En mantıklısı gerçekten keyifli tatiller şimdiden.Deniz seyri olmasıda guzel gemi olanaklarımdan faydalanıyosun otel tatilinden daha iyi oluyormus. Yaa bu turkiye şartları bide kusadası cıkıslı oldugu için yoksa cok mukemmel cruise turları var.
Bir paketin tamamını koydum ben ama üzerinde 3 lt ye kadar yapar yazıyor bir pakette1 litreye ne kadar maya koydun
Aynen bizde alkol kullanmadığımız için gecelere katılmadık o zaman bebeksiz olduğumuz için kendimiz çıkıp geziyorduk ama şimdi otelde dinlenme moduna girerizYaa evet bizde boyle düşündük. Bide biz alkolde almıyoruz alkollü eglence kaçırdık diye uzulmeyiz mesela. Mesela şarap tadım etkinliği oluyo bazı turlarda. Ama mesela ispanyada flemenko gecesine gitmesem üzülürüm. Ama üzüm bagına gitmedim diye uzulmem
Özellikle esim içerken ve süt sagarken tüm sütü sağıp bazen 1,2 fırt çektim :/ çokta vicdan yaptım ama şükür unuttum emzirirken içmedim hiç.Kızlar canı sigara isteyen oldu mu hiç
Çok geçmiş olsun. Umarım biran önce iyileşir bebeğiniz.İyi akşamlar kızlar bebeğim bir haftadır Rsv pozitif hastanede yatıyoruz zatürreye çevirmemesi için lütfen dikkat edin bebeklerinize özellikle hastane sağlık ocağı giderken önleminizi alın çok durmayın zor bi hastalık
İnsallah nasip olursaEn mantıklısı gerçekten keyifli tatiller şimdiden.
Ama günlüğü de kaynatınca işte besleyiciliği kalmıyormuşPastörize jersey sütleri de varmış ama burda satılmıyo ya üzüldüm. Günlüğü kaynatıp denicem bi de bakalım olcak mı
Yaaa bizim balkabağından sonra oldu o minik pıtırcıklar, galiba alerji o zaman. Çok ciddi bişey yoksa iyi bari, kolaylıkla geçsin inşallah canımDoktor aynı anda anne sütü olan bebeklerde ek gıdaya başlamak daha iyi oluyor alerji riskini azaltıyor dedi hatta direkt yoğurtla başla dedi eğer alerjisi varsa hemen ağzının kenarları kabarırmış çok ciddi bir şey olmazmış. Bir de bir şeye alerjisi olduğu belli ama seni diyete sokmamız anlamsız bebeğin mutlu dediimmün sistemleri daha tam oturmadığu için alerji testi bu aylarda doğru sonuç vermezmiş
Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallahİyi akşamlar kızlar bebeğim bir haftadır Rsv pozitif hastanede yatıyoruz zatürreye çevirmemesi için lütfen dikkat edin bebeklerinize özellikle hastane sağlık ocağı giderken önleminizi alın çok durmayın zor bi hastalık
Yaa biz zaten cok ypruluyoduk mesela bazen cıkmaya vaktimiz hiç olmuyordu. İlk basta nie erkenden otele geldik diodum ama pertimiz cıkınca tabi gerekiyo diodum. Zaten 7 gece gittiysek 4 gecesi falan çıkıyosun diger geceler yprgun veya gereksiz oluyo. Hele bebekle şimdi ihtimal vermıyprum o uzun yuruyuslereAynen bizde alkol kullanmadığımız için gecelere katılmadık o zaman bebeksiz olduğumuz için kendimiz çıkıp geziyorduk ama şimdi otelde dinlenme moduna gireriz
Valla bizim durum eşimden kay aklı o rahat olunca bende rahatladım eskiden cocukşa nereye 2 yaşa kadar biyere cıkmam diodu sonra cevredekiler hep en güzeli ilk 2 falan demeye baslayınca ona da mantıklı geldi heraldeKızlar tatil planlarınızı okuyunca gözümde bir damla pıt dediben çocuktan önce öyle evde durmam, kesinlikle şöyle olmam falan diyordum, eşim de ben de gezmeyi çok severdik ama şimdi sitede bahçeye bile indiremiyorum. Sadece bebeğimle değil benimle, bizimle ilgili bi durum ama sizi tebrik ederim valla, çok özendim. Belki psikolojik durumumla da alakalıdır ama çok isterdim tatil planı yapabilmek. Gezecek olanlara iyi tatiller şimdiden
Ne kadar sütünüz geliyordu sagimdan sonra kac gelmeye basladi. Bende 1 ay olcak sagip veriyorum ama 40 cc ancaEvet yarıyor. Artırmak için 2 saat ara ile 30 dk sağdım. Max 3 saat. Şimdi o kadar uğraşmıyorum. Ben 2 ay falan uğraştım.
