- 22 Aralık 2012
- 1.580
- 2.427
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #22.361
Jou oceandan memnun musun canımAyyy gözunaydınnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jou oceandan memnun musun canımAyyy gözunaydınnnnn
Açılma hemen olmuş maşallah. Çok mu hareketliydiniz de hamileyken?Kızlar hepınıze tesekkurlerrrr
Suyum geldıkten sonra sancılarım bırden geldı 7 dk 1 vurmaya basladı. hazırlandım esım annemı aldı geldı hastane 20 dk yolu var vardığımızda saat 8 di gelınce acıklık 8 cmdi. 8 40 gibi doguma girdim 9 da dogdu. Eli yuzundeydı o yuzden kafası bıraz zor cıktı neyse kı saglıklıyız ıkımızde. ara ara sancı gıbı kasıklarıma vuruyor onun dısında iyiyiz. Ön süt gelıyor sıktıkça bakalım surec nasıl ilerleyecek Maraton basladı
Memnunum kuzum kızımdada ondan kullandım çok şükür d vitamini cok iyiJou oceandan memnun musun canım
Biraz bakayım ona da genel olarak nasıl kullananlar öyle alayımKızlar ocean dan memnunmus canım ben de onu alıcam bugün monoviti bıraktım cok sıkıstırıyor cocugu
Aynen kuzu başka birşey kullanıyor mu ki d vitamini dedi Dr sadece D3 herhaldeOcean dan bebişim d3 ü soruyosun dimi
Maşallah ya ne güzel su gibi geçmiş hayırla sağlıklı büyüt bebeğini canım Rabbim hayırlı evlat etsin ne güzel ya 7 dakika da bir geliyor 8 cm açılma valla süpermiş benim 3-4 dk da gelen sancilarda 2 cm açılmam vardı ve yaklaşık 5-6 saat öyle çektim sadece açılmayacak diye çok korktum neyse ki kucağımıza aldık bin şükür hadi bakalım maratonun hayırlı olsunKızlar hepınıze tesekkurlerrrr
Suyum geldıkten sonra sancılarım bırden geldı 7 dk 1 vurmaya basladı. hazırlandım esım annemı aldı geldı hastane 20 dk yolu var vardığımızda saat 8 di gelınce acıklık 8 cmdi. 8 40 gibi doguma girdim 9 da dogdu. Eli yuzundeydı o yuzden kafası bıraz zor cıktı neyse kı saglıklıyız ıkımızde. ara ara sancı gıbı kasıklarıma vuruyor onun dısında iyiyiz. Ön süt gelıyor sıktıkça bakalım surec nasıl ilerleyecek Maraton basladı
Bende aynı şeye şaşırdım seda bide ilk doğum mu acebaAçılma hemen olmuş maşallah. Çok mu hareketliydiniz de hamileyken?
Kızım uyuyana kadar herkese dua ediyorum nerdeyse Kur'an'ı hatim edicem.dayanmaliyiz dayanmak zorundayız,bugünler de geçecek inşallah.Kızlar benim bebeğim kolik sanırım bikac gündür aynı saatte aglama krizine giriyor ne yaparsam yapayım durmuyor kucagımda da sakinlesmiyor kıpkırmızı oluyor aglamaktan cok zor gerçekten bana dua edin cok üzülüyorum bi şey gelmeyince elimden
Oda olabilir bir yeri mu ağrıyor falan diye düşündüm ama emiyor emerken iyi sıkıntı yok yerine koyup 10 dk geçince basıyor ağlamayı bak gündüz uyudu gece uyku yokCanım bizim de öyle oluyor bazen çok güzel uyuyor bazen emerken resmen kavga ediyor bana ayakları ile vuruyor öyle zamanlarda kaldırıyorum gazı varsa çıkarıyorum kucağımda sakinleştiriyorum baya bir süre geçince kendi kendi dalıyor ama çok zorluyor beni. Çoğunlukla uzun süre uyanık kalınca oluyor bende uykusuzluktan yapıyor tam dalamadığı için bilemiyorum
Benim birkacgundur böyle bir türlü uyumaya dalmiyorYa kızlar bugün selim kuşum hiç uyumadi 15-20 dk ya bı en fazla yarım saate bir sürekli uyandı ağladı emzirdim yatırdım yine aynı sabahladik bugun siz de de oluyor mu böyle zamanlar
Evet odur muhtemelen ocean allAynen kuzu başka birşey kullanıyor mu ki d vitamini dedi Dr sadece D3 herhalde
Bi kızım var onun pesındeydım sadeceAçılma hemen olmuş maşallah. Çok mu hareketliydiniz de hamileyken?
İlk kızımda geceden berı cekıyordum ıkıncıler kolaymıssMaşallah ya ne güzel su gibi geçmiş hayırla sağlıklı büyüt bebeğini canım Rabbim hayırlı evlat etsin ne güzel ya 7 dakika da bir geliyor 8 cm açılma valla süpermiş benim 3-4 dk da gelen sancilarda 2 cm açılmam vardı ve yaklaşık 5-6 saat öyle çektim sadece açılmayacak diye çok korktum neyse ki kucağımıza aldık bin şükür hadi bakalım maratonun hayırlı olsun
Demek ki bu normal canlarBenim birkacgundur böyle bir türlü uyumaya dalmiyor
Aayy süper ondan hele tamam ikinciyi düşünme sebebim oldun summercimİlk kızımda geceden berı cekıyordum ıkıncıler kolaymıss
MoniiKızlar benim bebeğim kolik sanırım bikac gündür aynı saatte aglama krizine giriyor ne yaparsam yapayım durmuyor kucagımda da sakinlesmiyor kıpkırmızı oluyor aglamaktan cok zor gerçekten bana dua edin cok üzülüyorum bi şey gelmeyince elimden
Aaa gaz için fitildemi varMonii
Bugün aynı şeyi ben yaşadım. Akşama kadar ağladı sesi kısıldı artık annem işten gelince fitil verdik bir rahat gaz çıkardı şimdi 1-2 saattir uyuyor.
Masallah ne guzel sutun geliyor ilk birkac gun emzirdikce benim de kasiklarimda agri olurdu. Normal bir durum merak etme sonra geciyor.Kızlar ön süt geldi veriyorum emzirme danışmanı da geldi emzirdikçe gelecegini söyledi sıktıkça geliyor ancak çok az daha ön sütteyiz doktorlar henüz mamaya yanısmadı ayrıca adet sancısının bi tık ustunu cekiyorum ara ara ciddi derecede vuruyor. İlk kızımda olmamıstı bunda afalladım agrı kesici verdiler parol ama tekrarı 8 saat sonra dedi var mı basına gelen