- Konu Sahibi mesirmacunu
- #22.861
Yok symbiosis verdi doktor bizeProbiyptik biogaia mı.
Harveys Tem bende alıyım işe yarıyorsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok symbiosis verdi doktor bizeProbiyptik biogaia mı.
Harveys Tem bende alıyım işe yarıyorsa
Annesi üzülme kendini toparla sütün olsun. 83 gün yoğun bakımda kalan bi kızım var hiç korkma çok güçlüler :) Doğum yorgunluğunu atmaya yoğunlaş bebiş gelene kadarMaalesef bebeğim yoğun bakımda çişini yapmıyor. Birazda sarılığı var
Yaaa kıyamam çok geçmiş olsun Allah'ım şifa versin canım biran önce sağlığınıza kavuşup evinize dönersiniz inşallahMaalesef bebeğim yoğun bakımda çişini yapmıyor. Birazda sarılığı var
Ne güzel söyledin beste cidden çok doğruAnnesi üzülme kendini toparla sütün olsun. 83 gün yoğun bakımda kalan bi kızım var hiç korkma çok güçlüler :) Doğum yorgunluğunu atmaya yoğunlaş bebiş gelene kadar
Hiç planlamadım biraz zaman geçsin bakalım daAaa valla rahatladım biliyor musun, inşallah operasyona gerek kalmadan hallederiz sen ne zaman gideceksinn
Oyyy yerim onları ben alıştılar mı birbirlerine kolay gelsin kuşumEh askomm yaa 2 bebeyle ugraşmak zor şimdi kızıma kahvaltı ettim yedirdim oğlum pusede koymustum uyumuş gitmis
Ben 40tan sonra kontrole gittiğimde sorucam bi şey derse yazarım sanaaHiç planlamadım biraz zaman geçsin bakalım da
O da gelip geçecek canını sıkma hiç sarılık hepimizde oldu. Diğer tüm sorunlar için de olabileceği en iyi yerde şuan. Ennn kısa zamanda sağlıkla kavuşun inşallahhMaalesef bebeğim yoğun bakımda çişini yapmıyor. Birazda sarılığı var
Ilkgünden beri iyi kızım çok sükür çok seviyo kardeşiniOyyy yerim onları ben alıştılar mı birbirlerine kolay gelsin kuşum
Nemli Sıcak kompres yap kuşum yada sıcak duş öneriliyor genelde bende oyle ederdim çok dolardı itemeden boşaltmaya çalişırdım banyoda başka türlü napayim olmuydu kızımdada boyle sen gibi doluyodiKızlar ya dün dışarı çıkalım dedik çıkmadan emziremedim mama verdik dışarda da birkaç saat geçti. Eve gelene kadar memelerim taş oldu ne yaptıysam yumuşatamadım. O kadar ağrıyor ki dayanılacak gibi değil. Bir de sağ tarafta kocaman süt incisi çıktı… emzirme maceramın sonuna gelmiş gibi hissediyorum ne yapacağım
Kısa zaman önce mastit olduğum için biliyorum canım, ağrıyan ve sertleşen memeye soğuk kompres yapmalısın ki kanallar daralsın, dolmaya devam etmesin ve bu arada bol bol da emzirmelisin. Sıcak kompres yaparsan sütü arttırırsın daha çok ağrıya ve mastite sebep olursun.Kızlar ya dün dışarı çıkalım dedik çıkmadan emziremedim mama verdik dışarda da birkaç saat geçti. Eve gelene kadar memelerim taş oldu ne yaptıysam yumuşatamadım. O kadar ağrıyor ki dayanılacak gibi değil. Bir de sağ tarafta kocaman süt incisi çıktı… emzirme maceramın sonuna gelmiş gibi hissediyorum ne yapacağım
Ben sıcak ederdim geçerdi agrı internete oyle yazıyor mastit içinde geçerli süt artırıyor evet ondan duş alırım ben geceKısa zaman önce mastit olduğum için biliyorum canım, ağrıyan ve sertleşen memeye soğuk kompres yapmalısın ki kanallar daralsın, dolmaya devam etmesin ve bu arada bol bol da emzirmelisin. Sıcak kompres yaparsan sütü arttırırsın daha çok ağrıya ve mastite sebep olursun.
Siniye kadar kanamaması lazımdıKızlar bebisimin göbeği 4. Gün düstü bugün 12 günlük sabah bezini degisirken bisi yoktu ama simdi baktım kanamıs. Temiz pamuklu mendille sildim taze gibi görünüyor ne yapmalıyım. Dün yıkadım aceba kuruyan yer mi yumuşadı. Yarına kadar gecer mi bilmem ona göre sabah götürecegiö
Vallahi anlamadım ya kızda bı sorun yok irin falan da akmadı takip edıcemSiniye kadar kanamaması lazımdı
Aa niye sonuna gelesin daha yeni basladik. Pompan yok mu sagsaydin hemen disardayim diye emzirmemezlik yapma her yerde emzir kuzum bir kere ben de ayni seyi yasamistim hastanede yatarken ememiyordu her seyin bir cozumu varrr pes etmeKızlar ya dün dışarı çıkalım dedik çıkmadan emziremedim mama verdik dışarda da birkaç saat geçti. Eve gelene kadar memelerim taş oldu ne yaptıysam yumuşatamadım. O kadar ağrıyor ki dayanılacak gibi değil. Bir de sağ tarafta kocaman süt incisi çıktı… emzirme maceramın sonuna gelmiş gibi hissediyorum ne yapacağım