Aa tarif paylaşır mısın. Benim de tarihi geçecek mamalar var yapayım onlardan.Kızlar çocuk doktoru tanıdıği olan ya da doktora gidecek olan varsa benim bir sorum var. Bende bir kutu bebek maması var. Tarihi geçecek. Ondan ek gıda için bebek bisküvisi yapıp buzluğa atacağım. Sizce olur mu? Bunu doktorunuza sorar mısınız? Bisküvi in içine katacağım.
Bir kaç ay sonra çok biraz daha düzene girmiş olacak her şey. Şu anki yorgunluğunuzla koyvermeyin bence. Ben şu süreçte şunu anladım ki hele bi iyi olsun düzelsin sonra yapacağımı yapayım beklentisi gerçek dışı. Hayatımız artık bu, böyle yani. Rahat ermeyi beklersek 80de anca o beklediğimiz rahata kavuşuruz. O da mezarda işte.Kızlar tatil planlarınızı okuyunca gözümde bir damla pıt dediben çocuktan önce öyle evde durmam, kesinlikle şöyle olmam falan diyordum, eşim de ben de gezmeyi çok severdik ama şimdi sitede bahçeye bile indiremiyorum. Sadece bebeğimle değil benimle, bizimle ilgili bi durum ama sizi tebrik ederim valla, çok özendim. Belki psikolojik durumumla da alakalıdır ama çok isterdim tatil planı yapabilmek. Gezecek olanlara iyi tatiller şimdiden
Kaynatmadım ama daha çok ısıttım bu sefer bi de iyice sardım önceden düşük ısıda ısıttığım fırına koydum kısmet artıkAma günlüğü de kaynatınca işte besleyiciliği kalmıyormuşben kaynatıp da denedim ama ben yapamıyorum heralde onda da tutmadı.
Yaaa bizim balkabağından sonra oldu o minik pıtırcıklar, galiba alerji o zaman. Çok ciddi bişey yoksa iyi bari, kolaylıkla geçsin inşallah canım
Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah
Biz çocuktan önce hep giderdik ama tek maaşa düşünce baya dardayız canım ya. Eksiler krediler zor geçiniyoruz. Hiç alanımız yok bu sene. Villa tatilleri yapan ben nasıl geçinicez diye düşünüyorum. Kızımın sağlık sigortası 50 bin tuttu. Kasko sigorta derken baya sıkıntı oldu. Eşimin aldığı doğum hediyesi var o da zorladı onu. Sağlık olsun memlekete gideriz kurbanda muhtemelen.Kızlar yaz için tatil planı yaptınız mı? Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz ve hangi aya
Ay nedennnKöye biz de gidicez gibi görünüyor düğün var aileye ikinci gelin gelecek ve kızı hiç sevmiyorum((
Canım bilmiyorum ama geçmeden kullansana? İçsin bebişin ne olcak.Kızlar çocuk doktoru tanıdıği olan ya da doktora gidecek olan varsa benim bir sorum var. Bende bir kutu bebek maması var. Tarihi geçecek. Ondan ek gıda için bebek bisküvisi yapıp buzluğa atacağım. Sizce olur mu? Bunu doktorunuza sorar mısınız? Bisküvi in içine katacağım.
Balımmm birlikte yapalım destek olalımmm neden yapamıyorsun? Bizim ekonomik sorunlardan ama ben onunda çözümünü bulucam. Bebek arabasıyla babasıyla çıkalım ramazandan sonra kızımla dışarı çıkıcam. Uykudan uyanınca keyifliyken. Turlarız kahvemi alırım yanına parkta içerim temiz hava iyi gelir. caddede dükkan gezerim param yok ama olsunKızlar tatil planlarınızı okuyunca gözümde bir damla pıt dediben çocuktan önce öyle evde durmam, kesinlikle şöyle olmam falan diyordum, eşim de ben de gezmeyi çok severdik ama şimdi sitede bahçeye bile indiremiyorum. Sadece bebeğimle değil benimle, bizimle ilgili bi durum ama sizi tebrik ederim valla, çok özendim. Belki psikolojik durumumla da alakalıdır ama çok isterdim tatil planı yapabilmek. Gezecek olanlara iyi tatiller şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?