- 18 Mart 2023
- 2.173
- 1.350
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #22.261
MoniiBestlak damla al canım baya süt yapıyor ve icmiyorsan bol su ic
Bende bestlak kullanıyorum sen ne ile kullanıyorsun onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MoniiBestlak damla al canım baya süt yapıyor ve icmiyorsan bol su ic
Soğuk şeyler tüketiyorsanız karnı ağrıyor olabilir mi?Kızlar selam,
Kızım 23 günlük oldu. Biz gaz sorunu yaşıyoruz galiba. Bazen ayakları çok kasılıyor ve ona ciddi ağlamalar eşlik ediyor. Memedeyken bile ayakları kasılıp çığlık çığlığa ağlamaya başladığı oluyor. Masaj, banyo, çeşitli hareketler bir sürü tuşa basıyoruz ama o zamanlarda kendimi çok çaresiz hissediyorum. Önereceğiniz başka şeyler var mı?
Kaç günlük sizinki kuzum?Normalmis canim yuzu gecer de gozleri 1-2 ayi buluyormus. Bizimkinin de gozleri hala gecmedi. Yuzunde de hafif sarilik var hala
19 gunlukKaç günlük sizinki kuzum?
Yorumunu merak ediyorum yazar mısın biraz kullanıncaKizlar clinikid masaj yagi kullanan varmi bebislere? Gaza iyi geliyormus reklami cok cikiyordu siparis verdim az once
Bebeğin doyuyorsa sorun yok önemli olan çişli bez sayısı. Her bebek aynı değil hadi 90 iç diyemezsin ama ben yükseltmem gerektiğini şöyle anladım 90cc yaptım 70 içti 10 15 dk sonra yine teklif ettim bu sefer bitirdi. Her mamasını değil ama bazen 90 veriyorum o şekildeKızlar selam bebeğim 1 aylık oldu meme reddi yaşıyoruz o yüzden sağıp veriyorum ve mama veriyorum 1 öğün mama bir öğün meme şeklinde 60 cc veriyorum doktor bayramdan itibaren 90 a çıkarabilirsin demişti ama bebek en fazla 70 içiyor daha fazlasını almıyor siz kaç cc içiyorsunuz bir öğünde acaba
Gaz için damla alabilirsin işe yarıyor biz Harvey’s olanı almıştık bence rahatlatıyor tamamen bitmiyor ama o çığlıklar yok en azından. Bi de besleme ortasında gaz çıkarıp devam etmek çok iyi geliyor önemli olan gazın bağırsağa gitmemesiKızlar selam,
Kızım 23 günlük oldu. Biz gaz sorunu yaşıyoruz galiba. Bazen ayakları çok kasılıyor ve ona ciddi ağlamalar eşlik ediyor. Memedeyken bile ayakları kasılıp çığlık çığlığa ağlamaya başladığı oluyor. Masaj, banyo, çeşitli hareketler bir sürü tuşa basıyoruz ama o zamanlarda kendimi çok çaresiz hissediyorum. Önereceğiniz başka şeyler var mı?
Suya katıyorum canımMonii
Bende bestlak kullanıyorum sen ne ile kullanıyorsun onu
bebeğim 90 cc içiyor 25 günlükKızlar selam bebeğim 1 aylık oldu meme reddi yaşıyoruz o yüzden sağıp veriyorum ve mama veriyorum 1 öğün mama bir öğün meme şeklinde 60 cc veriyorum doktor bayramdan itibaren 90 a çıkarabilirsin demişti ama bebek en fazla 70 içiyor daha fazlasını almıyor siz kaç cc içiyorsunuz bir öğünde acaba
Benim ki 60 da yoruluyor almıyor biraz alsa gazını çıkarıp yatırdığımda illa ağzının kenarından çıkarıyorG
bebeğim 90 cc içiyor 25 günlük
Kaç günlük bebeğinizBenim ki 60 da yoruluyor almıyor biraz alsa gazını çıkarıp yatırdığımda illa ağzının kenarından çıkarıyor
Bize doktorumuz annenin yediği içtiği ile bebeğin gazı arasında bir ilişki yok dedi. Eğer sen Gaz yapacak şeyler yersen kendi bağırssklarından çıkarırsın, bebeğin zorlanmasının sebebi kendi Bğırsaklarının çok olgunlaşmamış olması ve laktozun sindiriminin zor olması dedi. O yüzden soğuk şeyler içiyorum.Soğuk şeyler tüketiyorsanız karnı ağrıyor olabilir mi?
Gaz için damlalara ben de bakayım canısı, çok sağolGaz için damla alabilirsin işe yarıyor biz Harvey’s olanı almıştık bence rahatlatıyor tamamen bitmiyor ama o çığlıklar yok en azından. Bi de besleme ortasında gaz çıkarıp devam etmek çok iyi geliyor önemli olan gazın bağırsağa gitmemesi
Teşekkür ederim, deneyeceğimAcı elma yağı alabilirsiniz aktardan ayak tabanına masaj yapın çorap giydirin , bir kaç saat sonra karın bölgesine masaj yapın çok iyi geliyor
Bende öyle kullanıyorum canım tamamdır o zaman.Suya katıyorum canım
Valla bir süre ağlamadı, tekrar başladığında yine yaptık yine sustu ama sakinleşmişti. O ilk ağlaması o kadar kriz boyutundaydı ki sesi kısılmıştıSonra aglamadı mı hemen denicem agladıgında
Ortalığı yıkmasa da sürekli memede, memede değilse aranıyor ellerini fln ağzına sokuyor huysuzlanıyor, meme veriyorum üç gündür bir şey yememişçesine saldırıyor aynı şekilde biberon verdiysem aşırı hırsla içiyor.Evet canım olması gereken yumuşakmış, en az günlük 20 gr alması gerekiyormuş senin sınırda gibi o kadar üzülme gidince sor ztn ac olsa bence ortalıgı yıkar
Summerr oldun mu yoksa ucundan yakaladın mı haziran anneleriniiKızlar dogurmayan ben mi kaldım şimdi temmuz anneleri mi olacağım ben
Ben ozelden görüşmüyorum kuzum aklimseyyah biliyodur belkiJou kızz jouu mesirmacununa ulaştınız mı. Çok merak ediyorum onu.