2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Canım benim de beta değerim düṣük. Kese be bebek gözüktü. Bazı kadınlarda az oluyor. Seni boṣuna strese sokmuṣlar.

ben öğrendiğim hafta söyledim. ama hiç öyle düşünme emin ol sevinirler he belki acele gidi düşünebilirler ama yaşınızda gayet uygun ve torun ceviz içi derler ne derse desin içten içe sevinç çığlıkları atar

Yaşın gayet ideal, yaş ilerledikçe hamile kalmak zorlaşıyor. Yumurta kalitesi düşüyor falan. Annenin çok tepki vereceğini düşünüyorsan korunuyoduk ama yine de oldu falan dersin.

Emzirmeye doktor 12. Haftadan sonra kesmelisin kasılma yapıyor dedi kızlar, özeldeki doktor 6 ay emzirebilirsin demişti, ona biraz üzüldüm bakalım nasıl bir süreç olacak

10 aylık bebeğim varken hamile olduğumu öğrenince bende en çok annemin tepkisinden korktum, önce bi oğlan küçük falan dedi tabi ama sonrasında sevindi tabi , anneler söyleyeceklerini söyler sonra çok sevinirler canım yaşınız küçük değil evli barklı insansın ya tabi ki olacak çocuk hiç takma söyle gitsin

Canım başıma gelmedi ama önce yanlış teşhis koymuşlar baksana bence güvenme başka doktora da git keseyi gördükleri halde neden sağlıksız diyorlar tekrar beta bakıldı mı, betanın gün gün arrtışı önemli hafta için doğru tahmini vermez ki, bence şikayetin yoksa bekle biraz

Hamile oldugun için ağrı kesici kullanımın kısıtlı diş doktoru bile hiç birşey yapamıyor canm bu konuda

Emzirmeye doktor 12. Haftadan sonra kesmelisin kasılma yapıyor dedi kızlar, özeldeki doktor 6 ay emzirebilirsin demişti, ona biraz üzüldüm bakalım nasıl bir süreç olacak
Biraz zorlu canm geceleri mama için kalkarsın ben gibi bizim ki iki aydır ağzına almıyor bütün gece ayaktayım sabahta iş kendimi aşırı bitkin yorgun hissediyorum ki eşimin desen desteğide kesik yardım etmiyor su bir haftadır piskolojim çok bozuk herşeyi dediği yetmiyor yalanlarida başladı bilmiyorum beyin felç resmen bende çocuğa mama aldinmi bez aldinmi dedim aldım dedi sabah oğlan açıktı bezi arıyorum yok mamayı arıyorum yok nerde almadım madem almadın de de ben alıyım dimi iyice sorumsuzlasti

aa seninle aynıyız pazartesi benimde 7+2 oluyor . ben cumartesi 7 de gidicem hadi inşallah duyarız da içimize su serpilir
Aa benim de cumartesi 7 hafta oluyor ben 5+3 te gittim doktorum 3 hafta sonra gel dedi. 20 şubatta gideceğim hem bebeği görmeye hem de kalp atışını duymaya 8+3 oluyorum o zaman

Aa benim de cumartesi 7 hafta oluyor ben 5+3 te gittim doktorum 3 hafta sonra gel dedi. 20 şubatta gideceğim hem bebeği görmeye hem de kalp atışını duymaya 8+3 oluyorum o zaman
banada 2 hafta sonra gel dedi bende bu cumartesiye aldım daha bekleyemezdim zaten herhalde

Canım benim ki hemen hemen bir yaşına geliyor o tarihte gece beslenmesini falan keserim normal yemek yer diye düşündüm, çünkü zaten artık herşeyi yiyebiliyor, canım Allah yardımcın olsun ya belki oda yorgundur bazen dönem dönem hepimiz zorlanıyoruz eşin de öyle bi dönemde belki ama senin çok yardıma ihtiyacın var haklısın

3 gündür bulantım rahatlamıştı hanımlar (tabi ben endişe yine...) dolayısıyla ben çok pis yemeğe abandım tatlılar tuzlular ekşiler hepsi havada uçuştu çok üzücü

Hayırlısı olsun kuşum bende dün söyledim bakalım nasıl olucak

Kuzucum canını sıkma sen bilirsin yapma anne Allahtan gelene razıyız de. Onun günahı. Sen sakın içine atma herşeyi söyle battaniye de ör ne münasebet fazla gelirse hediye edersiniz başkasına bende öreceğim yavruma diyebilirsiniz. Ben bu konularda çok katıyım ya bilmiyorum. Benim annemde başladı battaniye ama ben bilmiyorum zaten örmeyi güzel olmazsa da hevesi kırılmasın diye örter kaldırırım. Kime iyi ve sınırlı davranacağınızı siz bilirsiniz. Bizim de içimizden kız geçiyor lakin Allahtan gelene boynumuz kıldan ince. Tövbe haşa haddimize mi. Kayınvalidenizin patavatsızlığı siz üzülmeyin. Baktınız susmuyor “anne lütfen bir daha cinsiyetle ilgili yorum yapma rahatsız olmaya başladım abartıyorsun yeter “ diyebilirsiniz. En fazla alınır gider kendi bilir.

Bizde altlı üstlü oturuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…