- 18 Haziran 2021
- 1.687
- 883
- 73
Geç tutunmuş demekki canım sağ sağlim kucağına al inslalhCok tesekkur ederim âdet tarihime göre 7 haftalık çıkıyor doktor bugün 4 dedi Nasıl oluyor bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç tutunmuş demekki canım sağ sağlim kucağına al inslalhCok tesekkur ederim âdet tarihime göre 7 haftalık çıkıyor doktor bugün 4 dedi Nasıl oluyor bilmiyorum
İlk prima ile başlayınca başka beze geçmek sıkıntılı oluyormuş hangi maddeyi koyuyorlarsa artık cilt ona alışınca değiştirmek zor oluyormuşPrima da cep yakıyor mübarek.Kasım indiriminde 2 al 1 öde vardı hepsi buradada acaba yine öyle kampanyalar olur mu.MOlfix çok uyguna gelşyor ama biraz pimpirikliyim sanırım prima alırım
Çok teşekkür ederim inşallah siz deGeç tutunmuş demekki canım sağ sağlim kucağına al inslalh
Gayet normal canım bunlar bnde neden yok bnde mide bulantısı diyordum ama nazar ettim kndime mide bulantısı tiksinme var şu an 7. Haftanın icindeyim bnde doğru düzgün birşey yiyip içemiyorum bile değerin bil bu bugünlerinKızlar selam. Ben bugün 7. Haftayı doldurdum. Kalp atışı gördük 3 gün önce ama henüz duymak için erken dedi doktorum. Hiç mide bulantım yok kasık ağrım yok sizce normali mi
Ben de Perşembe günü doktora gitmiştim son adete göre 7+6 günlük olması gerekiyorken 5+3 ile uyumlu dedi acaba normal mi sonrasında gelişme gösterir mi yoksa riski var mı ben de bilemedimCok tesekkur ederim âdet tarihime göre 7 haftalık çıkıyor doktor bugün 4 dedi Nasıl oluyor bilmiyorum
Maşallah 2. ye mi hamilesin hem de.Büyük cesaret 6 aylık bebişin varmış sağlıkla gelsin inşallahHahahah ozman ben iptal olayım benim spa 9.500 kilo daha altı buçuk aylık
Doktor normal dedi bize 3 hafta sonra kalp atışına çağırdı hatta lekelenmem vardı cok normal dedi yerleşme kanaması dedi bir de beta değerim de 4.haftayla uyumluymus ama hesaplıyorum o kadar küçük olması imkansız gibi geç tutunmuş olabilirBen de Perşembe günü doktora gitmiştim son adete göre 7+6 günlük olması gerekiyorken 5+3 ile uyumlu dedi acaba normal mi sonrasında gelişme gösterir mi yoksa riski var mı ben de bilemedim
Maşallah canım.Bende zaten Basur da var sonrasınındüşünemedimYok hiç birşey yapmadım az yedim sık yedim son üç ay her akşam iki üç kilo metre yurudumm merdiven inip çıktım asansör kullanmadım 39+1 Ken yürüyüşe çıktığımda annemlere hatta dedim ben çok rahat yürüyorum ben dogurucam dedim inanmadılar gece ücte sancı başladı hafif hafif ben umursamadım yedide en son duşa girdim yalancıdır die bir baktım iyice artmaya basladi düşündüm leke gelmedi yani işaret buçuk oldu hastaneyi aradım ambulans geldi sekizde hastaneye girdik konturol yapıldı 6 cm açıklık dediler ama ben hala hissetmiyorum fazla doğum haneye çıktım imza felan derken hop 8 cm olmuş doktor geldi konturol.etti ozman doğum işareti geldi hemen suyumu patlattı on dakkika sonra doğum gerçekleşti doğumu yaparken burundan alıp ağzından yavaş yavaş vericeksin ellimle yatağı tutman gerek sancı gelince sancı geçince salicaksin kendini sancı hissetmeden ikinirsan canım daha çok yanıyor en kötüsü dogumdan sonra ıkınma yüzünden hemoryt olmak gerçi doğumda korkmuştum dedikleri gibi tarama yüzünden yapılan fetal yüzünden hastalıklı denmişti ama sapa sağlam doğması beni okadarutlu etmiştik bu yüzden bu sefer hiç bir testi yaptirmiycam
Yooo iki değil ki bu dört oldu 12 yaşında kızım 11 yaşında oğlum var ne güzel sprail le aldiralim üçüncü olsun dedi eşim TM dedim aldirdigim ay gebe kalmıştım şuan ki karbimdakinden haberim bile yoktu korunuyorduk olucagi varmış oldu bunda dört oldu valla bunuda atlatırız heralde sonra baglaticam zatenMaşallah 2. ye mi hamilesin hem de.Büyük cesaret 6 aylık bebişin varmış sağlıkla gelsin inşallah
Normal düşünüyorsan normal ol bir sıkıntı çıkmadığı süreceMaşallah canım.Bende zaten Basur da var sonrasınındüşünemedim
İnşallah canım düşünüyorum vallaNormal düşünüyorsan normal ol bir sıkıntı çıkmadığı sürece
Allah'ım bir şekilde güç kuvvet veriyor o anİnşallah canım düşünüyorum valla
Dolenmesi geç oluşmuştur annesi sorun etme bir sıkıntı olsa doktor soylerdiBen de Perşembe günü doktora gitmiştim son adete göre 7+6 günlük olması gerekiyorken 5+3 ile uyumlu dedi acaba normal mi sonrasında gelişme gösterir mi yoksa riski var mı ben de bilemedim
Bende regenesis max kullanıyordum fakat bende acayip gaz ve şişkinlik kabızlık yaptı doktoruma dedim 1 hafta kes bi de öyle deneyelim dedi kestim 2 3 haftadır içmiyorumKızlar takviye olarak neler kullanıyorsunuz benim doktor regenesis max öneriyorum dedi benim kullandığım da pregnomarin.baktık içetkaynı zaten.Sizler de böyle multivitamin mi alıyorsunuz şuan yoksa sadece folik asit mi
ben yeni yaşadım doktoruma yazdım gel bakalım dedi progestan verdi önlem amaçlı bence git bi bakılsınHayırlı Akşamlar kızlar
7. Haftadayım kahverengi kanamam geldi normal mi hastaneye gitmeli miyim ikilemde kaldım dün azdı ama bugün bir tık çok geldi yaşayan var mı aranızda
normal canım her gebelik farklıdır .benim de yarın 9 hafta bitiyor . Ne bulanti ne kasık agrisi yaşamadım hic cok şükür. Sadece göğüsler hassas o kadarKızlar selam. Ben bugün 7. Haftayı doldurdum. Kalp atışı gördük 3 gün önce ama henüz duymak için erken dedi doktorum. Hiç mide bulantım yok kasık ağrım yok sizce normali mi