Insallah kuzum bebislerimiz iyi olsun da tek. Bende aşırı gerginlik Var hemen sinirleniyorum her seye sonra da pisman oluyorumAz daha sabret cnm 15 den sonra azalıyor benim azaldı hiç yok gibi inşallah seninde öyle olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah kuzum bebislerimiz iyi olsun da tek. Bende aşırı gerginlik Var hemen sinirleniyorum her seye sonra da pisman oluyorumAz daha sabret cnm 15 den sonra azalıyor benim azaldı hiç yok gibi inşallah seninde öyle olur
Gazdır belkiO göbek değil bebek bebek yok kız yemek yiyeli üç saati geçti neden inmedi die düşünüyorum bazen hiç yokmuş gibi göbeğim bir bakıyorum kocaman![]()
Aynı durumdayim adama kızım duruyor beş dakika beş dakikayı tutmuyor hormonlar dan kaynaklı canım eşine şöyle alınıp kırılmasınInsallah kuzum bebislerimiz iyi olsun da tek. Bende aşırı gerginlik Var hemen sinirleniyorum her seye sonra da pisman oluyorum
Yok kız öyle olsa giderdi lavabo konusu desen gayet rahatım daGazdır belki![]()
Canım bnde Mehmet boz bi video baktım aynı seninki gibi kız dedi . İnşallah tezden netleşir için rahatlar şenindeCanım kız erkek net olsun da artık çatladım![]()
Yok annem de esim de sagolsun kırılmıyorlar hemen nirmale donup pisman oldugumu bildikleri icinAynı durumdayim adama kızım duruyor beş dakika beş dakikayı tutmuyor hormonlar dan kaynaklı canım eşine şöyle alınıp kırılmasın![]()
Lorealin beyaz kapama için spreyi var ben ondan kullanıyorum üstten biraz sıkıyorum idare ediyor baya.Kızlar ya benimde tepemde beyazlarım çıktı hamilelikte de saç boyanmıyor diye elleyemiyorum herkes moralimi bozuyor. Yok stresten mi yok yaşlandın mı bu genç yaşında bilmem neHamileler için şöyle organik saç boyaları yokmudur yaaa
Yedide ben kalktımBugün doktor kontrolüm var heyecandan uyuyamadim 6da uyandım![]()
Ya kıyamam kotlarımdan vazgeçemem şuan hazır değilim ne giyerim sonraAynen valla bazen çok daralıyor um koylara veda ettim zaten hep eşofman takılır oldum![]()
9daYedide ben kalktımkaçta randevum cnm
Yaa bu ne bildiğin hamilesin senEşofman vaz gecilmezim artık
gobek deliğim fena kaşınıyor yav
Al kuzum mutlaka o zaman geç kalmak istemiyorum erken gitmekte istemiyorum 22. Haftanın sonuna kadar yazmış doktorum o yüzden bilemedim bendeGayet normal cnm ben oglanda 23+4 de girmiştim bakalım ben de yarın randevu almaya çalışıcam kaçına vericekler bakalım devlet olunca geç tarihe veriyorlar
Sen nerede gireceksin kuzum ayrıntılı ultrasonaCanım bizde 21 22 haftalıkken ayrıntılı ultrasona giricez
Kaç haftalıktın maşallah karnın belli oluyor. Benim karnım biraz belli olacaktı ki midem ile göbeğim aynı büyüklüğe ulaştıEşofman vaz gecilmezim artık
Ben de onu izledim dün full kesinlikle kızCanım bnde Mehmet boz bi video baktım aynı seninki gibi kız dedi . İnşallah tezden netleşir için rahatlar şeninde
Bak işteyim iyi çekemedim ama buda benim göbeğim sertleşti epey dün çok yedim bide malesef kabızlık problemim var o yüzden şişkinliği hiç geçmiyorEşofman vaz gecilmezim artık
Bunyeden bünyeye değişiyor galiba bende bir haftadır bulanti yok kabızlık şuan yok çok şükür inşallah kısa zamanda kabızlığın geçerBak işteyim iyi çekemedim ama buda benim göbeğim sertleşti epey dün çok yedim bide malesef kabızlık problemim var o yüzden şişkinliği hiç geçmiyor