- 17 Temmuz 2022
- 2.609
- 2.239
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim arada sağ tarafım şişiyo kasılıyo böyle sonra düzeliyo bebek dönüyo olabilirKızlar arada karnınızın içinde kasılma hissediyo musunuz? Ağrısız acısız kasılma böyle içim bi hoş oluyo acaba bebek mi dönüyo içerde?
Ben de hissediyorum icimden bir sey cekiliyor büzülüyor gibi kasılma, bebek sanırımKızlar arada karnınızın içinde kasılma hissediyo musunuz? Ağrısız acısız kasılma böyle içim bi hoş oluyo acaba bebek mi dönüyo içerde?
Ben de hissediyorum icimden bir sey cekiliyor büzülüyor gibi kasılma, bebek sanKızlar arada karnınızın içinde kasılma hissediyo musunuz? Ağrısız acısız kasılma böyle içim bi hoş oluyo acaba bebek mi dönüyo içerde?
En uygun hafta 21. Hafta demişti doktorum bana yani şu an girersen doğru sonuç alamazsın 2 hafta daha beklemelisin ki en doğru sonucu alasınKızlar bişi sormak istiyorum. Ben 19 haftalık oldum detaylı ultrason için sıra arıyordum bi tanıdıkla devletten bulduk kaçırmak istemiyorum hem devlette kayıt açılsın diye 19+2 olucak gittiğimiz gün erken mi
Evet çünkü hareketli olduğu zaman oluyo bi de bu çocuk hiç uyumuyo mu aşırı hareketli maşallah herkesin böyle mi yaBenim arada sağ tarafım şişiyo kasılıyo böyle sonra düzeliyo bebek dönüyo olabilir
Heh aynı öyle bi his kesin dönüyo yer değiştiriyoBen de hissediyorum icimden bir sey cekiliyor büzülüyor gibi kasılma, bebek san
Evet evet dönüyor kesinHeh aynı öyle bi his kesin dönüyo yer değiştiriyo
İstem dışı hareketleri de oluyormuş bebeklerin illa ki onlara da denk gelmeye başladık artıkEvet çünkü hareketli olduğu zaman oluyo bi de bu çocuk hiç uyumuyo mu aşırı hareketli maşallah herkesin böyle mi ya
Benim 2 tane kırıldı canım oluyor hamilelikte. Diş doktoruna git mutlaka sıkıntı olacak yerdeyse kullanacağı ilaçları yazıp veriyor onu kadın doğum doktoruna onaylatıyorsun o şekilde tedavi ediyor. İlk 3 ayda edilmiyor gerisinde adrenalinsiz uyuşturucularla yapıyorlar tedavi. Git göster mutlaka ağrı yaparsa çok kötü çünkü antibiyotik kullanman falan da gerekebilirKızlar dişim kırıldı pıt diye
Ay allah razı olsun sen söylemesen hayatta gitmezdim dişçiyeBenim 2 tane kırıldı canım oluyor hamilelikte. Diş doktoruna git mutlaka sıkıntı olacak yerdeyse kullanacağı ilaçları yazıp veriyor onu kadın doğum doktoruna onaylatıyorsun o şekilde tedavi ediyor. İlk 3 ayda edilmiyor gerisinde adrenalinsiz uyuşturucularla yapıyorlar tedavi. Git göster mutlaka ağrı yaparsa çok kötü çünkü antibiyotik kullanman falan da gerekebilir
Korkma canım hiiiiç bir şey olmadı sana da olmaz. Doktoruma da danıştım sonrasında gayet normal sıkma canınıBende bugun 19+2 de doktora gittim şiddetli alt karin ve bel agrisi ile hem alttan ultrasonla bakti hemde elini soktu bir anda sok oldum cok korktum rahim agzi uzun rahim kapali dedi ama cok korktum ya bu haftada yapilmasi cok endiselendirdi yapilali 4 saat oldu ama korkumu atamadim
Hayatım o riskler hepimizde var benim de plesantada kanama alanları var bebek gelişimi iyi olduğu sürece kafamıza takmayacağız strese girmeyeceğizÇok şükür hayatım. Sadece şeker kontrolü ve plasentadaki boşluklar beni biraz endişelendirdi. Elimden gelen önlemi alıcam gerisi Allah'a emanet inşallah
Canım çok geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum.Yine 2 gün migren ağrısı çektim. Limonlu su, başa patates bağlama, günde 4 parol, ılık duş, masaj, buz bana mısın demedi asla. Benim givi migren atakları tutan var mı neler yapiyorsunuz
Canım vücutta süt üreten hormon prolaktin arttığı için ama henüz tam anlamıyla süt bezlerin gelişmediği için sıvı gelmesi normal ama çok deneme ağrı yapar boş olduğu içinKızlar şu süt toplayıcılar varya vakumlu onlardan aldım yorumlara çok acıtıyor vs yazmışlar denemek istedim hiç acıtmadı ama şeffaf rengi sıvı geldi aktı böyle sizde de oldu mu böyle bişey normal mi
Babymall indirimini biz de yakaladık hayatım aldık Prego Mios'u şükür teşekkür ederimCanım Prego Mios’un 2024 versiyonu Prego Concorde BabyMall’de indirimde ben bugün 17.400’e aldım rengi de çok tatlı bir yeşil haberin olsun Mios da indirimde 18400 civarıydı o da lilyrosey
Ayy çok sevindim canım nerdeyse sadece araba fiyatına hem araba hem beşik aldık biz de seninle aynı modelleri beğenmişiz park yatağı da Miami Plus aldım o da indirime denk geldi. İnanır mısın geçen hafta alacaktım mayısta zamlanır diye geçen hafta alsam 19 küsürdü bebek arabası Bebişlerimizin şansıBabymall indirimini biz de yakaladık hayatım aldık Prego Mios'u şükür teşekkür ederim
Valla canım benimki de seninkinin aynısı. Kan tahlili bir kere istedi, tansiyonuma hiç bakılmadı, yalnızca kiloma bakıyor. Bilmiyorum normali mi bu yoksa daha mı titizlikle takip edilmeli hiç bilmiyorum.Kızlar ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama emin olamadım. Çok rahat bir doktor sürekli her şey yolunda falan diyor ama sanki tam anlamıyla ilgilenmiyor. Gebelik başından beri sadece 1 kez kan tahlili istedi muayenelerde tansiyonuma hiç bakmıyor sadece kiloma bakıp çok kilo alma diyor. 4.ayımda gittiğimde 1.5 kilo almıştım çok almışsın demişti garip bir kilo takıntısı var. Sizin her randevuda tansiyon ölçüyorlar mı? Preeklampsi takibi için ölçülmesi lazım aralıklı diye biliyorum ben ama