) son sakin tatilimizi yapalim
Demekki sütün su gibi grliyor doymuyodur benimkide gecen oyle yaptı yapıştı bırakmadı ama doymadidaAy valla bizde yaptık içtimde bir değişiklik olmadı. Ayarım bozuk heralde benim. Bebek dediğin memeye yapışır benimkide yapışıyordu ama bu iki gündür aşırı zor tutuyor.
GÖgsünde sıcak duş aldırBernaa
Dünde bugünde ben sütümü sağıp verdim sen napıyorsun. Süt dediğimde tek göğüsten 60 cc zor çıktı.