- 18 Mart 2023
- 2.173
- 1.350
- 25
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #20.741
Çok teşekkür ederim cnm korkum şekerin bebeğe Bir zararı olurmu diyeMerhaba canım, 37+5 iz bizde benim de bebeğim iri geçen hafta 3600dü kilosu şekerim de yok, bazı bebekler genetik iri oluyor ve her ultrason cihazının yanılma payı da oluyor. Kendini normal doğum ile sınırlandırma benim de gönlümden geçen oydu ama normal olmayacak sezaryen doğum olacak gibi, önemli olan sizin sağlığınızstres hiç yapma kendine
Kuzum bir sey olmaz doktor korkulacak bir sey yok dediyse. Kordon yaslanmasinda erken alirlar bebegi de zaten cok da erken sayilmaz artik 3200 olmus masallahKızlar
Bugün kontrolüm vardı ordan dönüyorum şuan.
Nstm güzel çıktı. Ama muayanede bebekte çok az bir miktarda böbrek genişlemesi var çişini yaptığında geçebilir dedi ama doğduğunda çocuk doktoruna götür dedi. Birden kordon yaşlanması mı ne tam anlamadım o var dedi neden oluyor dedim kan akışından dolayı dedi. Dedim şuan çok korktum korkulcak birşey olsa bu kadar sakin konuşmayız merak etme dedi. Cuma günü beni tekrar çağırıyor ya çok korkuyorum kızlar.
Bebeğin 2 hafta önce 2.600 gramdı şimdi 3.200 gram olmuş.
En guzelı 3 aya çalışmakj benimde 3 tane var 1 3 aylık oda ama oglan 52 cm olmuş bugun dr dan geldim bazıları olmayacah gibiKaç beden aldın acaba? Kaç cm’e denk geliyor. Benimkinin 3 tane yenidoğan kısa kollu bodysi var ya50 cm oluyor. Bir de 56 cm 4 tane var hep 3 aya çalışmışım
Öyle mi diyorsunKuzum bir sey olmaz doktor korkulacak bir sey yok dediyse. Kordon yaslanmasinda erken alirlar bebegi de zaten cok da erken sayilmaz artik 3200 olmus masallahicini ferah tut stres yapma hep iyi dusun bebisin saglikla gelecek insallah
Oo 38 olmus zaten erken sayilmaz ki bir seycik olmaz allahin izniyle icini ferah tut hep iyi dusun iyi olsunÖyle mi diyorsun
Zaten yarın tam 38 oluyoruz.
Cuma günü tekrar çağırdı suyunu kontrol edicem dedi.
Kordon yaşlanması deyince beynime birşeyler fırladı çünkü ben corasprin kullanıyordum iki haftadır kestik bugünde bunu duydum.
İnşallahOo 38 olmus zaten erken sayilmaz ki bir seycik olmaz allahin izniyle icini ferah tut hep iyi dusun iyi olsun
Bende sürekli enfeksiyon var sarı akıntı bu sümüksü ve parça gibiydi hiç biyle bişey görmedim bakalım inşaallah nişandir da doğum başlamıştır artıkYok kırmızı olmaz illa tabiiki ama sarıda enfekdiyon olmuyomu ben öyle biliyordum
Ay evet erkekler biraz önden gidiyorEn guzelı 3 aya çalışmakj benimde 3 tane var 1 3 aylık oda ama oglan 52 cm olmuş bugun dr dan geldim bazıları olmayacah gibi
0 1 ay da cok küçük oluyoyaa hep boyuna bakarak almak lazımm ayına göre değill yoksa olmuyo kızımda ayına göre alirdım ama oğlana ayına göre mümkün değeellll bende hesap edemedim havayıAy evet erkekler biraz önden gidiyorben de panik oldum çocuğumun kısa kollu bişeyi yok diye annemi aradım 2 tane 0-1 ay body, 1 tane 0-1 ay tulum, 1 tane de 1-3 ay tulum aldırdım Haziranda havanın istanbulda 35 derece olacağını hesap edemedim alışveriş yaparken
Kız inşaallahhhBende sürekli enfeksiyon var sarı akıntı bu sümüksü ve parça gibiydi hiç biyle bişey görmedim bakalım inşaallah nişandir da doğum başlamıştır artık
56 cm diyordu ben de aldırdım0 1 ay da cok küçük oluyoyaa hep boyuna bakarak almak lazımm ayına göre değill yoksa olmuyo kızımda ayına göre alirdım ama oğlana ayına göre mümkün değeellll bende hesap edemedim havayıoğlum çiplak yatacak ev yanıyo
Kız kendimi gördüm sendeKaç beden aldın acaba? Kaç cm’e denk geliyor. Benimkinin 3 tane yenidoğan kısa kollu bodysi var ya50 cm oluyor. Bir de 56 cm 4 tane var hep 3 aya çalışmışım
AhahKız kendimi gördüm sendeyaz günü bol bol giydiririm hemen küçülmesin diye habire 3 ay alıp durmuşum
Bana hep bebekler hemen büyüyor denildi onlara kandım vallaAhahya neden öyle oldu ki acaba
Baktığın zaman aldığımız 3 aylıklar 62 cm. Bebekler doğuyor 50 cm. İnsan biraz yaza çalışır dedim ya hep ağustos sonuna eylüle çalışmışım
Benım kızımdada vardı son hafta sadece kilo alımı yavaşlamıştı . Ve aynı şekilde bir böbreğinde genişleme vardı. Doğduğunda idrara çıkarsa sıkıntı yok yok demişti doktor. Allaha şükür bir proplem olmamıştı. Sende içini rahat tut zaten kılosu flan da iyi benım perşenbe günü 3 kg bile deildi bebiş. Yarın nasipse sezeryamım var 38 oluyorum yarınaÖyle mi diyorsun
Zaten yarın tam 38 oluyoruz.
Cuma günü tekrar çağırdı suyunu kontrol edicem dedi.
Kordon yaşlanması deyince beynime birşeyler fırladı çünkü ben corasprin kullanıyordum iki haftadır kestik bugünde bunu duydum.
Hahaha o kadar çok bekledik ki kasılma gelince mutlu oluyorumAcemiiii
Sonunda beklediğimiz yerdesin
Şaka bir yana sağlıcakla acısız bir şekilde doğum yapasın İnşallah
Bebeğin sağlıcakla gelsinn
Amin canımm hepimize kolay doğumlar inşallahhHadi tez zamand la bir avazda kurtulursun inşaallah
Bu saat oldu hala muayene bile etmediler ikinci dozu aldım sancılarım var ama siz yine çok merakta kalmayın benim kızın doğum günü 11 haziran olabilirrM
Maşaallahh kızzzz haber vermeyi unutma genede
Ay amin inşallahh her geçen saat ona yaklaşmak çok güzel bir hismişDuâlarımız seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun bi an önce evladını kucağına alırsın inşallah
Amin canımm çok teşekkür ederimCanım dualarım seninle sağ Salim yavruna kavuşursun inşallah
Amin canım olsun sürece alısınca hepsi cok guzel olcakAayyyy istee ben buna korkuyorum benim kızımda bensiz uyumazz hatta illa ben uyutcam onu yatakta şimdi bigün beni eve görmese dahada bağlancak iyice düşkun olcak tamda tahmin ettiğim gibi yaşıyorsun şuan orişallah yardımcımız olsun cidden
Oda büyüyecke elbetAmin canım olsun sürece alısınca hepsi cok guzel olcak