- 19 Aralık 2021
- 2.077
- 2.658
- 32
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.101
Valla bende tam şeytan vesvese veriyor yazdım inan sonea geri sildim yanlış anlama olmasın diyeşeytan vesvese veriyor neyse güzel düşüneyim senin de dediğin gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende tam şeytan vesvese veriyor yazdım inan sonea geri sildim yanlış anlama olmasın diyeşeytan vesvese veriyor neyse güzel düşüneyim senin de dediğin gibi
Biz nörek biiizzzzzSagoll bebegimm ya sonunda dogurdum yeter baaa
Aayy çok şükür hadi inşallah biran önce toparlan da anlat herseyin çok güzel geçsin gözün aydın canısı Rabbim anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinHahahaha adam diyo bu kim iyiyim bitanemm sabah ağrım çok oldu yavas yavas toparlanıyorum eve geçince detayca anlatırım inşallahhh
Iyiyimm kuzum ağrım varr toparlancam inşaallahh
Darısı bana, bizeSagoll bebegimm ya sonunda dogurdum yeter baaa
Ne düşüncelisin mevsiimValla bende tam şeytan vesvese veriyor yazdım inan sonea geri sildim yanlış anlama olmasın diye
Aayy aynıyız kuzu bizim oğlanın keyfî yerinde mi değil mi bilmiyorum bugün zorluyor beni biraz bizde 39+1 iz ağrılarim var bugün güçlendi bide baya yeni hafta yükleniyor galiba daha bı sertleşiyor dirseği mi ne birbyeri sivri sivri benim son gün 20 Haziran Dr bayrama gelir gibi dedi bayram geçince bir daha gitcem bakalım gelmezse beyimiz ama bende bekleme taraftarıyım bakalım neler olacak herşey yolunda giderse bekleriz39+2 ile bende varım. Oğlumun keyfi yerinde sanırım. Hiç gelmeye niyeti yok. Çarşamba günü kontrole çağırdı doktorum. Eğer herşey yolundaysa en fazla 2-3 gün beklerim dedi. O zamana kadar gelmezse normal doğumu kendim başlatırım dedi. Normalde 18 haziranda 40 haftalık oluyoruz. Eğer bebiş gelmezse ve mecbur kalınırsa 22 haziranda başlatacağım doğumu. Doktorum risk almayı hiç istemiyor. Bebek kakasını yapar diye korkuyor tabi bende korkuyorum. Tamamen kendimi doktorun yönlendirmesine bırakıyorum. Eşime kalsa 42 yi bekleyelim diyo
Sen sütü bıraktırmamıstın dimi neyse süt sorunu olmayacakAaayyyy neseki kızım birsey yapmadı emzirince bebegi gördü güldü baktı güzeldii
Buraları okuyunca o sahneyi gözümde canlandırmaya çalışıyorumSanki doğuran çıkışını veriyo gibi ayy şaka maka bebiklerine kavuşuyorlar kızz ne güzell bizde kavuşsak gözümüz neyi görür kiiiii
Aaayyy amin amin inşallah ya bir avazda yok kızlar varmış takip et gercekcimAmin amin galiba ikimiz kaldık aynı anda tez zamanda doguralim inşaallah
Hadii sarıldımGel elifcim sarılalım
Bıraktırdım 4ay önce canımSen sütü bıraktırmamıstın dimi neyse süt sorunu olmayacak
AmiiiiinnnnnDarısı bana, bize
Evet mevsimimm 5te yürüyüşüm var bolbol yürücem insAayy çok şükür hadi inşallah biran önce toparlan da anlat herseyin çok güzel geçsin gözün aydın canısı Rabbim anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Normal doguma devammBiz nörek biiizzzzz
JouuuHahahaha adam diyo bu kim iyiyim bitanemm sabah ağrım çok oldu yavas yavas toparlanıyorum eve geçince detayca anlatırım inşallahhh
Iyiyimm kuzum ağrım varr toparlancam inşaallahh
Hemen geldi süt o zaman masallahBıraktırdım 4ay önce canım
Hemen degilde az az ama yetiyor nesekiHemen geldi süt o zaman masallah
Amiinn eliffim darısı başinıza bi avazda doğurun inşaallahhJouuu
Gözünaydın Allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinnn
Hayyy masallah jouUltrasonda 3600 dü resmen 4.kilo dogdu
Amin joucummmAmiinn eliffim darısı başinıza bi avazda doğurun inşaallahh