2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Yüklemede bişey çıkmadı. Önceki ultrasonda doktorum iri diyordu her seferinde soruyordu sana yükleme yaptık mı diye. Benimde kafamı kurcaladı idrwrda şeker çıkıyordu. Devlet hastanesinde de sonucum öyle çıkınca tam netleşti

Bebeğin ve senin için hayırlı olanı böyleyse yapacak birşey yok kuzum herşeyin hayırlısını dile

Kutbun diğer ucundan bildiriyorum diğer türlü de çok zor kasılmam var desem soluğu acilde aldırıyor idrar yolu enfeksiyonu çıkmış mesela hiç söylemiyorum çünkü büyütecek üzerime gelecek ilaç mı içsen suyu kaç litre içtin vs diye kendi hastalık takıntılı olduğu için bizi de peşinden sürüklemeye çalışıyor. Ne gamsızı iyi ne kaygılısı bunların

Kızlar bu tırnak makasını törpüsünü vs kaynatmak mı lazım? Plastiği erir mi bilemedim şimdi

Hiç düşünme öyle şeyler gerekiyorsa zaten doğum olur ilerlemez korkma

Kızlar bebitolar için nevresim, çarşaf ya da pike takımını nerden aldınız varsa link paylaşabilir misiniz şöyle az desenli sade birşeyler arıyorum
Ben bi tek çarşaf alacağım. Kitikate, little gusto, English home ve tinylamb’i favlamışım bunlardan iki tane filan alırım

Noldu kuzum, kim seni strese soktu
Ev halkı dıyelım kuzu ya bulasık makınesını boşaltmaya usendım bulasık yıkadım elımde resmen sınırden kendı kendıme aglıyorum durduk yere ayak tırnaklarımı kesemedım bugün yuvarlandım resmen bırde ona agladım

Sınrıden kuzu ya naparsan yapayım ev aynı degısmıyor üç kere ev cektım resmenn kaç kere ev topladım durup dururken aglamalarım geçmiyor ufak bırseye ağlar oldum resmenn
Ben de oyleyim yaa her seye sinir oluyorum her seye sinirden aglayasim geliyor geriliyorum sureklii

Kız büyük çocuklara söylesene boşaltsınlar makinayı iki dk yardım etsinler annelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…