2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Dün kontrole gittim bende kanama alanım vardı dışa hic vurmayan,lekelenmedigim yaklaşık 10 gündür progestan kullanıyordum cok şükür kanama alanım küçülmüş. Bir önceki mesajlarda iğne batması bıçak saplanmasi gibi mesajlar yaziyodu dun doktora sordum. Progestan kullaniliyorsa kabızlık yaptigi icin gaz sancısı cok yaparmis yan etki olarak. Ben 8+3 um bu haftalardada anlık saplanan ağrılar igne batmalari rahimin buyumesinden kaynaklaniyormus. Gerilmeden dolayi ağrı oluyormus. Bu ağrılardan dolayi acaba neden diye soran arkadaslarim bi nebze icini rahatlatabilir

Benim kanamam kırmızıya döndü sabah acile geldim. Hastaneye yatışımı yaptılar. Duanızda bana da yer verin.
Allahım bebişini korusun canım benim Korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz sende bol bol dua et bu tesbihleri oku inşallah

Eklentiler

• E3DF2754-3D17-4B11-9B7E-DC54A19E25C5.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 68
Baktılar kese ve bebek var fetal kalp atışı var dedi doktor ama kanama iyi bir şey değil düşebilir kalbi de durabilir. istirahat edekceksin hastanede kalacaksın dedi
Orda olman daha iyi zaten kuzum inşallah düzelecek ben inanıyorum. Çok şükür bebek iyi dualarım seninle. Bizi de haberdar et arada

Baktılar kese ve bebek var fetal kalp atışı var dedi doktor ama kanama iyi bir şey değil düşebilir kalbi de durabilir. istirahat edekceksin hastanede kalacaksın dedi
Allah'ım size bağışlasın canım benim kuzeniminde ilk 3 ay oldu kanaması düşük riski vardı ama çok şükür çok güzel bir oğlu var sağlıklı inşallah güzel düşün güzel olsun olumsuz şeyleri düşünmemeye çalış ve bununla ilgili nette araştırma falan yapma çünkü temiz bilgilere ulaşmak zor daha çok korkutuyorlar insanı sen dinlen güzelce elini karnına koy sıvazlayarak salavat getir

Erkek bebek

Hastanedeyim proluton iğne vurmuşlardı kendi ilaçlarımı da kullandırttılar yatıyorum sadece tuvalete gidiyorum tek tük damla kanamam var ama yine de. Bebeğin kalp atışı var dedi doktor ama durabilir dedi her şeye hazırlıklı ol kanama iyi bir şey değil dedi. Bu gece buradayım. Yarın kendi doktoruma giderim muhtemelen.

Merhaba beni de ekler misiniz lütfen yaşım 25 sat 3 Eylül kese ve kalp atışı 5+6

Dualarım seninle Rabbim bağışlasın evladını

Pozitif düşün hayaller kur hiç birşey olmayacak canım . Stres üzüntü bundan daha çok zarar veren şey yok . Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…